....jako ten mundur je taky potřeba občas trochu spláchnout ..jinak z jihu dojedeme 3 x 1150..co vím..slušná účast ..no uvidíme kolik se nás nakonec sjede
neříkám nic a na moje slova dojde
Fb: Jara Přikryl
...dobré to bylo! ...takové vlhké, sychravé, zamlžené, chladivé, pošmourné ...ale dobré
...v 9 ráno jsem vyrazil s plnou důvěrou ve čtvrteční předpověď kdy psali: "O nadcházejícím víkendu se můžeme těšit na příjemné jarní teploty a skoro jasnou oblohu".
...po 5 km oblékám nemoky a pak pršelo celou dobu
...v Bystřici sraz 1x R1100GS a 3x R1150GS ...jedeme na Tesák (zde moje malá kulturní vložka na sněhu ), Rajnochovice, Kelč, Valmez ...zastávka na dlabanec v Hostašovicích "Na Domoracu", ...pak Starý Jičín, Odry, ó5 Veselí (vysílač a větrníky) ...pak směr Hranice a rozchod k domovům ...doma jsem ve tři odpoledne, kluci to mají dál
... dík za společnost pánové ...někdy můžeme zopakovat ať vidíte ta panorámata
Upravil prezi dne 15.03.2009 16:26
jo jo..parádní akcička..pro velký úspěch budeme opakovat častěji ..dnes bylo počasí proti nám..ale porce několika jarních je tam
Upravil JaraGS dne 15.03.2009 16:51
jako já se v tom moc neorientuju, ale kdybych zaangažoval mladou, tak to prožene fotoshopem a máme na fotkách sníh až po kardany
...když tak o tom přemýšlím, tak mé pocity a vnímání množství sněhové pokrývky byly ovlivněny tím, jak jsem nadšeně na to parkoviště vjel a pak se po těch cca 20 metrech otáčel a hrabal zpět ...stejně je zvláštní, že jsem si tam alespoň jednou či dvakrát nelehnul
no kdyby si tam byl sám...víš jak to je..když nemáš po ruce nikoho kdo by pomohl jinak trasa okolí Brna není problém..ale jak jsem říkal..pokud bude chut a počasí..můžem dát něco dál..třeba i přes noc..Kokořínsko nebo jižní Čechy
že sem radši nejel svamasem byl jezdit na mini a tak dlouho sem to tahal v zatáčkách k zemiaž sem si stupačkou nadzvedl zadní kolo,to co následovalo by mě u takové kubatury ani ve snu nenapadlokrátký smyk na zadní kolo s následným se znovu chycením o asfalt,výstřel mého těla ze sedla+ tvrdý dopadkoleno v prd...,naražená sedínka,levá lopatka je mi nějaká těsná v těleasi se začnu věnovat velké motorce,to je asi bezpečnější
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
...krátký smyk na zadní kolo s následným se znovu chycením o asfalt,výstřel mého těla ze sedla+ tvrdý dopadkoleno v prd...,naražená sedínka,levá lopatka je mi nějaká těsná v těle
...ty jo havárie ...no hlavně že jsi celej! ...video by nebylo?
až vytáhnu motorku zaházenou různýma krámama, tak se někde taky přidám na vyjížďku...
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
pivos napsal:
až vytáhnu motorku zaházenou různýma krámama, tak se někde taky přidám na vyjížďku...
...pokud vyjde předpověď s tím sněhovým vítáním jara , tak ji ještě chvíli můžeš nechat zaházenou
...na vyjížďky jsi vítán stejně jako kdokoli další a iniciativě se meze nekladou ...ideální by bylo třeba i vymyslet kam by se dalo podívat, kde se co dá projet, co kde dobrého vaří a pod.
pivos napsal:
...pokud vyjde předpověď s tím sněhovým vítáním jara , tak ji ještě chvíli můžeš nechat zaházenou
...na vyjížďky jsi vítán stejně jako kdokoli další a iniciativě se meze nekladou ...ideální by bylo třeba i vymyslet kam by se dalo podívat, kde se co dá projet, co kde dobrého vaří a pod.
Co kde vaří? V sobotu jsme baštili v Hranicích v restauraci......Do prčic já to zapomněl. Vápenka nebo Cihelna se to jmenovalo,nebo tak nějak podobně a je to na konci města směrem na Valmez.Něco na způsob guláše s bramborákama a fritovanýma buřtama.Kombinace sice divoká,ale kupodivu moc dobrá. Doporučuju.
...krátký smyk na zadní kolo s následným se znovu chycením o asfalt,výstřel mého těla ze sedla+ tvrdý dopadkoleno v prd...,naražená sedínka,levá lopatka je mi nějaká těsná v těle
...ty jo havárie ...no hlavně že jsi celej! ...video by nebylo?
naštěstí nekdybych si kameru vázal na koleno,bylo by to zrovna to,které sem si pochroumal,takže by šla i kamera,sice jsem otom uvažoval,páč na asfaltu je to rychlejší,ale..........eště že tak
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Dne 25.4.2009 proběhne "první krumlovská míle", vyjížďka s přespáním na bývalé radarové základně v Kozlanech u Náměště nad Oslavou. Pokud by měl někdo zájem, tak si s sebou vemte spacák spalo by se ve vojenských stanech s vlastním vytápěním. Bufet přímo v místě. K dispozici lehká off-road trať. Loni to tam někteří nadšenci honili. Jestli se mi to povede, atk se půjdem podívat na vojenské letiště do Sedlece v rámci vyjížďky. Jestli někdo víte o nějakých muzikantech za pár peněz dohoďte. Jinak v případě zájmu skupina Kožuch. Jestli jste je někdo slišel poreferujte dík. Joe-Ruda
Já starej kokot jsem zapoměl na hodinu. Sraz je mezi 11:30 - 12:00 hod. u jatek v Moravském Krumlově. Další info na motorkáři.cz. tel. na mne 603547659. Zdar.MILAN-víš, že už nechlastám.