Meris to spatne,musis merit postupne navzajem mezi tema zlutyma kabelama(ne proti kostre)samozrejme pri odpojenem konektoru,pri zvysenych otackach tak 2500-3000 tam musi byt tak aspon 50v stridavych a na vsech fazich stejne.I toto mereni neni nekdy stoprocentni,protoze to nemas pod zatizenim,ale tady pokud je vypaleny stator,tak to bude zrejme.
Servis a opravy motocyklů BMW Zlínský/Trenčiansky kraj
Pamilton napsal:
Asi i v tohle případě se dá použít zlatej marketinkovej poměr 20:80. Kde 20% příspěvků je nějakej hodnotnej ( v tomhle případě informační) základ a 80% sračky.
Jinak vám hrozí, že propadnete trudomyslnosti.
to neni zadna poucka priteplenyho marketaka, ale Paretuv princip
...tj. napr. 20% vajglu uhasenych o celo marketaka zpusobi 80% bolesti.. zbyvajicich 80 procent tipancu jen 20% utrpeni atd.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Pamilton napsal:
Asi i v tohle případě se dá použít zlatej marketinkovej poměr 20:80. Kde 20% příspěvků je nějakej hodnotnej ( v tomhle případě informační) základ a 80% sračky.
Jinak vám hrozí, že propadnete trudomyslnosti.
to neni zadna poucka priteplenyho marketaka, ale Paretuv princip
...tj. napr. 20% vajglu uhasenych o celo marketaka zpusobi 80% bolesti.. zbyvajicich 80 procent tipancu jen 20% utrpeni atd.
No vidíš. Tenhle tvůj příspěvek si můžu zařadit do těch 20-ti procent užitečných - poučných odpovědí tady. Protože nejsem zrovna kancelářskej typ, ale řezník, o existenci pravidla 20/80 jsem měl tušení, něco mi uvízlo mezi ušima ve škole, ale že to objevil Paret, to jsem nevěděl.
BMMW R1200GS LC 2014
Čaute, tak po meraní elektrikárom mám rezultát, alternátor v pr...
Po obvolaní servisov a cene komplet cca >1300€ a tvrdení že kulanciu budeme riešiť po rozoberaní a uvidí sa či dajú 50 alebo 100% som sa rozhodol, že to skúsim rozobrať sám a kúpil som použitý cca 14000km, za 130€. Predsa to nemôže byť také ťažké. Uvidím, dúfam že to do jari dám do kopy.
Šmolková R1200GS LC
Čaute, tu je foto pôvodného alternátora, je to prehoreté. Ten "nový" je vzhľadovo taký istý, podľa mňa modifikácia bude spočívať skôr v lakovaní a odolnosti drôtu. Tak pomaly idem skladať.
BranoNM přiložený následující obrázek: