Pájo kdybys věděl jak ti to vybírání nezávidím. My už to máme za sebou a dobře že tak. Jenže my redukujeme naše, ty musíš vybírat v cizích a to je úplně vo něčem jiným.
Jinak jestli se nějaká naše letošní do kalendáře dostane, tentokrát bych si jeden výtisk nechala domů na zeď. Mít něco hezkého na zeď bude dobrý začátek opětovného zabydlování.
Fotka s Mirkou nema ve sve sekci konkurenci. U GSA uz prece jen konkurence je
Navic fotka ktera se mi libi nejvic je siroka s motorkou v levo a horou v pravo. Mam strach ze nebude pasovat do formatu kalendare a nejde zuzit. Ale zatim to neni jiste takze zustava jako favorit
Pája
ja se jeste mrknu po originalu, ale mam pocit, ze jsem ji neorezaval...
edit: tak je to takhle blbe vyfoceny...ale da se nahoru pridat modra a nikdo nic nepozna
Upravil vojta dne 26.10.2017 19:45
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
Plawa napsal:
bych uplne zapomnel, ze mam jeste jednu kandidatku do vzduchacu... a dokonce i s ceskym cislem..
Ty krávy jsou z toho úplně u vytržení ????
to není fotka s Mirkou, ale s MILKOU...
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
paja1 napsal:
Souhlas, že by to nebyl problém, Plawovy fotky jsou absolutně super jako vždycky.
A jsem rád, že nám zase poslal.
Přesto použiju jednu až dvě max.
Jeden z pilířu kouzla našeho kalendáře je udržet rozmanitost motorek, autorů i motivů.
hele to jsou tak krasny fotky, jako treba ta s tou svitici boudou, ze bych si tentokrat vobjednal kalendar asi i ja
+ jsem videl moc pekny od Vojty a Mirky.
Takze doufam, ze letos kvalita zvitezi nad kvótou...
Upravil hicks dne 30.10.2017 10:24
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Mám vybráno 10 fotek pro měsíce.
Prosím autory, aby mi poslali na mail
-data fotky v plném rozlišení
-mapku trasy, nebo místa kde byla fotka vyfocená
- nick, název fotky a označení motorky (pro jistotu)
-doručovací adresu kam pošlu kalendář jako odměnu zdarma
10 vybraných fotek je zde: http://www.rajce....
paja1 přiložený následující obrázek:
Ty Pájo, já vím, že to je tvůj výběr ... ale. Nedá mi to. To HDRko s půlkou motorky je sice dobrej výcvak z dovolený ... ale jinak to popírá všechny zákony fotografie. Kalendář zachraňuje Plawa a Vojta s Mirkou ... Sice jsem nechtěl, ale fakt mi to nedalo.
https://www.youtu...tla/videos
OFFROAD|GUIDE www.offroad-guide... https://www.faceb...403911829/
hicks napsal:
hele to jsou tak krasny fotky, jako treba ta s tou svitici boudou, ze bych si tentokrat vobjednal kalendar asi i ja
+ jsem videl moc pekny od Vojty a Mirky.
Takze doufam, ze letos kvalita zvitezi nad kvótou...
Svítící boudu mi grafik nakonec rozmluvil, protože dle jeho názoru by to na tištěném kalendáři nevypadalo dobře.
Kvalitu budete moci posoudit hned jak uděláme grafiku měsíců a titulku.
Fotky se přiříznou kvůli umístění a některé možná doupraví, udělá se titulní strana a pak uvídíme jak se to letos povedlo
Pája
Nejlepší bude když všichni pošlete neořezané fotky. Ale pokud chceš něco odříznout kompozičně tak jasně že můžeš.
My si doupravíme co přijde.
Práfě s tvýma fotkama ještě nejsme rozhodnutí které použijeme.
Je to těžké rozhodování, které vyřadit
Pertla napsal:
Ty Pájo, já vím, že to je tvůj výběr ... ale. Nedá mi to. To HDRko s půlkou motorky je sice dobrej výcvak z dovolený ... ale jinak to popírá všechny zákony fotografie. Kalendář zachraňuje Plawa a Vojta s Mirkou ... Sice jsem nechtěl, ale fakt mi to nedalo.
Probírali jsme s grafikem, jestli použít půlenou GSA, nebo tu se zapadajícím sluncem a vybrali jsme půlenou. Večerní je jeden z kandidátů na titulku a nebo záloha, kdyby některá z fotek vypadala po návrhu stránky fakt blbě.
Zatím výběr platí a víc uvidíme po ořezání a začlenení do kalendáře.
Je lákavé použít ve velké míře krásné plawovy fotky, ale potlačilo by to pestrost. To nechci.
Vybírání fakt není prdel, je to kompromis mezi krásou fotek, obsahem fotek, typem motorky atd.
Upravil paja1 dne 31.10.2017 20:42
Pája