Nefungovala tiskárna, nicméně mám slíbeno jejich poslání do emailu. Obě dvě křivky byli pěkné ta se šnorchlem měla menší propady.
Jakmile je budu mít rád je tu zveřejním.
Ono to možný je... tohodle přesně využívá ten slavnej chiptuning. Motor z výroby je totiž nastavenej tak, aby makal v co největším spektru tlaků a vlhkosti vzduchu a jeho poměrech. Takže je celkem možný, že zrovna v podmínkách ČR ti nějaký přiškrcení vzduchu může paradoxně pomoct, ale zase jinde (jiná značně rozdílná nadmořská výška) to bude pravděpodobně násobně horší.... ale sundat to asi můžeš kdykoliv.
Upravil Mr GS dne 14.03.2018 18:55
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
servisak napsal:
Jestli je to ta moto na te fotce tak ta nejela v desti natoz potokem. Takze nechapu smysl snorchlu na brodeni
mám ji necelé dva měsíce ... ale stejně si myslím, že v reálu šnorchl nikdy potřebovat nebudu vím, že to není ponorka. Spíš jsem jen chtěl vyzkoušet, že to jde udělat tak aby to tu motorku negativně neovlinilo ... a já se zase nemusel bát že si někde při brodění nějaké říčky omylem lokne
Upravil firecracker dne 14.03.2018 20:36
Stewe napsal:
Pojďme se na to podívat ještě trochu jinak a to jak si vůbec tu brodivost "zvýšil".
To že je ta hadice o půl metru výš OK (chtěl bych vidět, jak projedeš potok - vodu o hloubce 90 cm ). Psal si cosi o tom, že když ti ta motorka spadne na bok v potoku.
Když padne v potoku na pravý bok, tak si zvýšil brodivost o kolik - vidím 8cm, ale taky vidím hadici o průměru 5cm x cca 50cm, která veme cca 1 litr vody, která poteče po zvednutí motorky kam? Do sání....
Když padne v potoku na levý bok, si o 8cm s brodivostí níž než-li s origo trubkou a ten nabranej litr máš zase v sání.
Výsledek= ufláklá trubka úplně k ničemu...
HOWG
Než jsem se dočetl k tomuto příspěvku, tak mi to v hlavě taky šrotovalo a počítalo. Výsledek - souhlas s tímto komentářem. Pak jsem viděl fotku motorky. Krásný stroj kterých je tady málo. Tím spíš nechápu smysl, proč ji špinit a kdo to pak bude mejt, aby byla v původním stavu . Vím o čem mluvím.
Upravil joe dne 15.03.2018 06:00
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
servisak napsal:
Jestli je to ta moto na te fotce tak ta nejela v desti natoz potokem. Takze nechapu smysl snorchlu na brodeni
mám ji necelé dva měsíce ... ale stejně si myslím, že v reálu šnorchl nikdy potřebovat nebudu vím, že to není ponorka. Spíš jsem jen chtěl vyzkoušet, že to jde udělat tak aby to tu motorku negativně neovlinilo ... a já se zase nemusel bát že si někde při brodění nějaké říčky omylem lokne
tohle ledacos vysvetluje. Dej pak fotky jak jste pobrodili v Rumunsku at tu mame taky trochu toho ultymejt edvenzru.
Pánové myslím, že spousta z Vás nepochopila smysl založení vlákna. Smyslem příspěvku nebylo spustit flame o tom, že šnorchl pro mě je nebo není užitečný ani to jaký jsem borec že jsem zvládnul natáhnout plastovou hadici od sání k řidítkům. Ani to abych si přečetl, že GSA není vhodné používat jako ponorku atd.
Důvod založení byl ten že jsem se s Vámi chtěl podělit o to jak jsem šnorchl udělal já včetně informací jak to ovlivnilo výkon a jeho průběh (dodám ty grafy jakmile je budu mít), jakou hadici jsem použil (protože vybírání té správné hadice zabralo hodiny) kudy to šlo nebo nešlo natáhnou a v neposlední řadě mě zajímali připomínky/návrhy na vylepšení mého řešení.
Pokud by šnorchl opravdu někdo potřeboval pak by mu tohle vlákno mohlo pomoci.
Upravil firecracker dne 15.03.2018 08:56
DAGR napsal:
Mě by ještě zajímalo měření originál vstup do sání vs. ten uříznutý.
Myslím, že to by teoreticky mohlo mít vliv při jízdě když tam nějak proudí/točí se kolem vzduch tak že ten trychtýř toho třeba pobere víc, ale staticky na brzdě si myslím, že to asi nic moc neovlivní ... já tam sice ten uříznutý kus celkem bez problémů můžu přidělat, ale znova kvůli tomu platit brzdu nebudu :-)
Upravil firecracker dne 15.03.2018 22:57
tady je odkaz na ty slíbené grafy trvalo mě hodně dlouho senat SW ve kterém bych je otevřel a udělal z nich printscreeny https://photos.ap...grAqEafDh7