Jak moc je to vychytávka a nebo k ničemu posuďte sami - budou i jedinci, kterým to přijde k smíchu. Uznávám, že to tak vypadá, ale funguje to dobře.
Nazval bych to tank-hever a ubastlil jsem si to pro 1100. Je to vlastně jen trubka 29cm (rozteč uložení nádrže) a 2 tvary do L (cca 30cm x cca 20cm). Já si to udělal ještě zbytečně rozdělávací vícekouskové, protože rozhozené se to vejde pod nádrž v místě kde bývá ABS, které nemám.
O co jde: Když potřebuji pod nádrž, tak ji jen sesadím trochu dozadu, strčím tento bastl kousek - nahoře cvaknu na řidítka, dole nasadím na ty výčnělky co je normálně nádrž pod ty gumy, a pak hned zase nasadím nádrž zpátky na tu trubku, akorát že o nějakých 25cm výš. Vzadu pak podepírám čímkoliv (kladivo, kus hranolu). Celá operace na minutu a přístup pod nádrž téměř bez omezení.
Teď to mám zatím jen na zimní hračičkování na motorce. Jelikož se mi to ale osvědčilo, tak do budoucna hodlám dát od nádrže o nějakých 20cm delší hadice a nebudou se muset odpojovat, což je buď vopruz nebo drahé rychlospojky, a ještě bude moct takto i jet normálně motor. Předpokládám, že takovéto prodloužení hadic nemůže mít vliv na provoz.
S BMW začínám, tak by mě i zajímalo, co na to řeknou zkušenější, zatím jsem na to nikde nenarazil
tora napsal(a):
no v zoneru poklikáš na tu fotku a dáš upravit - změna zozměrů a tam se to dá přepnout i na pixely.
Jinak koukni je tu někde diskuze, jak to má vypadat, ta vložená fotka, aby sem šla vložit.
Jinak dej název bez diakritiky a jen do 390Kb a nejni problém.
To je právě to že já tam tu volbu na pixely nemám (ale myslím si že nezadávám velký rozměr). Diakritiku a mezery nemohu ovlivnit páč kliknu 2krát na obrázek a naskočí do toho okýnka ,,dokuments-jpg ..." a podobný bláboly;ručne do toho okýnka nic napsat nejde -nereaguje to. myslím je jednodušší seřídit ty ventily na dakaru než sem dávat fota ,je to takový drbání se za uchem s rukou mezi koleny. Povolám na to do chalupy odborného poradce lepší je jednou vidět než pětkrát slyšet. Jinak děkuji za upřímnou snahu civilizovat mou maličkost
Diakritiku a mezery nemohu ovlivnit páč kliknu 2krát na obrázek a naskočí do toho okýnka ,,dokuments-jpg ..."
Nerozumím kde je problém s názvem? Přece ve win v okně složky kde je ten soubor ho mám vybraný, když ne jinak, tak na něj kliknu pravým tlačítkem a vyberu přejmenovat, název se vysvití a můžu ho přepsat na cokoliv - třeba fotka.jpg
Pak s nahráváním mám taky trochu problém, protože ani prohlížeč Firefox, ani Chrome, neukazují okýnko připojení souboru. Ale stačí napsat příspěvek, odeslat ho, a pak si k němu dát Upravit (při pohledu na forum vpravo nahoře u svého příspěvku) a najednou tam mám i okýnko "Vybrat soubor". Kliknu a vyberu ho na disku kde je, a klik uložit změny.
Upravil Benedikt dne 08.01.2010 11:06
Diakritiku a mezery nemohu ovlivnit páč kliknu 2krát na obrázek a naskočí do toho okýnka ,,dokuments-jpg ..."
Nerozumím kde je problém s názvem? Přece ve win v okně složky kde je ten soubor ho mám vybraný, když ne jinak, tak na něj kliknu pravým tlačítkem a vyberu přejmenovat, název se vysvití a můžu ho přepsat na cokoliv - třeba fotka.jpg
Pak s nahráváním mám taky trochu problém, protože ani prohlížeč Firefox, ani Chrome, neukazují okýnko připojení souboru. Ale stačí napsat příspěvek, odeslat ho, a pak si k němu dát Upravit (při pohledu na forum vpravo nahoře u svého příspěvku) a najednou tam mám i okýnko "Vybrat soubor". Kliknu a vyberu ho na disku kde je, a klik uložit změny.
To přejmenování jak popisuješ jsem taky vyzkoušel ale po dvojkliku pro umístění do okýnka u nápisu -procházet- se opět objeví ,,Dokuments jpg..." takže začarovanej kruh. Povolám speciální jednotku pro boj se softwérovými nedokonalostmi
Upravil kim dne 08.01.2010 12:56
Kim: najdi si ten obrazek ve windows, ne v zoneru: proste otevri slozku, ve ktere to mas ulozeny, klikni na nazev te fotky jednou, pak asi za sekundu podruhe. zabarvi se ti a muzes ho prepsat.
Na tomto stojanu je zadní kolo asi 5cm v luftu,přední se opírá o zem pro přizvednutí př.kola,taková výškově stavitelná vidlička.(za př šavle nadzvednu jednou rukou a umístím vidličku je-li třeba.
kim přiložený následující obrázek:
Vypadá to dobře,není to náročný ale je tam spoustu ohýbání a na to nemám vybavení, které je třeba aby to trochu vypadalo.navíc stejně bych musel mít ten kufr k oměření úchytných bodů.Za co ten Topcase drží ?nebo je to jen jako nosič?
Upravil kim dne 11.01.2010 23:05