No na inzerci prodává AdamBrno předek Bitubo + zadek Ohlins za necelých 30k. Bych nic neřešil, sáhl do šrajtofle a rovnou si pro ně zajel.
Upravil geofre dne 24.04.2017 13:56
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Tam už to mam v kontaktu... radši jsem napsal i do těch přispěvků aby to nebylo uplně tajné ale nic zatim neni na 100%... Taky jsem přešel z origo na origo+HyperPro pružiny (předek + zadek) ale stale to neni ono.. minimalně předek se mi stále nezamlouvá
Všichni máte standardní výšku tlumiče nebo někdo jezdíte i na nějakým sníženým? Mě přijde na 174cm 800kilo už dost vysoký (komfortní sedlo) a 700ka mi přijde jako chudá příbuzná,to už bych raději koupil versyse nebo stroma.
Upravil madmike83 dne 24.04.2017 18:25
Honda XL600R
KTM 790R
BMW GS
ja mam popustene safle v brejlich o 1,7cm a snizeny zadni tlumic extrem a snizeny sedlo, mam sice 176 ale mam kratke nozicky .
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
To máš standard tlumič snížený na tom závitu na min nebo nižší verzi? Předpokládám skoro úplný došlap nohami?
Upravil madmike83 dne 24.04.2017 18:56
Honda XL600R
KTM 790R
BMW GS
Na tom zavitu, bohate to staci udela ti to 2cm, jinak doslap jak kdy jak se najim jelikoz jsem trochu vic vypasenej tak mam tuzssi pruzinu a kdyz mam "hubeny" dny tak je to tak napul nohy, opravdu mam kratky nohy
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
milan enduroskola napsal:
Proc bymel mit pouze progresivni pruzinu?
to som myslel + k tomu čo má sériový tlmič.
Tlmič vyššej rady zatiaľ neplánujem na čisto trénne vozenie používam druhé moto.
Repasovaný tlmič som fakt ešte ani nevidel a o repasoch neviem nič. Ale AK tam ostáva stena v hrúbke plechového hrnčeka a AK úprava a repas vyjde 200-300 eur . Tak prečo nedať 350-500 eur a mať nový repasovateľný tlmič o ktorých zatiaľ všetci tvrdia, že bude lepší ako originál?
zatiaľ je môj favorit tento: https://www.wilbe...fea5da46f4
Tak si jen predem zjisti, kdo ti na tom pak bude delat ten servis po 20 tis. Abys to nemusel posilat do nemecka.
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
milan enduroskola napsal:
Proc bymel mit pouze progresivni pruzinu?
to som myslel + k tomu čo má sériový tlmič.
Tlmič vyššej rady zatiaľ neplánujem na čisto trénne vozenie používam druhé moto.
Repasovaný tlmič som fakt ešte ani nevidel a o repasoch neviem nič. Ale AK tam ostáva stena v hrúbke plechového hrnčeka a AK úprava a repas vyjde 200-300 eur . Tak prečo nedať 350-500 eur a mať nový repasovateľný tlmič o ktorých zatiaľ všetci tvrdia, že bude lepší ako originál?
zatiaľ je môj favorit tento: https://www.wilbe...fea5da46f4
Jestliže rozebiratelný není (na vstupu pístnice do těla tlumiče není víko), je třeba odříznout víko a vytvořit závitovou matici (čímž se tlumič stane rozebiratelným pro případné pozdější opravy). V tomto případě je základní cena o něco vyšší a to cca 2 690,- Kč to je 100 euro.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Chtěl bych Vás poprosit,zda někdo neví nebo nemá možnost změřit délku zadního tlumiče na F 650 GS TWIN 800 ccm 2011.Má sedlo jen 770mm vysoko a potřeboval bych ho výš.Mělo by být myslím 820mm.Vypadá to,že na sedle to není,tak už je na řadě tlumič,a tak bych potřeboval vědět origo délku zadního tlumiče.
Tak ja uz hromadu lidi vybavil Wilbersy ruznych typu - dle preferenci a rozpoctu, a tak nejak bych rekl ku spokojenosti vsech, se kdyztak ozvi, Honza
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
No o co jde .Na motorce jezdíme ve dvou plus boční kufry. Dohromady jde o 280 kg.
A zadní tlumič toho podle mne začíná mít dost . Je původní.
Takže pokud letos motorku neprodám čekají mně přes zimu tlumiče . Jak zadní tak i přední.
Jedná se o BMW F 650 GS Twin ročník 2011.
Které tlumiče byste my doporučil a jaká je jejích cena ???
Tfx, teď je na ne sleva 12%. 46mm tělo, 16mm pístnice, 5 let zaruka
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS