abbe napsal:
bluesbery,že tam bude jiný pivo,to nevadí,hlavně musíš přehodit sejta a kalí se dál.
a co papani, bude papani? Bude HODNE papani?! (i bezmasyho? -- treba smazak
Upravil hicks dne 13.02.2009 12:59
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
K papani budou nejake hotovky.Hospodskej vari vyborne i kdyz je to zednik,ale vyucil se pekarem a dela vyborny knedliky.Jako minutka bude vyborna domaci klobasa.Urcite bude nejaka polivka.
Hicksi pokud se vyjadris jestli prijedes a nebudes jenom kecat okolo,tak se ti na ten smazak zeptam.Nebo si holt das knedlik s omackou bez masa.
Minutky k dispozici nejsou,to rikam na rovinu,ale hospodskej je v tomhle dost kreativni a vetsinou nejak vyjde vstric.Jinak asi 3km je spickova restaurace s velkym vyberem minutek,tak pokud nekomu nevyhovujou hotovky,muze si tam na otocku zajet.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
K papani budou nejake hotovky.Hospodskej vari vyborne i kdyz je to zednik,ale vyucil se pekarem a dela vyborny knedliky.Jako minutka bude vyborna domaci klobasa.Urcite bude nejaka polivka.
Hicksi pokud se vyjadris jestli prijedes a nebudes jenom kecat okolo,tak se ti na ten smazak zeptam.Nebo si holt das knedlik s omackou bez masa.
Minutky k dispozici nejsou,to rikam na rovinu,ale hospodskej je v tomhle dost kreativni a vetsinou nejak vyjde vstric.Jinak asi 3km je spickova restaurace s velkym vyberem minutek,tak pokud nekomu nevyhovujou hotovky,muze si tam na otocku zajet.
Vy furt řešíte jídlo a pití, samý přízemní záležitosti ale mělo by se naplánovat i duchovní vzdělávání, přednášky o smyslu života, něco o náboženství, o vzniku vesmíru a tak podobně.. Večer bychom si mohli nahlas předčítat třeba z Babičky nebo Anny Proletářky (sehnal bych ji) A protože i motorkáři jsou obyčejní lidé, tak by někdo vhodný (E. ? ) mohl mít pětiminutovku na téma -ochrana před pohlavními nemocemi v době finanční krize..
vevis napsal:
jako jak vyjadrim, uz jsem dohodnutej, ze jedu.. ty to nevis?
17 cm
Jo tak to je v poradku.Tak to si s prednaskama nemusime delat starosti.Verim,ze vsechna temata,ktera navrhl Bluesbery zvladnes.A s tema pohlavnima chorobama ti pomuze Emilio.
jencekgs napsal:
Nebude Vám vadit když by dojel abstinent???
hele ja jsem abstinent vegetarian, tj. bytost dele nez 20km od Praglu s existenci nepotvrzenou a taky se tak nesmele neptam
17 cm
Nóóóó, Vevis, tak to je luxus. Krásná hospoda, i Hannibal se mi líbí. Bluesberry, tak to Ti pěkně děkujeme, to bude nadělení. Hicksi, jestli budeš tlachat hámotiny, tak Tě opláchneme pod pumpou, a guláškem se budeš ládovat, až se Ti budou dělat boule za ušima.
Becka uz jsem tady psal,ze tamta hospoda je zavrena.Ted z toho chtej delat prej skolici stredisko.Ale neboj,tohle je moje nejoblibenejsi hospoda!Myslim,ze zdejsi pivo a pristup hospodskeho ti bude max.vyhovovat.Aspon ja se tam cejtim jak doma. Akorat musim davat velky diška,protoze je mi vzdycky trapny dat za velkou porci vybornyho jidla 50 kc.
P.S. V Machove je hospod 5.
Upravil vevis dne 14.02.2009 08:46
Zdar, no jsem tu novej , ale mám F650 St rád bych se taky přijel podívat , bo mám v Machově ségru , můžu taky i přijed i když teda zatím začínám ?
to GS je prostě moto mých snů
BMW 1200 GS Tripl black 2011
BMW 1150 2003 GS výroční modro/bílá
BMW F 650 ST 1997 červená metla,