Palk napsal:
A já doplním, že v dexu rychlospojky zatím nemají, čekají snad 3 měsíce na dodání. A já mám rozděláno.
Skús www.autotechnik.sk Tam to kúpiš. V hornej časti stránky je okienko "vyhľadať produkty". Zadáš tam číslo dielu, v tvojom prípade 13537674765 a kupuješ, teraz som sa pozeral, majú to a stojí 20,03€.
Palk napsal:
A já doplním, že v dexu rychlospojky zatím nemají, čekají snad 3 měsíce na dodání. A já mám rozděláno.
Skús www.autotechnik.sk Tam to kúpiš. V hornej časti stránky je okienko "vyhľadať produkty". Zadáš tam číslo dielu, v tvojom prípade 13537674765 a kupuješ, teraz som sa pozeral, majú to a stojí 20,03€.
Pokud se nepletu, tak je to vrchní díl rychlospojky. Já potřebuju spodek, co je nasroubovanej v přírubě a chtěl bych tam dát komplet kovovou. Mám link na Ebay, Tak chvíli počkám na Dex a uvidím.
Snažím se jet tak, abych dojel domů.
servisak napsal:
Je ji mam. Vyndavam to z cerpadel ktere menim na svolavacku
Jako vždy Milan nezklamal, jen se k tobě nedostanu, na poštu nechodíš. Leda, že by k tobě jel někdo z okolí HK a ty by jsi mu ji přibalil do kufru, stejně je mají všichni prazdné.
Snažím se jet tak, abych dojel domů.
Peeter_GSA napsal:
Tak taky řeším problém s únikem paliva v oblasti benzínové pumpy na GSA r.v.08, ale pouze, pokud je nádrž plná. Ještě se mi ale nepovedlo přešně zjistit, odkud to jde. Ten kovový kroužek na přírubě ještě nemám...takže budu muset taky na svolávačku. Ale nejsem si jistý, jestli to jde přes tu přírubu... Měl někdo něco podobného? Že to chcalo jen při plné nádrži?
Díky moc
Dneska jsem se snažil zjistit, odkud vytíká ten benzín a zjistil jsem, že u díry pro ŘJ je mikroprasklina, z které to jde... Je nějaká šance, že by se měnila celá pumpa v rámci té svolávačky? Co jsem volal do BMW, tak říkali, že se v mém případě dává jen ten kroužek a dávat 10-12tis kvůli téhle "blbosti" se mi moc nechce... Na německém fóru měl někdo ten stejný problém a povedlo se mu to zalepit a drželo to.
Peeter_GSA přiložený následující obrázek:
Ahoj, minulý týden jsem zjistil tekoucí palivo odněkud z čerpadla, při bližším prozkoumání jsem měl také micro trhlinku v podobném místě jako ty . Zavolal jsem v pondělí do Pardubic, nahlásil VIN, na středu jsem přistavil a v pátek jsem odjížděl s celým novým čerpadlem a zároveň i s novým unašečem zadního kola v rámci svolávačky vše zdarma. Tímto děkuji za rychlé vyřízení v BMW Barth Pardubice. atom
Takže, správně benzín nemá být cítit, když vlezu do garáže? Já jsem myslel , že je to tak pro bramboru typické ...
Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011