kucííí..ja se omlouvam, ale ja nejedu..nejak jsem zapomel ze se mi to kryje s dlouho planovanou a tradicni BIGarskou akci ve Dvorcích.
tak uijte akci i za mne, ja si na vas u piva ve Dvorcich taky vzpomenu
Bohumil napsal:
Csss, ja s mikinou suzuki pred 13 sti rokama opucoval geeso a tym to pro me skoncilo.
Hosci..u nas Bigaru je to o lidech..jsme tam stare dobre jadrou cca 30 pacientu...supr parta...a navic 80? Bigaru uz jezdi na velkym GS...treba z nasi Moravske Perute uz vsichni ...toz tak
Bohumil napsal:
Csss, ja s mikinou suzuki pred 13 sti rokama opucoval geeso a tym to pro me skoncilo.
Hosci..u nas Bigaru je to o lidech..jsme tam stare dobre jadrou cca 30 pacientu...supr parta...a navic 80? Bigaru uz jezdi na velkym GS...treba z nasi Moravske Perute uz vsichni ...toz tak
Ono najít z japonské produkce něco ještě většího, co se musí furt opravovat je asi problém. Tak u GS nakonec skončej všichni kutilové kromě Ládi Hrušky, toho by namotal kardan.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
V globale to byl dobrej stroj...to ze ho nekteri honi jak crosku v lese a ve vyjezdech si zada sve. .ja ho mel 6 let a jen spotrebak a pravidelny servis doma.....ale dnes uz bych zpet nesel....a to stim Ladou Hruskou a kardanem me uplne rozekalo
No právě. Tento týden udělám uzávěru, zveřejním platby, příští nakoupím proviant a jdeme na to. Musíme doufat, že počasí bude jako vždy super.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Doplněno o zaplacené úřastníky. Pokud se někdo nenajdete, tak se ozvěte. Už jsem slepý. Výpis mého účtu od zvěřejnění vezmu s sebou. . Jídlo bude určitě o pár porcí na víc a hladem rozhodně nepomřeme. Už jen to počasí.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
hobr napsal:
Chtěl jsem přijet i se synem, bohužel máme úmrtí v rodině....
Tak možná za rok?
Hobbere .. skoda!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Cau vypada to, ze bych mohl dojet z PA/SO, ale bohuzel autem, spani vezu vlastni v aute Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Zdarec, stavil bych se v sobotu na čumendu a rád s váma zašel do jeskyní, možná mi to vyjde na otočku i v pátek.
S počtem válců je to jako s pracovním kolektivem, ideální je lichý počet, ale tři jsou už moc.