ad. Frantisku -- pokud branis halal a VIS O CO JDE, slusneho slova pro tebe neni.
Predpokladam ze jen pindas a nemas znalosti. Je to ta lepsi varianta. Pro tebe.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
...kdepak tahle muslimácká verbež... jsou horší než mor, ale i s ním se lidstvo vypořádalo...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Miguel napsal:
https://ekonomika.idnes.cz/loni-bylo-porazeno-halal-zpusobem-104-000-zvirat-hlavne-kurat-pns-/ekonomika.aspx?c=A160616_131730_ekonomika_rts
to není o licenčním poplatku. to je o tom, že podříznou krávu zaživa, aby mohli prodat....
Jj, zato u nás v civilizované Evropě jenom ve španělsku zabijeme jenom pro zábavu při koridě ročně kolem 10.000 zdravých zvířat v super kondici - https://cs.wikipe...iki/Korida
Několik let jsem žil mimo naší republiku, aktuálně moje obě děti studují v zahraničí, pracoval jsem ve firmě, která má celosvětově něco společného s automotive, Mimo Austrálie jsem pracoval s lidmi ze všech kontinentů. Jeden čas v mé pracovní skupině cca. 20 lidí bylo jen šest evropanů. Musím říci, že všude jsem poznal lidi dobré i špatné, setkal jsem se se spoustou zvyků, obyčejů, které jsou pro nás naprosto neuvěřitelné/nepochopitelné. Možná se na tuto problematiku dívám z trochu jiného pohledu...
Nejsem žádný láskorád, ani nepodporuji imigraci, ale na druhou stranu naprosto odmítám kolektivní vinu, nebudu odsuzovat cizí zvyky a obyčeje které se mi nelíbí a na druhou stranu to neznamená, že je budu aktivně podporovat.
Na toto fórum chodím proto, abych se dozvěděl něco nového o motorkách, abych poznal rady a zkušenosti ostatních o cestování, ale už tady nebudu řešit témata týkající se imigrace, muslimských firem, apod. Do této diskuze už se raději nebudu ani dívat, ale alespoň popřeji pěkné vánoce a po křesťansku hlavně hodně zdraví, štěstí a míru Vám všem i Vašim blízkým a po motorkářsku hlavně kolama dolů
Já neřeším muslimy. Neschvaluju koridu, neschvaluju psí zápasy. Mám zvířata rád a kdyby nebylo jistých omezení, už jsem dávno vegetariánem. Tak aspoň nejím mladé zvířata, telecí, jehněčí, kůzlečí.
Ale pokud člověk bude zabíjet zvířata způsobem, který je v našich zemích kvalifikován jako týrání, jen aby víc vydělal - tak je u mně ****...
pod trvalým dohledem
Ja jsem mluvil se stovkami musel, s nekterymi se i kamaradil. Nejvic nesnaset islam imho zacnes, kdyz jim polevi ostrazitost a zacnou se bavit MEZI SEBOU.
A ty tomu rozumis...
Povrchni kooperace s nekym aniz bys kladl zasadni otazky je o nicem.
17 cm
Miguel napsal:
Tak aspoň nejím mladé zvířata, telecí, jehněčí, kůzlečí.
u tohohle masa je bohuzel i u nas slusna sance, ze pri porazce nepouzili elektrinu/srazecku, ale ze ho chytli a podrizli. Nebo pichli, coz je lepsi, nez halal porazka. U nas totiz historicky ty schopny reznici to zvire jen PICHLI do karotidy, nezpusobovali X desitek cm hluboke trauma, jako pri ritualnich porazkach.
Pozor na skopovy z NZ.. je v zasade skoro cele halal. Sice tvrdi, ze "stunned"... jenomze ty z.rdi stahuji napeti/proud na tech omracovackach na minimu, tj. je slusna sance, ze to zvire bylo porad pri vedomi, jen bylo svalove chvili paralyzovano.
Upravil hicks dne 20.12.2017 18:32
17 cm
Ono aj tym aziatom dokaze solidne hrabat. Som si spomenul na nejaky dokument, kde vraveli, ze v mongolsku predtym, ako si psa upecu, tak ho zavesia a mlatia dovtedy, kym nechcipne. Ze maso s adrenalinom je potom lepsie..No prosim, aj tu v clanku to je: http://g.cz/pes-n...dil-prvni/
Psi prý bývají před smrtí krutě mučeni. Jsou pověšeni za krk a pomalu umláceni k smrti, páleni propanbutanovým hořákem a stahováni zaživa, aby se u nich uvolnil adrenalin a další stresové hormony. Jedině takhle „upravené" maso má prý léčivé účinky
salem napsal:
Ono aj tym aziatom dokaze solidne hrabat. Som si spomenul na nejaky dokument, kde vraveli, ze v mongolsku predtym, ako si psa upecu, tak ho zavesia a mlatia dovtedy, kym nechcipne. Ze maso s adrenalinom je potom lepsie..No prosim, aj tu v clanku to je: http://g.cz/pes-n...dil-prvni/
Psi prý bývají před smrtí krutě mučeni. Jsou pověšeni za krk a pomalu umláceni k smrti, páleni propanbutanovým hořákem a stahováni zaživa, aby se u nich uvolnil adrenalin a další stresové hormony. Jedině takhle „upravené" maso má prý léčivé účinky
no jasne, HALAL JE TAKE TZV. "STRESOVE MASO". Jak se to zvire zmita a tou bolesti se spali ve svalech glykogen na kyselinu mlecnou.
HOVEZI JE PAK TAKOVE KREHCI.. LEPE VYPADA. Ale ma petechie.. krevni srazeniny. Neco jako se ti udela na oboci kdyz se nemuzes poblit.
No a "stresove" veprove je naopak vodnate.
Jinak Brezina, autor G.cz, je magor. brat s rezervou... nejedna a neargumentuje vzdy racionalne. Je to takovej min zabavnej JXD.
Upravil hicks dne 20.12.2017 18:39
17 cm
Ty bláho...to je slušná nálož..a to chtěl autor jen poptat pronájem prostor...ale nedá mi tak popořadě :
1.Zikmud lucemburský - odvolávat se na tohoto pána je dost mino, rozhodně neválčil s osmanskou říší kvůli neetickému porážení dobytka..jemu šlo regulérně o kejhák..no a Ćeši věrni tradic mu do tý vojny s Turkem hodlli své tradiční vidle
2. Neetická porážka - je to dojemné jak se všichni rozpláčou nad halal podříznutím...košér porážka je víceméně (více) identická a nikomu to nevadí 2000 let...když by se někdo ozval je to antisemita a ty je třeba zničit..nadávat na muslima je naproti tomu in..
3. Hicksi, tuhle vojnu už jsme dávno projeli..Evropa končí, vzdala to sama, podívej na diskuzi, jen se někdo ozve, dostabe nálepku...nácek, xenofob..popřípadě neuvědomělý soudruh.. evropský výbor obecného blaha nám jasně nalajnoval cestu a případné anomálie umí hravě likvidovat.
4. Zánik západořímské říše..doporučuji prostudovat... po 1200 letech existence, více méně neohhrozitelného impéria se rozpadla sama, zevnitř, a s parádou...římané odmítali bojovat, zajímala je jen zábava a ti, kteří se snažili bít na poplach, byli likvidiváni jako nepřátelé Ríma....no a roku 475.....(ještě si trochu kopli křesťané, ale jen trochu
5.Je to debata, která nemá cenu, podívejte se na názory typu..mně je to fuk..jste náckové..my taky mále corridu si pamatuju....(a v ameice zase bijou černochy).atd..tohle nemá řešení, národ, který zapomene svou historii je nucen ji znovu prožít..to je celé
5. Hele i bombardéry nad Londýnem tankovaly benzín firmy Shell..proč by tedy český krokodýl něco netrhl na muslimské vlně.....je to jen obchod,,Shell dodával Adolfovi benzín i když už táhl Ruskem...tak klídek..
GS 1200 R Adventure
4. Zánik západořímské říše..doporučuji prostudovat... po 1200 letech existence, více méně neohhrozitelného impéria se rozpadla sama, zevnitř, a s parádou...římané odmítali bojovat, zajímala je jen zábava a ti, kteří se snažili bít na poplach, byli likvidiváni jako nepřátelé Ríma....no a roku 475.....(ještě si trochu kopli křesťané, ale jen trochu
... no to ja vim, ze je nase euro-atlanticka civilizace v ****u - bod 4 uz tu mame online a v plne parade ... ... vsak mi to taky jeden slimak ne tak davno vpalil do xichtu, ze to tady preberou..... ze jsme slabi a zkazeni.....
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
chafre napsal:
3. Hicksi, tuhle vojnu už jsme dávno projeli..Evropa končí, vzdala to sama, podívej na diskuzi, jen se někdo ozve, dostabe nálepku...nácek, xenofob..popřípadě neuvědomělý soudruh.. evropský výbor obecného blaha nám jasně nalajnoval cestu a případné anomálie umí hravě likvidovat.
s defetismem skoncis i pred jednim musulmanem
Ja to vubec nevidim tak tragicky... bud dojde k predani otezi musulmanum bez boje, to je ta horsi varianta, nebo bude nejspise obcanska valka.
K tomu druhemu dodavam, ze tedy rozhodne nejsme, alespon tady v CR/SK/HU/PL v mensine.
17 cm
hicks napsal:
K tomu druhemu dodavam, ze tedy rozhodne nejsme, alespon tady v CR..... v mensine.
Mám pocit, že se mýlíš. Pražská "kavárna" bude "vítat" o 106... A co se v Praze "upeče", na to doplácí celá republika. Podívej se jak dopadly volby - Praha "zachránila" Kalouska a Bendu. To je jen malý příklad....
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Opravdu se nestačím se divit, kolik je tady odborníků přes Halal výrobky.
Hicksi, zajímalo by mě, kde bereš tyhle jisté informace například o Crocodille.
Jinak můj názor na celkový problém je ten, že Islám nepatří mezi mé oblíbené víry, nicméně mě asi nejvíce zajímá. O Halal výrobky jsem nikdy extra nevyhledaval a spíše to toleruji jako nějaký zvyk dané kultury. Ale abych osočoval nějakou firmu za to, že vyváží halal mi přijde zcela zbytečné.. myslím si že nikdo, včetně mě, neví celou pravdu o tom, co tady hicks rozpoutal a čím si je tak jistý.
Nicméně dle posledních příspěvků je jasné, že se pouze hrozně nudíte a nemáte do čeho píchnout... přeji hezkou zimu.
Upravil naprcccs dne 21.12.2017 06:07
hobr napsal:
Mám pocit, že se mýlíš. Pražská "kavárna" bude "vítat" o 106... A co se v Praze "upeče", na to doplácí celá republika. Podívej se jak dopadly volby - Praha "zachránila" Kalouska a Bendu. To je jen malý příklad....
rad bych Te zde upozornil, ze vetsina moravske naplavy v Praze (i Brne) je mlada levice.
Nejde tolik o Bendu nebo Kalouska, jako spis o hnusaky typu Gazdik nebo Cizinsky. + samo sebranka ze Zelenych a Piratu.
17 cm
naprcccs napsal:
Opravdu se nestačím se divit, kolik je tady odborníků přes Halal výrobky.
Hicksi, zajímalo by mě, kde bereš tyhle jisté informace například o Crocodille.
link mas na zacatku tohohle threadu. 6/20/2016 jste zaplatili 50 tisic islamskym fundamentalistum z Cerneho mostu (jo ti, co provozuji sharia-soud) na 99% za halal certifikaci. Na tom vypisu je i cislo faktury, co Crocodille vystavili.
Dle mych informaci to bude za jeden az dva vyrobky na rok.
Jinak můj názor na celkový problém je ten, že Islám nepatří mezi mé oblíbené víry, nicméně mě asi nejvíce zajímá. O Halal výrobky jsem nikdy extra nevyhledaval a spíše to toleruji jako nějaký zvyk dané kultury. Ale abych osočoval nějakou firmu za to, že vyváží halal mi přijde zcela zbytečné.. myslím si že nikdo, včetně mě, neví celou pravdu o tom, co tady hicks rozpoutal a čím si je tak jistý.
V Treti risi meli take par spolecnych "kulturnich zvyku" s muslaty.. treba zabijeli Zidy i zidy. Rozdil mezi Chamberlainem a Churchillem byl prave ten, ze tomu druhemu to vadilo.
Souhlasim ale s jednou veci, tohle maji resit V PRVNI RADE POLITICI a ne podnikatele. Politici selhali, nejsou schopni (a ochodni) zamezit muslam vybirani halal vypalneho, tak jsou ve vysledku nastvani spotrebitele na firmy.
Tj. JE to slozitejsi, ale proste prima financni podpora ceske muslimske obci JE PRUSER... a zrada. Muzete si tu certifikaci poridit jinde a nezivit muslimy ceske, ale ty z cilove zeme kam exportujete.
Nicméně dle posledních příspěvků je jasné, že se pouze hrozně nudíte a nemáte do čeho píchnout... přeji hezkou zimu.
Vis jaky je rozdil mezi Ovci a Obcanem? viz.:
Upravil hicks dne 21.12.2017 08:38
17 cm
Zdravím, se vší úctou k tomuto fóru, pevně věřím, že bylo založeno z jiného důvodu než, který zde řešíte, proto takové pí....ny řešte na slavném Facebooku, na kterém takového hnoje najdete plno. Zde by nás měl spojovat společný zájem o značku a o motorky jako celek a né nás rozdělovat podobná témata tohoto typu. Přihlásil jsem se na toto forum, abych čerpal informace o motorkách a né o hnusech, ktery vidim dnes a denně ve zprávách. Hezký svátky a rozum do hrsti. Čau
a nemel bys spis bojovat se svou obsedantni potrebou chodit do vlaken, ktery te obtezujou a nezajimaj?
Je tu tolik jinych paralelnich diskuzi a tebe tvoji vnitrni demoni nuti nezvladatelne diskutovat zrovna tady.
ad. halal... cestovani se to zrovna tyka, protoze se s tim setkas zcela bezne a ani nemusis za more.
Upravil hicks dne 21.12.2017 09:10
17 cm
naprcccs napsal:
O Halal výrobky jsem nikdy extra nevyhledaval a spíše to toleruji jako nějaký zvyk dané kultury. Ale abych osočoval nějakou firmu za to, že vyváží halal mi přijde zcela zbytečné.
S tímhle přístupem mám trošku problém. Nedívat se doleva, doprava, hlavně že přitečou peníze na účet.
Připomíná mi to argumentaci: "promiňte pánové já v tomhle koncentračním táboře dělám jenom vrátného".
Osobně preferuju rovnou páteř, možnost podívat se na sebe ráno do zrcadla a dětem do očí.
Pokud někdo nedokáže dohlédnou důsledku svých činů je to smutné a pokud má moc pro nás ostatní tragické.
Připomíná mi to argumentaci: "promiňte pánové já v tomhle koncentračním táboře dělám jenom vrátného".
To víš, to je to "krásný" český - nehas, co tě nepálí / koho chleba jíž, toho píseň zpívej... a pod. Myslím, že jsme jediní na světě, kdo má soubor tak krásných pořekadel vypovídajících o národu.
Kdyby před 80ti lety chtěl nějakej nevinej podnikatel pronajmout Hitlerovi pár sklepů na židy, tak to vlastně bude taky jenom chválihodnej byznys... a taky by se našla jistě spousta lidí, co by řvali: nestačím se divit, jaký vy jste všichni odborníci na genocidu. Prostě když nesouhlasíš s něčím, co je evidentně špatný, tak musíš být odborník, abys vůbec mohl nahlas odporovat, ale ani odborník, nikdy nebude dost velkej odborník, aby měl tu správnou váhu. Dneska kazíš Vánoce, potom Velikonoce, pak ti řeknou je venku pěkně, tak drž hubu a jdi se radši projet... a tak pořád dokola... drž hubu a krok a nekaž nám "nevinným" život přemyšlením
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
Prostě když nesouhlasíš s něčím, co je evidentně špatný, tak musíš být odborník, abys vůbec mohl nahlas odporovat, ale ani odborník, nikdy nebude dost velkej odborník, aby měl tu správnou váhu. Dneska kazíš Vánoce, potom Velikonoce, pak ti řeknou je venku pěkně, tak drž hubu a jdi se radši projet... a tak pořád dokola...
jj.. pro kritiku islamu musis byt religionista (jakkoliv je tenhle obor zatizen politikou)... ale konvertovat a stat se muslimem muze i pologramotne jelito...
17 cm