Ahoj pánové, nemáte někdo zkušenost s touhle baterií do 1150 GS: Fiamm FGH21803 ? Na všech německých fórech ji Němčouři doporučují téměř výhradně jako náhradu originálu. Dost mně to překvapilo, občas ještě Varta, ale hlavně tohle. Jinak je za super cenu něco přes 1000,-. Teda je to klasika, ne gelovka, ale na jezdění po silnici OK. Něco dát musím, ABS už na mně synchronně bliká...
Díky za názor, D.
Dawid > Takovou dává Carservis p. Žlábek MAJ TO OSVĚDČENÉ ! , já ji taky do 1150GS dal a je bezúdržbová - DOPORUČUJU Navíc když máš origo v Moto olověnou a ne gelovou musíš zase volit co tam patří moto mají odlišné dobíjení !!!
cizak přiložený následující obrázek:
Máte pls typové označení gelovek, které se dají nacpat do 1150? Stávající 6letá už pomalu umírá, tak abych nezůstal nikde viset. Všechny baterky co jsem našel mají tekutý elektrolyt. Dík
Ta Fiamm baterka je menší než Yuassa kterou jsem koupil vloni a je na netu fakt za tisíc a něco. Škoda, že jsem o ní nevěděl vloni, určitě bych ji vzal. Jediné, co mě totiž na Yuasse vadí je právě montáž. O kousíček menší baterka by byla úplně jiné kafe. Vždycky, když montuji ven nebo zpátky baterku mi chybí milimetry....
A cena je taky příjemná.
Pája
Nasel jsem tohle http://www.matrix...8ah-4.html
ale je to puze jako baterie do UPS, oznaceni to ma FG 21803, oproti motocyklové která ma označení FGH.
Jo jinak myslim, ze fiamm distribuje akuma.
Alf napsal(a):
ale je to puze jako baterie do UPS, oznaceni to ma FG 21803, oproti motocyklové která ma označení FGH.
Alf napsal(a):
Pozor právě na to značení! FG je opravdu do UPSek a FGH by měla být na moto (tohle taky často řeší na DE-fórech). Je fakt, že se u nás ale blbě shání, většinou všude na objednávku....
Tyhle stránky jsem našel dopoledne, ale nemají ji skladem. Asi by se musela objednávat a trochu by to trvalo.
Zajímá mě ze zvědavosti až ji někdo koupí co napíše.
Já to už neřeším, mám baterku novou, ale příště bych koupil asi tuhle.
Pája
Dáváte vůbec někdo gelovku ? Včera jsem zkoušel nastartovat a nic.Baterku dobíjim ale nevim jak je stará.Mám tam origo BMW gel. a chtěl bych tam dát raději zase gelovku.Dost často se válim a nerad bych měl politej motor...
Koukal jsem na ceny gelovek a pohybují se kolem 4 tis.To se mi zdá skoro dost.Víte o nějaké levnější?
Když jsem poptával mailem PC 535 do 12GS, nabídli mi ji za necelé 3000, což bych asi vzal (kdyby tam nebyly ty obstrukce s montáží).
BMW GS = stroj na radost
Mel jsem spadeno na Odyssey ale ta cena je hodne drsna. Tohle za tisicovku je parada, jestli teda fungovat aspon dva roky bez protestu. Jinak jsem se dohledal, ze FGH21803 startovaci proud by mela mit 278 A (5 s, max.). Je to tak???
Soldier napsal(a):
Dáváte vůbec někdo gelovku ? Včera jsem zkoušel nastartovat a nic.Baterku dobíjim ale nevim jak je stará.Mám tam origo BMW gel. a chtěl bych tam dát raději zase gelovku.Dost často se válim a nerad bych měl politej motor...
Koukal jsem na ceny gelovek a pohybují se kolem 4 tis.To se mi zdá skoro dost.Víte o nějaké levnější?
Gelovka Banner stojí něco kolem 2 tis. pořizoval jsem ji loni v červnu
Upravil BoGuS dne 25.01.2010 09:10
cizak napsal(a):
Dawid > Takovou dává Carservis p. Žlábek MAJ TO OSVĚDČENÉ ! , já ji taky do 1150GS dal a je bezúdržbová - DOPORUČUJU Navíc když máš origo v Moto olověnou a ne gelovou musíš zase volit co tam patří moto mají odlišné dobíjení !!!
Tak jak teda? 1150 ma v serii gel a tohle je kyselina, ne? Prekousne to tedy nabijeni bez problemu?
Soldier napsal(a):
Soldier napsal(a):
Co to byl za typ vis?
Je to typ 520 01 19Ah start.proud 170Ah
Délka 181 mm
šířka76mm
výška 167mm
Dnes jsem jse na to v práci díval do programu.
K dodání do druhého dne.
Tato baterka je uvedená v osazovacím plánu takže jsi myslím že by měla být OK. Podívejte jse někdo jaké máte Ah na vaší baterce na 1150 a hned budem vědět.