Vjetrnik napsal:
to Alda: proč tedy potom vyklápěčka?
řeším podobné dilema...v Geneze jsem byl v říjnu, od té doby nebyli schopni dodat požadovaný model - S1 PRO...tak se smiřuji s další sezonou v něčem podobném, jako Ty...
Protoze presne splnuje moje priority - bezpecnost, pohodli, slunecni clona, hmotnost. To vsechno splnuje C3.
to PeDR: Tak já výklopku mám tý se ani zbavit zatím nechci, ale láká mě ta MX přilba kvůli výhledu lehkosti a odpadá rosení plexi. Právě sonduju jestli ji využiju pro moje ježdění nebo je to absolutně nemyslitelné. Nicméně vám děkuji za názor - potěšil. ____________________________
Garáž: * BMW F650 GS Dakar '00 * ČZ 175/450 '63
Pavel GS vyletnik napsal:
Taky řeším jiný kokos. Potřeboval bych ale vědět , zda se s otevřenou vyklápěčkou dá koukat do hledáčku u velkýho foťáku . Máte s tím někdo zkušenost ?
Dost mě s*** každou chvíli sundavat integrálku.
Dík.
u moji nic moc.. neni to vylozene krize, ale trosku se dotknes.
(mluvime o zrcadlofce).
Právě že zrcadlovka , s malým kompaktem se dá fotit i se zavřeným plexi za jízdy .
A jakou máš helmici ? Já bych rád C3, jestli tedy budou chechtáci .
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
Země plná motorek a zuřivých skútristů - má velký skandál. Test helem na skútr odhalil výrobky, které neprojdou homologačními předpisy. Osm helem z patnácti propadlo.
Pavel GS vyletnik napsal(a):
Taky řeším jiný kokos. Potřeboval bych ale vědět , zda se s otevřenou vyklápěčkou dá koukat do hledáčku u velkýho foťáku . Máte s tím někdo zkušenost ?
Dost mě s*** každou chvíli sundavat integrálku.
Dík.
Zrcadlovka a brýle - to byly dva důvody proč jsem do vyklápěčky šel. Dloouho jsem vybíral a chtěl ušetřit. Nakonec u Louise v Pasově se slevovým kuponem -20% jsem koupil SHOEI Multitec. Funguje obojí - brýle, i zrcadlovka. Motorku ale vypínám a zařazuji rychlost. To proto, že se jednou žena naklonila při mém focení na pravou stranu.
Prodavačka mně řekla, ať si vezmu postupně helmy do ruky - vyklopené - a zkusím smáčknout v místě uší do vnitř. Ta tuhost u téhle helmy, hmotnost a příslušenství je jinde.
Cena se slevou -20% - občas přijde kupón od Louise není tak vysoká a je u ní druhé plexi nahoře zatmavené, pinlock (super funguje) a hlukové ucpávky na šíji a pod bradou. http://www.louis....&anzeige=0
Upravil pkprojekt dne 05.02.2010 11:26
Pavel
já vybral SHARK za 8 000 se dá sehnat.... neteče do něj ani v pořádném lijáku, tichost je průměr a to i váha. Dobré je, že můžeš odsunout ochranu brady, ale sklo zůstává, takže je z toho vlastně potom taková skůtrová helma, ale ve vedru dobrý, když si chceš chránit oči sklem. Negativum pro mě je, že sluneční clona je pro mě málo vytažená a vadí mě, že průsvitá bílé světlo. je to jak spodní obraz bílé provedení a horní tmavé. Jinak mechanismus odolal dost drsnému zacházení v Rumunsku v horách kde jsem by s Jawou a helmou sem několikrát praštil o zem. Kamarád tam měl Airoh a podělal se mu tam mechanismus zavírání.
BMWGSA 1200, Citroen C6 :-)