Roberte, helmu za 1000 si nekupuješ proto aby si v ní padal. Já mám taky kvalitní přilbu TORNADO polské provenience, plexi se poškrábe při prvním utření, ale stojí 80,- helma stála 800 Kupoval jsem jí proto, že podle legislativy musím mít za jízdy na hlavě helmu a jezdit pořád v kokosu nebylo ani na Jawě nic moc, přece jen když prší prší, když fouká fouká ...
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
Nojo ale co to tady plácáte nikde není psáno že je to ochraný ..... všude jen odolný vodě a bla bla bla nikde nenapíšou ochrana jezdce při pádu nebo něco podobnýho to totiž není určeno na motorku to je pro motorkáře - motorkářká bunda kalhoty ..... no a jak slýchávám v jednom rádiu reklamu "přestan být pouhým majitelem motocyklu , kup si ČMN a staň se MOTORKÁŘEM " tak je mi to jasný .
třeba to bude mít úspěch u mladých na disko dobrej vohoz ne
i na stánku se dá koupit rádoby kožená bunda s logem nějakýho výrobce motorek .
a ono to od oblečení typu nazran nebude mít daleko jen je to asi o dost levnější. tak že pro mladé začatečníky to asi bude lepší než šustáky .
Každopádně kdo chce kam.....
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
Ještě k těm přilbám-potkávám spoustu "čopráků" který jezdí jenom v šátku a hazardují tak se svým zdravím a nad tím se nikdo z nás moc nepozastaví.Ale když si někdo koupí přilbu z Lídlu tak si myslím že je to přece jenom o dost lepší než nic a věřím tomu že před spoustou běžných pádů je to přece jen ochrání a těm se tu snažíme naznačit že je to na ho.no.Já jsem v roce 1995 na Jawě 350 asi tak ve 100km/h porazil divoký prase a v tý době přilba úplná jebka a věřte že ji nemít tak tady teď nepíšu tyhle řádky.Tak asi tak k těm levným přilbám.
Tady nikdo neřeší jízdu bez přilby, to je každého volba. Stejně je tak každého volba co si na tu hlavu nasadí. Jde o to, aby někdo nevyhodil z okna 15 stováků a očekával nějaké pasivní bezpezpečí..
Resíte uplny blbosti, kdo chce tak si to koupi. Pro zacinajici kluky opravdu lepsí nez v čem jsem jezdil já pred 15 lety( moje prni prilba byla laminatovej kokos se šnurkama uvnitr, a myslím ze hodne zvas ji melo). To jim ted docela zavidim co se dneska dá sehnat za docela rozumny penize. K oblečení sice ho nemam ale koukal jsem na to a rekl bych ze o dost lepsí nez nazran. Jako pláštěnka se mi nelépe osvědčilo toto http://www.canis....avy-modry/ a je to mozna lepsi material nez mnohy moto plastenky. Je to jako s jinym zbozim neco je dobry a stoji to za to kupit a necemu je lepsi se vyhnout.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Jenom pro ty co to nestudovaly podrobmě to trochu rozeberu.
Vyklápěcí přilba
ventilace brady a zadní části
hledí odolné proti poškrábání
odnímatelné vnitřní polstrování (lze prát)
lakovaný povrch
včetně náhradního hledí a ochranného vaku
materiál: ABS, polykarbonát (hmotnost cca 1730 g)
vel.: L - XL
cena za kus
3 roky záruka
1490.-*
Nabídka zboží platí do vyprodání zásob. Chyby v tisku vyhrazeny. Ceny jsou bez dekorace. Firma Lidl si vyhrazuje právo změn balení a varianty nabízeného zboží. Odběr možný pouze v obvyklém množství.
MATERIÁL ABS je ta největší umělohmotná sračk... ze který se dělaj třeba kryty motorů pro modely letadel, a vždycky když to roztřískám tak ten kryt je nejvíc na kaši. Pokud tam mám laminátový tak ten sice praskne taky ale vnitřek ochrání - víc odolá a pohltí energii nárazu. ABS se deformuje - kroutí - jde dál dovnitř a drtí i hlavu.
Kompozit, laminát nebo karbon jak chcete je složen z tisíce vláken prosicenejch epoxidovou pryskyřicí a při pádu na motorce mi ochrání hlavu rozhodně o 1000% víc. Hlavu mám jednu a o RESTART rozhodně nestojim.
MUJ ZÁVĚR JE JEDINEJ.........MOJE HLAVA STOJÍ ZA VÍC JAK 1490,-. A S TAKOVOU HELMOU NEBO BEZ PÁTEŘÁKU BYCH NA MOTORKU VÚBEC NEVLEZ.
Omlouvám se za obrázek ale právě ten vám to pomůže pochopit.
Robert přiložený následující obrázek:
[46.09Kb]
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
KTM má být orange...tahle je asi taky z akce v Penny ... když koupíš víc, než 5 rohlíků, dostaneš jednu do vozejku, ať chceš nebo ne.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Lidl je hnus, kde prodávají pasírovaný, lisovaný polský hovna, ale i ty mohou někdy posloužit. Nekupuji tam nic, bo krámy, kde nemají rum a fernet z Božkova jako by neexistovaly, ale na typ jednoho soukmenovce zde jsem tam zakoupil za směšný peníz nabíječku a světe div se, ona nabíjí. Teda na gelovku bych jí moc nevěřil, ale kapalinu zvládá v pohodě i v udržovacím režimu. Ovšem moje přirozená nedůvěra k šuntům mě stejně nedovoluje tento režim užít. Raději nechávám baterku vybíjet před žárovičku a pak jí zase občas nabiju. No a na to ten krám stačí. Tak to je asi tak k Lidlu vše vyjma reklamního sloganu - Co není k jídlu, pořídíš v LídluLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
to Emilio a Remus> ok, dosáhli jste, čeho jste chtěli...
Myslím, že smysl pro humor mi nechybí, ale aby mne někdo jako vy dva (nechám si výrazy které jsem pro vás dva chtěl použít pro sebe...) neustále urážel a nazýval homosexuálem (já mám svoji orientaci jasnou, ale Vy dva asi ne...) tak to si opravdu nechat líbit nemusím a nechci.
Tímto konečně poslechnu svoji ženu, která se mi diví, že sem ještě chodím po tom, co jsem se tady vždy po své nepřítomnosti od vás dvou dočetl, tudíž tady definitvně končím svoji působnost.
Je mi to sice velmi líto, měl jsem to tu opravdu rád, je tu spousta dobrých a kamarádských lidí, ale bohužel vy dva jste mi to tu tak znechutili, že již nehodlám číst tu vždy po přihlášení o sobě nějaké vaše výmysly...
Děkuji tímto všem těm slušným za příjemně "prožité" chvíle tady na webu a snad se někdy někde potkáme (kromě vás dvou, vás doufám naštěstí nepotkám... ).
Tímto posledním příspěvkem se loučím a adminové mohou můj účet smazat...
Přeji všem slušným motorkářům hodně kilometrů v sedle bez nehod a spoustu krásných zážitků...
Mějte se tu fajn, pokud to tedy ještě vůbec jde...
Good luck. KTM 1190 Adventure R
Shimanski neblazni, kluci nebo aspon Emilio ma zastydlou pubertu, to je tady znama vec, prece te ty srandicky nerozhodej.....musis to brat s rezervou, nebo ignorovat. Jinak je jasny,ze kluk s KTM to na foru BMW nemuze mit lehky
shimanski napsal:
Myslím, že smysl pro humor mi nechybí, ale aby mne někdo jako vy dva (nechám si výrazy které jsem pro vás dva chtěl použít pro sebe...) neustále urážel a nazýval homosexuálem (já mám svoji orientaci jasnou, ale Vy dva asi ne...) tak to si opravdu nechat líbit nemusím a nechci.
Tímto konečně poslechnu svoji ženu, která se mi diví, že sem ještě chodím po tom, co jsem se tady vždy po své nepřítomnosti od vás dvou dočetl, tudíž tady definitvně končím svoji působnost.
Je mi to sice velmi líto, měl jsem to tu opravdu rád, je tu spousta dobrých a kamarádských lidí, ale bohužel vy dva jste mi to tu tak znechutili, že již nehodlám číst tu vždy po přihlášení o sobě nějaké vaše výmysly...
Děkuji tímto všem těm slušným za příjemně "prožité" chvíle tady na webu a snad se někdy někde potkáme (kromě vás dvou, vás doufám naštěstí nepotkám... ).
Tímto posledním příspěvkem se loučím a adminové mohou můj účet smazat...
Přeji všem slušným motorkářům hodně kilometrů v sedle bez nehod a spoustu krásných zážitků...
Mějte se tu fajn, pokud to tedy ještě vůbec jde...
Good luck.
Co cekas? Furt se tady jenom vztekas a tak se do tebe jednoduse navazi
No mne to moc vtipný neprijde. Možná by bylo lepší kdyby se remus s emiliem přestěhovali na motorkare.cz a tam by si mezi 15letými rozuměli.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Vlákno Lídl dost polarizuje.
A nekonečná zima přidává napětí o to víc.
Tohle fórum je jediné, které na netu navštěvuji už rok opravdu pravidelně. Jsou tu podobně zaměření lidé.
Navíc je to nejlepší místo co znám, kde se dozvědět co s bavorákem když zlobí. (A to nemám GS)
Pokud to tady má co říci i někomu kdo nemá BMW, ale třeba KTM tak to vidím jako pochvalu pro všechny zúčastněné. Jestli to Shimanski opravdu zabalil tak proto, že mu to tady přestalo dávat co čekal.
Nikoho dlouho nebaví být cílem vtípků.
Navíc míst, kde si pisatelé vjeli do vlasů je víc.
Jsem pro, aby jsme si radili, psali své názory a pokud se neshodneme tak se aspoň respektovali.
Máme přece společný koníček
Pája
shimanski napsal:
Myslím, že smysl pro humor mi nechybí, ale aby mne někdo jako vy dva (nechám si výrazy které jsem pro vás dva chtěl použít pro sebe...) neustále urážel a nazýval homosexuálem (já mám svoji orientaci jasnou, ale Vy dva asi ne...) tak
ja povazuju odchod z fora za krajni reseni a myslim, ze jsi k nemu sahl prilis brzo.
Doraz na motokravy, vyklepni emilia na okruhu a bude pokoj
Ted to teda budes mit tezke, protoze ta bestie dojela druha
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
shimanski: neblbni, to je fakt nesmysl, naopak - zůstat máš kvůli těm lidem, se kterýma se to dobře povídá a na ty ostatní kašli.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Ja mám z lidlu už druhý rok lsdvinák a pumpičku na duši. oby dve funguju spolahlivo a som s nimy velmi spokojny. teraz idem po ten tank-vak.
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/