Dedkoid napsal:
No, 1920x1080 na 13.3" monitoru. To budou blechy. :-) A ta i7 bude Ulta voltáž = výkon cca jako i5, možná i nižší.
To U znaci notebookuve verze. I i5 je ve vetsine pripadu 'u', pokud chces desktopovy vykon tak MQ a HQ coz jsou 4 jadra a taky vyssi TDP, tedy zeou vic baterku.
Popravde mam ted i7 c Thinkpadu T470 , bezi mi tam asi 3 hyper-v virtualy (w2016+sql2016), davam tomu dost zabrat i pri mimo hyper-v (visual studio...) a nestezuju si. Na kopirocani fotek a mapy staci intel pentium.
Moje rada by byla koupit starsi thinkpad, doprat mu ssd, pokud nema a novou baterku a jedeeem. Pokud na moto koukal bych se po thinkpadech 'x' ktere jsou mensi, myslim 12" a za usetrene penize bych si koupil druhe pc/notebook na doma na narocnejsi praci.
Zdravíčko.
Bohužel bazar v mém případě nepřipadá v úvahu.
jak jsem psal víše. Jsem Uživatel který pozná označení procesoru chápe co znamená RAM atd...a tím bohužel končím.
Domácí PC mám dostatečně našlapané o to se starat nemusím-)
Ale tohle z bazaru pod mojí taktovkou = ruská ruleta s pěti v bubínku...
Popřípadě koupě motorky někým kdo je jednou stopou nepolíbený a jde nakupovat do Motocentrum-TASS
To prostě holt není Šance, že bych mohl sáhnout vedle... to je bohužel Jistota- ((
Wan-Chuan
KRLESS!!
Dodatek...
Tedy za předpokladu, že by se toho někdo místo mne neujal -)) Někdo kdo ví co dělá. Takové nákup jistoty a solidnosti od BOBA ale v IT segmentu -))
Upravil WanChuan dne 21.09.2017 13:15