Sakra tak to je zlé. Já jsem prodral bundu nejmenované značky z Condury když mě srazila paní při 40 km rychlosti. Jestli ostatní materiály vydrží ještě méně, tak to mohu jezdit skoro v teplákách. Proto jsem se rozhodl pro chráničovou vestu Forcefield a na to dres. Bohužel v zimě se s tím nedá jezdit a člověk stejně musí řešit bundy a kalhoty pokud nechce zmrznout.
Když už je tu zmíněna nová kolekce Rockway a jak jsem pochopil pan Pardál asi má s tou vyrábějící firmou něco společného, nešlo by nakoupit vaše výrobky bez zimní vložky a membrány? Ještě jsem je nikdy v oblečení neměl a pokud bych se rozhodl pro další Váš set, jsou to opět další stovky kč zbytečně pro mě utracené za věc kterou nepoužívám (využívám svoje termoprádlo). Když jsem psal do eshopu, tak mi bylo řečeno, že oblečení samostatně nelze koupit. Možná malý prostor k zamyšlení a i k snížení ceny.
já si k chráničový košili a dresu pořídil u pana Pardála Klim Traverse (je dost velká a bez vložek a chráničůch s tím nebezpečnám gore) Déšť už neřeším.
říkám si hurikán
Hele to mate fuk, ja jsem pred 3ma rokama na GG videl harlejistu, jak se vyvalel i s pani (a motorka trefila zezadu auto). Odreny byli oba, ale on daleko vic, protoze se mu znackova bunda HD (odhadem tak za 20 litru) vyhrnula pri smykani po asfaltu a trave nad lokty...
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Pardal napsal:
Firmu MBW vlastní pakistánec ( teda tak to bylo) žijicí v evropě, pravděpodně v Čr.
podle OR jsou to nejaky Cesi..
ty toho pakoša znas?
Co jsem slyšel při vzniku značky MBW, tak se jednalo o jednoho z vlastníků společnosti Padana. Dva majitelé se nepohodli a Padana padla. Tuším, že ten druhý majitel založil značku 4SR. Ale mohu se i mýlit.
Slavek-xxx napsal:
Hele to mate fuk, ja jsem pred 3ma rokama na GG videl harlejistu, jak se vyvalel i s pani (a motorka trefila zezadu auto). Odreny byli oba, ale on daleko vic, protoze se mu znackova bunda HD (odhadem tak za 20 litru) vyhrnula pri smykani po asfaltu a trave nad lokty...
To je presně ono.. ono se pořád řeší jaké aramidové materiály aby to klouzalo a neprodřelo se to.. jenže když ve 130 sebou praskneš do svodidel, je asi duležitější aby jsi si neutrhl hlavu.. nez si neodřel loket.. a myslím že pak je jedno jestli mas bundu za 40tis nebo za 4tis.
Co už je pro mě důležitější, protože dopředu předpokládat že bude havarie-tak kvuli tomu nejezdím, tak abych byl v suchu a nebo se v létě nepotil, což je pro mě nejdůležitější.. protože ja nejvíce času travím na motorce když je hezky.
A nepromokavost se dá řešit nepromokem, ale chybějící větrání jen dírou do bundy .-D
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
vorel napsal:
já si k chráničový košili a dresu pořídil u pana Pardála Klim Traverse (je dost velká a bez vložek a chráničůch s tím nebezpečnám gore) Déšť už neřeším.
Nemá někdo okolo Brna PArdálův loner? Potrebuju testnou vel. M-XXL
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis