haus1 napsal:
Takze volbou Zemana si pomuzeme proti rozsirovani islamu na nasem uzemi? To si bohuzel nemyslim, ani to ze na minimalnim poctu migrantu ktere tady mame nese nejakou zasluhu.
Škoda ,že to lidem nedojde, že právě Zeman začal tvrdě proti imigraci vystupovat. Ostatní když něco řekli byli automaticky zařazeni do škatulky xenofob a rasista ,ale označit prezidenta xenofobem a rasistou už není ani pro kavárnu tak lehké sousto jako takto označit nějakou osobu nebo uskupení. Jinak sobně bych bral na hradě Jiřího Hynka který je ještě více proti EU a migraci. Bohužel nemá šanci i když mu to v prvním kole určitě hodím.
taky se mi líbí Hynek a asi mu to taky v 1.kole dám
Pokud nekdo pochybuje o tlacence Drahose v Buresovo mediich, tak 2 dny pred volbama vysel clanek, kterej je v podstate oslavna oda. Drahose tam vykresuljou jako rozhodnej a pevnej charakter - presne to co mu melo chybet a co mu volici vytykali. Takze PR oddeleni jede naplno: https://volby.idn...y-2018_ferex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Slavek-xxx napsal:
Pokud nekdo pochybuje o tlacence Drahose v Buresovo mediich, tak 2 dny pred volbama vysel clanek, kterej je v podstate oslavna oda. Drahose tam vykresuljou jako rozhodnej a pevnej charakter - presne to co mu melo chybet a co mu volici vytykali. Takze PR oddeleni jede naplno: https://volby.idn...y-2018_fer
mozna to ani nemusi byt od burese. Vetsina novinaru tihne k progresivni levici.. viz adorece Piratu ted na iDnes.
A Drahos jim proste konvenuje...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Slavek-xxx napsal:
Pokud nekdo pochybuje o tlacence Drahose v Buresovo mediich, tak 2 dny pred volbama vysel clanek, kterej je v podstate oslavna oda. Drahose tam vykresuljou jako rozhodnej a pevnej charakter - presne to co mu melo chybet a co mu volici vytykali. Takze PR oddeleni jede naplno: https://volby.idn...y-2018_fer
mozna to ani nemusi byt od burese. Vetsina novinaru tihne k progresivni levici.. viz adorece Piratu ted na iDnes.
A Drahos jim proste konvenuje...
Každej v politice je opičkou nějakého kmotra sledující jeho zájmy.
Třeba Topolánek a pár dalších jsou figurka tohoto podnikatele. https://ekonom.ih...dil-dalikaH.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
[quote]
Nicméně si myslím, že Miloš je celkově výhra, když vidím tu sebranku evropských přisíračů. A to jsem z velké části živ z peněz EU a jejich pokřiveného trhu. Bohužel ale není koho jeného. Druhý protievropský muslimobijec Topolánek prošoupal nejedny střevíčky, než vnutil Klausovi Lisabonskou smlouvu a ČR osekal o zbytky suverenity - tam je důvěra ztracena už dávno... A že by o nás stál Putin a Čína? Blbost! Ale lepší se na jejich trhy dostat dříve, než západ bude potřebovat peníze na opičáky a zruší tam směřované sankce.
Souhlasím!
Miloš (na rozdíl od ostatních) nazývá věci pravými jmény. A mám dojem, že je v tomto směru jediný....
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Jsem tu správně na motorkářském fóru lidí milujících svobodu a volné cestování,lidí svobodomyslných. Lidí co svobodu a demokracii mají pevně ukotvenou ve svém nitru,protože ji potřebují k životu?
A nebo je to tady pobočka stoky jménem Aeronet, lidí co šíří strach a hnus kolem sebe a sledují a hájí zájmy Putina?
Zeman je jen produkt takové stoky hnusu a poskoci jako Hicks a spol. jsou jen užiteční ****i, kteří vždy najdou podobnou sortu lidí, podobných flustrátů.
Já to s radostí hodím někomu, kdo podobnému hnusu nepropadl a nevěří na konec západu ap. Je to až směšné co v Česku může zafungovat na tuto skupinu flustrátů.
Vymyslí si problém co u nás neexistuje a pak se bijí v prsa, že to vyřešili a máme jim děkovat.
Ne, nechci na hradě ruskou loutku namočenou ve vodce které se na západě štítí jak ruského švába a do Číny se jezdí učit jak stabilizovat společnost.
Jak tu vorel psal - odvolím a půjdu do kavárny.
Zdenal RT napsal:
Jsem tu správně na motorkářském fóru lidí milujících svobodu a volné cestování,lidí svobodomyslných. Lidí co svobodu a demokracii mají pevně ukotvenou ve svém nitru,protože ji potřebují k životu?
A nebo je to tady pobočka stoky jménem Aeronet, lidí co šíří strach a hnus kolem sebe a sledují a hájí zájmy Putina?
Zeman je jen produkt takové stoky hnusu a poskoci jako Hicks a spol. jsou jen užiteční ****i, kteří vždy najdou podobnou sortu lidí, podobných flustrátů.
Já to s radostí hodím někomu, kdo podobnému hnusu nepropadl a nevěří na konec západu ap. Je to až směšné co v Česku může zafungovat na tuto skupinu flustrátů.
Vymyslí si problém co u nás neexistuje a pak se bijí v prsa, že to vyřešili a máme jim děkovat.
Ne, nechci na hradě ruskou loutku namočenou ve vodce které se na západě štítí jak ruského švába a do Číny se jezdí učit jak stabilizovat společnost.
Západ a svoboda? Se probuď . A Zeman a Čína? Tady máš svojí západní modlu Macrona v Číně. Pokud možno si to přečti než začneš psát zase bludy - https://www.novin...avech.html
Zdenal RT napsal:
Západ a svoboda? Se probuď . A Zeman a Čína? Tady máš svojí západní modlu Macrona v Číně. Pokud možno si to přečti než začneš psát zase bludy - https://www.novin...avech.html
Co tady meleš o Macronovi. Mě je Macron u zadele ty modlo.
S pozdravem „Stát je špatný sluha a zlý pán“
Zajimavy je, ze vetsina lidi co nenavidi Zemana mu vycitaji jeho zlucovitost a nenavist A pritom sami nenavidi vsechny kdo ho voli, misto aby respektovali jejich volbu... Stejnej paradox je, ze demokrati chteji (nebo s tim aspon souhlasi) zavadet cenzuru
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Zdenal RT napsal:
Co tady meleš o Macronovi. Mě je Macron u zadele ty modlo.
Promiň ty nevíš kdo to je viď? Ty čteš jenom Britské listy a tam se tohle nedovíš. To je prezident Francie toho západu co tady vyzdvihuješ jako vzor demokracie.
Zdenale RT, ty ses tu ale vyzvracel. Trošku ohleduplnosti, když jsi tak svobodymyslný demokrat by neškodilo. Urážet členy fóra jen kvůli volbě je trochu slabomyslné. Takový snad nejsi. Doporučuji vycestovat, abys viděl, že ten západ, do kterého jsme vstupovali už neexistuje. Pak taky čti zprávy nejen na idnes a novinkách,abys viděl, co se doopravdy děje. Já Zemana nikdy nevolil a rozhodlej nejsem, dokonce mě na Novinkách za názor na něho doživotně zablokovali účet, ale celkově jeho působení hodnotím kladně, i když občas zalže a je hulvát.... ten před ním zase kradl a ten před ním měl krom vady řeči snad všechny vady charakteru.Takhle bych mohl pokračovat až k Masarykovi, který nechal střílet do lidí. No a co? Každej ať si volí toho svého, dopředu nevíš, zda máš šťastnou ruku zrovna ty. Ale urážet ty co mají jiný názor? To je demokratické přesně jako dnešní EU.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Zdenale RT, ty ses tu ale vyzvracel. Trošku ohleduplnosti, když jsi tak svobodymyslný demokrat by neškodilo. Urážet členy fóra jen kvůli volbě je trochu slabomyslné. Takový snad nejsi. Doporučuji vycestovat, abys viděl, že ten západ, do kterého jsme vstupovali už neexistuje. Pak taky čti zprávy nejen na idnes a novinkách,abys viděl, co se doopravdy děje. Já Zemana nikdy nevolil a rozhodlej nejsem, dokonce mě na Novinkách za názor na něho doživotně zablokovali účet, ale celkově jeho působení hodnotím kladně, i když občas zalže a je hulvát.... ten před ním zase kradl a ten před ním měl krom vady řeči snad všechny vady charakteru.Takhle bych mohl pokračovat až k Masarykovi, který nechal střílet do lidí. No a co? Každej ať si volí toho svého, dopředu nevíš, zda máš šťastnou ruku zrovna ty. Ale urážet ty co mají jiný názor? To je demokratické přesně jako dnešní EU.
Na hrubý pytel ...
Holt jsem alergický na komunisty a nacisty a když jsem si přečetl co tu psal Hicks a jestě jeden, nebudu dohledávat jsem se neudržel.
Ať si každý volí koho uzná ale vyvolávat nenávist kolem a adorovat Zemana, že díky němu je ta nenávist na správné straně je na mě moc. Pokud se to dotklo někoho slušného tak se mu omlouvám. Pokud se to dotklo nějakého komunisty nebo nácka jsem za to rád.
S pozdravem „Stát je špatný sluha a zlý pán“
Hrabe_X napsal:
Na hrubý pytel ...
Holt jsem alergický na komunisty a nacisty a když jsem si přečetl co tu psal Hicks a jestě jeden, nebudu dohledávat jsem se neudržel.
Ať si každý volí koho uzná ale vyvolávat nenávist kolem a adorovat Zemana, že díky němu je ta nenávist na správné straně je na mě moc. Pokud se to dotklo někoho slušného tak se mu omlouvám. Pokud se to dotklo nějakého komunisty nebo nácka jsem za to rád.
Odbocime-li od nacku, kterym se tu Zdenal RT a Vorel zaklinaji (a kterym maji pravdepodobne ideologicky radove bliz, nez kdokoliv z nas), tak ty prvni dve skupinky se na krev nesnaseji uz od pradavna.
Nakonec 68ty se da trochu chapat jako jeden z konfliktu stalinisticke levice s tou internacionalni / progresivni.
Sermovat tu Aeronetem je vysostne trapne. Ctu denne ty vase shity -- tj. Guardian, Independent. Huff... obcas Respekt a BL.
VIM, co pisete.
Nez otevres tu svou spinavou tlamicku o Aeronetu, zkus nejdriv Abi Wilkinson u vas na Guardianu. Same shit, different -hole.
(podotykam, ze Aeronet samozreme nectu, nakonec se cist asi neda. Nicmene ma naprosto minimalni impakt a uz vubec samotny fakt, ze ho zde mistni libtardi vubec vytahujou naznacuje dezinformaci. Proste ho skoro nikdo necte).
Upravil hicks dne 11.01.2018 08:54
17 cm
Zdenal RT napsal:
Na hrubý pytel ...
ne chlapce, ty budes alergicky na vic veci. Treba na zachovani narodnich statu, ze?
17 cm