Wing napsal:
Tondo, no to si teda fakt měl pech a to ukrutnej. Tvoje story, mě přivedla na myšlenku, zda by nestálo za úvahu, udělat ANKETU / Mohlo by se to jmenovat SPOLEHLIVOST GS1200/ o 1200 GS/GSA, aby zde přítomní majitelé těchto strojú v ní uvedli za své osobní zkušenosti : Celkový počet KM + Kolikrát kdo NEDOJEL do cíle cesty díky závažné poruše. Výsledkem by bylo počet závad na cestě na celkový počet kilometrú...třeba 1 na 150tkm..... A mohlo by se to i rozdělit na
typy poruch.
1/ EWS 2/Porucha převodovky 3/Mechanická závada motoru 4/Elekrika,baterie,startér,alternátor 5/Kardan 6/Brzdy 7/Spojka
A dali by se udělat i ankety na jiné typy :1100,1150,800 etc.
Myslím že by mělo celkem vážnou výpovědní hodnotu . Nebo je to kravina?
Jo a Tondo, podle fotek si šikovnej kluk co tam v dílně pácháš , žádný ořezávátko
Udělal jsem anketu, ale zatím v trochu jednodušší formě. Nechám ji tak týden a pak se půjde na další modely.
Super. Anketa se mi líbí.
Ještě bych ji vylepšil nějak takhle. Stal se váš motocykl xxxx kvůli závadě během cesty nepojízdný?
On se mi třeba utřepal držák plexi štítu, nebo ruplo lamko spojky. Vždycky jsem piánko dojel domů. To byly vlastně banality.
Něco jiného je zůstat viset někde s nepojízdnou motorkou. To by se prostě stávat nemělo.
Pája