TOLI napsal(a):
Klucí až budete mít na jednoválci nabrnkáno 99638km s všelijakými úpravami a naprosto bez problémů tak to pochopíte. ještě 362km a mám novou motorku(tacho je jen do 99999km)
Neboj nová nebude ale nějakej čas si na ní strávil to se musí nechat! Za jak dlouho si to najel?
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal(a):
Toliho musej konstruktéři z BMW zastřelit pač ten co udělal s mašinou to se jentak nevidí
Mě by měli vzít jako konstruktéra občas by to chtělo do té konstrukce vnést trocha zdravého rozumu-už ste někdy někdo na jakýkoliv motorce viděli čtyřdílnej šroubovanej přední blatník???
Souhlasim s Tolim ohledne toho filtru. Cerpadlo dava pri 13.5V minimalne 3.5baru a filtr ho usmernuje na 3.5±0.2baru. Kdyz das pridavnej filtr na hadici pred original filtr, tlak v hadici zustane skoro stejnej. Da se to lehce overit tim, ze namontujes filtr a vyndas zpatecku - hadici vedouci zpatky do nadrze. Pokud z ni tece benzin, tak je vse ok. Je to levny a vychytraly zpusob prodlouzeni zivotnosti palivoveho filtru
Veganstvím proti zbytečnému násilí.
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.
Zdar chlapi
Jsem tu novej,tak nechci radit,ale dát před starej zanesenej filtr novej, podle mě nic neřeší.Filtr se snad proto vyměňuje,že je zanešenej a nemá takovej průtok,nebo se mýlím,když tak mě to vysvětlete,rád se poučím.Bávo mám teprve od vánoc
titus napsal(a):
Zdar chlapi
Jsem tu novej,tak nechci radit,ale dát před starej zanesenej filtr novej, podle mě nic neřeší.Filtr se snad proto vyměňuje,že je zanešenej a nemá takovej průtok,nebo se mýlím,když tak mě to vysvětlete,rád se poučím.Bávo mám teprve od vánoc
No myšlenka je sice správná ale když budeme uvažovat o tom že ten filtr ještě neni zanesenej tak tim předřadnym filtrem z něj vlastně uděláme filtr téměř nesmrtelnej.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
titus napsal(a):
Zdar chlapi
No myšlenka je sice správná ale když budeme uvažovat o tom že ten filtr ještě neni zanesenej tak tim předřadnym filtrem z něj vlastně uděláme filtr téměř nesmrtelnej.
Pokud je filtr zánovní tak to jo,já mám na výměnu ještě 13000km čas,tak to na novej našpóruju.
Tak jsem dneska pořídil Fastex mejd in jůesej za neuvěřitelných 120korun.
Až to budu mít v kupě tak se ozvu jak to funguje. Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal(a):
Měnil ho předchozí majitel.Já budu měnit podruhý protože už mám skoro 77tkm.
Jinak tedka jsem koukal do ceníku a filtřík stojí 48 dolarů u maxbmwmotorcycles
To jako zde objednáváš věci a voni to pošlou? KOlik platíš za poslání,je to za kus nebo váhu?
bubak
Sharky samozřejmě že ne! tohle používám jen jako online katalog a pak zavolám do BMW krotil nadiktuju číslo dílu a do týdne ho mám doma za +- stejnou cenu.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Tak píšu, bo mám zřejmě palivový filtr taky na výměnu.Ve 130km/h se mi moto začne dusit a zpomalovat, když rukojeť plynu povolím, zas se rozjede a tak pořád dokola, pokud nechci jet do 130 :-) .Máte tip, kde koupit filtr za dobrý peníz?Jinak o tom předřazení obyč.filtru ze sítkem už jsem taky uvažoval, smysl to ale samozřejmě bude mít jen u nového.Nebo provést zákrok o kterém vím jen z doslechu-z origo filtru vyjmout filtrační vložku, opět svařit a předřazeným filtrem nahradit filtraci? Co o tom soudíte, má to někdo udělané?
Left
Left napsal:
Tak píšu, bo mám zřejmě palivový filtr taky na výměnu.Ve 130km/h se mi moto začne dusit a zpomalovat, když rukojeť plynu povolím, zas se rozjede a tak pořád dokola, pokud nechci jet do 130 :-) .Máte tip, kde koupit filtr za dobrý peníz?Jinak o tom předřazení obyč.filtru ze sítkem už jsem taky uvažoval, smysl to ale samozřejmě bude mít jen u nového.Nebo provést zákrok o kterém vím jen z doslechu-z origo filtru vyjmout filtrační vložku, opět svařit a předřazeným filtrem nahradit filtraci? Co o tom soudíte, má to někdo udělané?
kolik máš najeto ? jinak objednej to od ježka, jak jinak...
jardajerman@seznam.cz
Stává se my že při konstantní rychlosti cca 100 motorka má snahu poškubávat a občas i při zrychlování. Za chvilku bude mýt najeto 40 000 tak mě napadlo že závada bude ve filtru. Jelikož originál je drahý tak řeším náhradu. Někde jsem tu dříve zahlédl že tam někdo dal filtr z fabie ale nemohu to dohledat.
Ten pro Fabii je také s přetlakovým ventilem (3.5 Bar) akorát bude větší ale cena cca 500 Kč. http://www.e-nahr...i-10121420