Zní to zajímavě. Uvidíme, jaká bude cena. Přeci jenom, jezdí mě to dobře, ale rád občas utratím zas něco, co nepotřebuji, ale mám z toho radost.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
tak nejede to špatně,ale kdyby to mělo jet líp,proč ne,ten nádstavec pro 1150 si dovedu vytočit,jaký vstřikovač to má být pro 1150
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Medik napsal:
Zní to zajímavě. Uvidíme, jaká bude cena. Přeci jenom, jezdí mě to dobře, ale rád občas utratím zas něco, co nepotřebuji, ale mám z toho radost.
To si myslíš, že ti to jede dobře. Jenom do doby než namontuješ nové vstřiky.
Já bych měl na jedenáctku taky zájem. Ale nebude to víc žrát? Mne to zatím jede super, až mi i na asfaltu dost ukluzuje prdel když za to vemu a jedu sám a přesto jsem pořád na pěti litrech. Ať jedu jak jedu.
bystricke napsal:
jel si stim na 1150?Jaký je rozdíl,mám dvousvici,ta jde za plynem dobře , necuka
Presne - moje dvojsvickova 1150 jezdi velice dobre, taky by mne zajimalo, co tohle muze vylepsit. Koukal jsem, ze zase tak zasadni rozdily mezi vstriky na 1150 a temi novymi nejsou - u 1100 je ten rozdil skutecne zasadni.
Já jezdím furt za 6 cca, tak nevím kde je problém. A že bych nějak moc tahal, mi nepřijde.
Full gas a nebát se :-D
Moto : BMW R 1150 GS, Supertenere 750 a Tenere 660,
Kawasaki ER 5(vše stále ve službě)
Jak psal Medik.. Občas je potřeba utratit prachy za něco co nutně nepotřebuji ale udělá to radost.. Takže mě by taky zajímala cena na 1150..
per aspera ad astra
Ta cena je super, počítej se mnou :-) Co jsem pročítal zahraniční fóra tak u 1150 tam není takovej rozdíl jako u 1100, ale nikdo kdo udělal výměnu by se prý nevrátil k původním vstrikovacum. Jsem opravdu zvědavej co udělá KN filtr, ysvod, otevřená koncovka, čip + ty vstriky.
Saturnin napsal:
Ta cena je super, počítej se mnou :-) Co jsem pročítal zahraniční fóra tak u 1150 tam není takovej rozdíl jako u 1100, ale nikdo kdo udělal výměnu by se prý nevrátil k původním vstrikovacum. Jsem opravdu zvědavej co udělá KN filtr, ysvod, otevřená koncovka, čip + ty vstriky.
budeš dvakrát častěj měnit zadní gumu
BMW R1100GS, KTM EXC-F 450, Mercedes E
Saturnin napsal:
Tak az to zkusis, tak poreferuj. Mam stejnou sestavu jako Ty a jsem teda spokojenej, zatim :-)
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.