Ahojte všem....
Poslední akce Mrsklesy se mi mooc líbila a rád bych se dojel podívat i na tuhle..
Problém je, že buď 3.9 nebo 5.9 máme odlítat na rodinou dovolenou....
Tudíž nechci slibovat a zabírat místo 100%tním účastníkům..
Bylo by případně možné se za vámi podívat jen na sobotní dopoledne a OFF vyjížďku?
Díky...
Sigy napsal:
Ahojte všem....
Poslední akce Mrsklesy se mi mooc líbila a rád bych se dojel podívat i na tuhle..
Problém je, že buď 3.9 nebo 5.9 máme odlítat na rodinou dovolenou....
Tudíž nechci slibovat a zabírat místo 100%tním účastníkům..
Bylo by případně možné se za vámi podívat jen na sobotní dopoledne a OFF vyjížďku?
Díky...
Jasny klidne se zastav.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Tak dnes smutna zprava: Bohuzel se strelnici na Jivove nepodarilo dostat certifikaci a nebude tedy k dispozici, majitel musi zvysit val a to bohuzel do zari v cele delce nema sanci stihnout. Takze strenici posuneme na pristi rok at se mate na co tesit. A dopoledni pojmeme trochu sportovneji v arealu kde jsme jiz jednou byli a maji novou atrakci
Čeština můj koníček
Tak se mě to smrsklo, musím být v sobotu navečer doma. Ale v pátek dorazím a v sobotu mám skoro celej den - cesta zpět :-)
Takže budu rušit jen v jednu noc. Jo a sbírám tombolu. Nech se překvapit :-)
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Lidicky tak mame plno!!!! Pokud nekdo z prihlasenych na prni strance vi ze neprijede napiste at se dostane na nahradniky.
Napiste zda nekdo dojedete na sraz v Olomouci v 16:00.
Uz se tesim.
Info je na http://schrek.kva...
Upravil schrek dne 23.08.2017 19:09
Čeština můj koníček
Pokusím se to stihnout do Olmíku. Vzhledem k tomu, že jsem ještě na srazu nebyl, tak bych nerad bloudil po lesích. :-)
Kdo chce-hledá způsoby, kdo nechce-hledá výmluvy...
Vyvr-HELL napsal:
Pokusím se to stihnout do Olmíku. Vzhledem k tomu, že jsem ještě na srazu nebyl, tak bych nerad bloudil po lesích. :-)
Vpohode staci zavolat a pockame kdyby si nestihal. Telefon je v profilu.
Upravil schrek dne 23.08.2017 22:31
Čeština můj koníček
Super... :-) Pár kilometrů to mám, tak nechci slibovat a pak být za vola ;-) Číslo si uložím a pak cinknu, kdyby byl problém. ;-)
Kdo chce-hledá způsoby, kdo nechce-hledá výmluvy...
qwert: super diky, maty rikal ze mas pripraveno lekyOFF pro mastodonty , jinak presne vim kde tento kopecek je, loni ho trochu uvalcovali a uz tam neni tolik kameni , nedavno sem tam jezdil s Patrolem
Čeština můj koníček