lysak napsal:
Tak jsem si dneska nakonec privez Arai Tour X4 . Nejlip mi sedela a nejvic se mi libila Shoei meli jen cernou a bilou...Byla i kratka prijizdka a jsem spokojenej. Za jizdy pocitove o dost lehci, hluk taky OK... Sice budu muset lehce dostelovat plexi nebo ksilt,trosku mi tam neco svisti, ale aerodynamika i vetrani je nekde jinde. Jen u pinlocku se mi stejne spodni 1-2 cm u nosu mlzej...ale zbytek OK a mam z ni vazne radost
Ahoj.
Za ty prachy nic moc.Již jsem se zmiňoval.Ale to poznáš za pár dní.
CO je hezký neznamená kvalitní!
Prosim uved prilbu, ktera je podle tebe kvalitni a proc? Vis jak ty helmy vyrabi vubec? Vzhled tam hraje fakt az posledni roli...
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
Diky Diky
mirekf: a co ti na ni vadi? Koukal jsem, zes mel problem s pinlockem,ale to bylo podle mne jen spatne sestelovany....Helma je hodne individualni jak psal MrGS. Podivej se co jsem psal na zacatku co od helmy chci a tahle mi to proste splnila nejlip z tech co jsem zkousel. Navic se mi zda vazne kvalitnejsi...Ne ze bych si to neumel predstavit jeste o neco lepsi, ale ja jsem takhle zatim spokojenej, proto jsem si ji taky koupil Zkousel jsem i AGV,Nexx, Touratech aventuro i MOD, Shoei a jedinou bych vzal tu Shoei, ale Arai mi lip sedi a uznavam meli i barevnou kombinaci co se mi vic libila.
Spousta lidi je spokojena s C3pro a pod. ja jsem v tom nestastnej...je to proste individualni...a jestli se mi na tehle pokazi,nebo mi bude neco po delsi dobe vadit klidne to napisu...ale zadny spatny ohlasy jsem tu nenasel to byl taky duvod proc jsem tohle tema zakladal...
Upravil lysak dne 04.12.2016 12:01