A ja myslim ze kluci se jen spletli, urcite chteli jen citovat co si precetli na m.cz, vzdyt takovych diskuzi je tam plno - policie na Ua krade a vybira vymysleny pokuty a mistni vam seberou vase nacancane R1200GSLCRALLYTOURAPLECH. Ono vsechno na vychod do Prahy je jeden velkej bordel a vubec nedoporucuji tam jezdit, vim o cem mluvim, pohybuji setam casto...
Miguel napsal:
No známí teď jeli Ukrajinu, napoprvé je vrátili kvůli chybějícím papírům, druhý den po několika hodinách pustili, zpátky pětihodinová fronta bez šance se predbehnout, místní je nepustili. Úplatky nezabiraly, přesto je chtěli
To vše v 35 stupních. Nu, nasral bych jim na celou Ukrajinu ( což jsem taky prozretelne udělal
Takový lopaty by měly jezdit jen v Schengenu
No, asi je třeba to chápat v celkovém kontextu. Já se z akce omluvil s tím, ze si tam rad zajedu na víc času a na jaře nebo na podzim. A ze na čáru se dopravim v autě a frontu preckam v klidu. Tak se hned nerozciluj. Asi jsem to napsal trochu expresivně.
pod trvalým dohledem
barborina napsal:
A ja myslim ze kluci se jen spletli, urcite chteli jen citovat co si precetli na m.cz, vzdyt takovych diskuzi je tam plno - policie na Ua krade a vybira vymysleny pokuty a mistni vam seberou vase nacancane R1200GSLCRALLYTOURAPLECH. Ono vsechno na vychod do Prahy je jeden velkej bordel a vubec nedoporucuji tam jezdit, vim o cem mluvim, pohybuji setam casto...
Zas se není moc čemu divit, při jejich životní úrovni, ze si chtějí přilepšit...
pod trvalým dohledem
Slavek-xxx napsal:
Ja teda na UK pojedu z Madarska. Nejsem blazen stat hodiny ve frontach...
Myslím, že to není pravidlo. Určitě né v případě Ubly. Jet přes maďary je asi jako drbat se levou rukou na pravým uchu.
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...
je to nejdál, zrovna maďarsko není záživná země pro tranzit a pojedeš nonstop po dálnici. Samozřejmě záleží na os. přístupu
Mardock> tak jednak z myho smeru (od C je to bliz (pocitam, ze bych zpatky jel po HU dalnici), a navic ikdyz tam pojedu pres Slovensko, zajedu si jen par kilometru na jih a vyhnu se fronte. No zkusim to treba pres Barabas a pak dam referenci.
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
blíž kam? Co je za hranicí UK od maďar zajímavýho? Jak říkám-je to o prioritách. Já dalnice nenávidím.
Upravil Mardock dne 22.08.2017 17:25
Když to tak čtu, tak nejvíc negativní zkušenosti je na celnici .
Co je potřeba mít za doklady ? Stačí pas a doklady od motorky , nebo ještě něco ?
Tak jako to čekání na čáře nějak preziju(dřív se tak stálo normálně :-) ), no a pokud budu mít platné doklady , technickou na moto, tak doufám , že to u budky už půjde rychle .
Kubo chovej se jako normalni beloch a vubec se toho neboj!! Ja jsem se letos vracel z Ruska a to byla teprve sranda na hranicich (kontrolovali mi UPLNE vse) je tam citit respekt z Rf, a byl jsem tam ke 4 hodinam ale podotykam ze uplne v pohode, pokecal jsem s celnikama a ten cas utekl stejne jak kdybych stal Bul-Tr v kolone pul hodky, kdyz ze sebe nedelas evropskou lopatu jak psal Mara tak oni se k tobe chovaji stejne jak ty k nim, je to taky nebavi-to je jejich prace a kontroly maji narizeny, v drtive vetsine to nedelaji pro nejakou buzeraci tebe ale proto ze to maji tak nastaveny-narizeny
cejsi napsal:
Když to tak čtu, tak nejvíc negativní zkušenosti je na celnici .
Co je potřeba mít za doklady ? Stačí pas a doklady od motorky , nebo ještě něco ?
Kuba
Normální doklady potřebný pro přechod normálních hranic + jestli máš moto na firmu, tak ověřený prohlášení, že moto můžeš užívat.
Upravil Mr GS dne 23.08.2017 09:22
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
barborina napsal:
Kubo chovej se jako normalni beloch a vubec se toho neboj!! Ja jsem se letos vracel z Ruska a to byla teprve sranda na hranicich (kontrolovali mi UPLNE vse) je tam citit respekt z Rf, a byl jsem tam ke 4 hodinam ale podotykam ze uplne v pohode, pokecal jsem s celnikama a ten cas utekl stejne jak kdybych stal Bul-Tr v kolone pul hodky, kdyz ze sebe nedelas evropskou lopatu jak psal Mara tak oni se k tobe chovaji stejne jak ty k nim, je to taky nebavi-to je jejich prace a kontroly maji narizeny, v drtive vetsine to nedelaji pro nejakou buzeraci tebe ale proto ze to maji tak nastaveny-narizeny
Jsou to v podstatě světci
Ty vole už v bibli se psalo o úplatném celníkovi a za těch 2000 let se nic nezměnilo...
u nich je to pohyblivá složka mzdy, kolik si nakradou
pod trvalým dohledem
To ověřený prohlášení chtějí někteří celníci v ukrajinštině. Mustr najdeš na Googlu.
Byl jsem tam letos 2x, o velikonocích opruz na 6 hod, jinak jseš za 1,5 hod. vyřízenej.
A co se týká úplatků, tak vyměnili skoro celé osazenstvo celnic a když dal kámoš do pasu 10eček, tak mu je celnice vrátila, že nic neberou.
Začíná se to trochu měnit k lepšímu, co mají bezvízový styk s EU.
Upravil KUKY dne 23.08.2017 09:38
KUKY se vrací
Ahoj..my jeli přes Ublu v červmu taky ke Lvovi..
Tam jsme čekali asi 40 min. domu něco málo přes hodinu..
Ukrajinští celníci hodně nepříjemný,hlavně ta jedna píč..,čekali na úplatek..
nic jsem
jim nedal..Jinak vše ok..Karpaty nádherný,lidi v poho,u Lva luxus..
Tak at se výlet vydaří..závidim..
Hele, U Leva, bere eura ?
BMW R 1250 GS HP
Ex BMW R 1200 GS Rally DOHC
barborina napsal:
Ty vole už v bibli se psalo o úplatném celníkovi a za těch 2000 let se nic nezměnilo...
no když blbouni dávaj, tak by byl celník blbej kdyby nebral
Eura dobry, nech je na Slovaky...
Ja radsi vzdycky vymnenim na mistni menu, snazim se pohybovat i mezi hlavnima tahama a neni nic lepsiho nez si koupit s nejakyho mistniho obchudku nejakou specialitku.
Vybiram klasicky z bankomatu,zeptam se,oni poradi a pomuzou ti i vybrat ,i to se mi stalo-jsou proste fajn....
Ja se snazim s mistnima vzdycky hodne komunikovat,mam s toho pak lepsi pocit nez furt jenom hledet do te navigacky. A voto jde...
barborina napsal:
no když blbouni dávaj, tak by byl celník blbej kdyby nebral
A byla dřív slepice nebo vejce?
pod trvalým dohledem