Alda napsal:
Je mi z toho na blití.
Navrhuji BMW, aby si jako velcí mocipáni strčili veškeré GS do prd*le.
Takovýhle informace dokážou srdcaře odradit, to teda jo.
Toto je v poho jelikož to není ve spojení s motorkama,nicméně jsem se rozhodl že jim tu domenu zatím nepřevedu. Dobrou vuli jsem udělal, ale abych jim ji dal jak si diktují tak to ne. Uvidíme jak budou zastrašovat dále.
tom3
Tome, ber to i trochu pozitivne.
Treba si jednou koupis KaaTeeMku a musel by jsi domenu taky menit
BMW F800GS MOTTO: Diky me moto je svet zas o neco mensi http://www.offroa...
hele.. tahle causa je fakt nestastna. IMHO ublizuje brandu BMW uz ted - tim myslim ta "sikana malejch nadsencu" - vic nez 100 melnickejch Pelantu dohromady.
Prijde mi to jako hyperaktivita bilejch limecku, co dost mozna musi nejak vykazovat cinnost, pripadne CHTEJI vykazovat cinnost aby meli BMW co fakturovat.
Tohle mne k nakupu motocyklu BMW fakt nemotivuje.. tohle mne naopak proti znacce popuzuje.
Navic domena gs-adventure.cz mi prijde fak uz hodne ODVOZENA...
Znacku GS maji registrovanou odroku 96;
https://www.tmdn....mp;lang=en17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
podotykam, ze herr Pelanta neznam.. je ale z Melnika a tam odtud bejvaj divny lidi
17 cm
Myslím, že nejde o GS jako takové. Jestli jsem správně pochopil diskusi, jde o jméno domény "gs-adventure".
Tím nehájím postup BMW, který jen spoustu lidí naštve, a to hlavně nadšenců do značky a cestování na jejich motorkách. Asi je to chlapcům jedno, hlavně když se zvedají prodeje a jsou prémie
nevidim zadnou zapisanou ochrannou znamku GS ADVENTURE
17 cm
hicks napsal:
hele.. tahle causa je fakt nestastna. IMHO ublizuje brandu BMW uz ted - tim myslim ta "sikana malejch nadsencu" - vic nez 100 melnickejch Pelantu dohromady.
Prijde mi to jako hyperaktivita bilejch limecku, co dost mozna musi nejak vykazovat cinnost, pripadne CHTEJI vykazovat cinnost aby meli BMW co fakturovat.
Tohle mne k nakupu motocyklu BMW fakt nemotivuje.. tohle mne naopak proti znacce popuzuje.
Navic domena gs-adventure.cz mi prijde fak uz hodne ODVOZENA...
Jojo mají ji od roku 96 to vše vím a taky mi veškeré naležitosti poslali. Nejde tady až tak o mě i když mě toto štve jelikož jsem sám byl na tuto domenu tak nějak zvyklej a měl jí rad, Také jsem s tím měl spojené dobré lidičky atd atd. Jde o to že likvidují i další a někteří i dostali už pokuty nebo jak to nazvat. At si trhnou BMW už není co bylo a nebude.
Jde jim čistě o to GS!! Tedy hlavně.
Upravil tomaspelant dne 17.08.2017 13:03
tom3
tomaspelant napsal:
Jojo mají ji od roku 96 to vše vím a taky mi veškeré naležitosti poslali. Nejde tady až tak o mě i když mě toto štve jelikož jsem sám byl na tuto domenu tak nějak zvyklej a měl jí rad, Také jsem s tím měl spojené dobré lidičky atd atd. Jde o to že likvidují i další a někteří i dostali už pokuty nebo jak to nazvat. At si trhnou BMW už není co bylo a nebude.
ono se to tyka i dalsich?
to je ale zajimava informace... meli by se tedy ozvat.
17 cm
Název GS používá i Suzuki pro své modely. A musím podotknout, že když se mě známí ptali co jsem si koupil, tak říkám Geeso a zatím v drtivé většině jsem dostal odpověď, to máš Suzuki. No a potom vysvětluj, že i BMW dělá GS
R1200GS 08
Asi lze konstatovat že obchodní oddělení BMW Motorrad má raději zákazníky kteří přišli ke svému majetku ať už jakoukoliv cestou než zapálené nadšence a milovníky značky. U aut už to tak je.
dejvit napsal:
Název GS používá i Suzuki pro své modely. A musím podotknout, že když se mě známí ptali co jsem si koupil, tak říkám Geeso a zatím v drtivé většině jsem dostal odpověď, to máš Suzuki. No a potom vysvětluj, že i BMW dělá GS
koukal jsem, ze Suzuki mela tu ochrannou znamku "Inactive"...
...mozna se s BMW nejak pobili...?
17 cm
tomaspelant napsal:
tomaspelant napsal:
Jasně že jo jedou pomalu celoplošně.
tak at to postizeni netutlaj a napisou sem, OMG.
A uplne nejlip by se sem mohl ozvat primo nekdo z CZ zastoupeni, jiste bude mit nejake racionalni vysvetleni
17 cm
Tieto veci treba rozkriknut po vsetkych forach a tlacit na BMW aby toho saska co to vymyslel kopli do riti. Ak by sa tu ludia rozhodli, ze zacnu bombardovat emailami zakladnu BMW myslim, ze by to pomohlo. Mne toto forum hodne pomohlo aj ked chodim viac na ADVrider a sem tam UKGSser, takze nejaky stiplavy email im isto poslem. Touratech ma v Irsku buduci tyzden motocyklovy event ak tam bude nejaky pajac z BMW urcite mu to spomeniem.
No, nějak tomu nerozumím. gs-adventure je zaměřená na cestování a vlastně říká, že GS je pro tento účel ta nej, nej, nejlepší motorka. Chápu to jako nadstandardní reklamu pro výrobce a očekával bych od BMW marketingu spíš podporu, minimálně ve formě reklamního baneru (samozřejmě placeného) aktuálně třeba na téma modelu Rally .....
Tvrzení o "parazitování" na značce neobstojí, protože BMW není cestovka, na rozdíl od gs-adventure, takže jde o jiný druh podnikání.
Proto mi nějak uniká cíl celé akce. Vkrádá se mi na mysl ale taková divná myšlenka ...
jestli třeba nejde o to, vypořádat se s platformami, které sdružují mnoho uživatelů a díky sdílení zkušeností a informací dokážou vyvinout docela velký tlak na výrobce, když je potřeba. Viz třeba aktuální svolávací akce na vidle u LC. Tady se to moc neřešilo, ale na některých zahraničních fórech to bylo docela téma.... .