to Bystricky: musím říct, že ty žluto černé na žlutočerné motorce vypadají najlépe, že všech "garážovek"...sice bych za TT neměnil, přeci jen mám pro TT příliš velkou slabost, ale musím uznat, že vypadají pěkně...takto na fotkách
Vjetrnik napsal:
to Bystricky: musím říct, že ty žluto černé na žlutočerné motorce vypadají najlépe, že všech "garážovek"...sice bych za TT neměnil, přeci jen mám pro TT příliš velkou slabost, ale musím uznat, že vypadají pěkně...takto na fotkách
Chtěl jsi jistě napsat , že na BLUESBERYHO KRÁSNÉ MOTORCE vypadají ty kufry nejlépe...
Upravil bluesbery dne 31.03.2009 08:31
Fakt nádherný kufry a cena jestli bude 4500,-Kč/ks je luxusní....... dobrá práce.
Ještě by to chtělo vytunit to uchycení ala origoš GSA kufry. To prostě nemělo chybu.
Upravil swat dne 01.04.2009 08:20
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
tak zde mám zprávu pro fšechny mé příznivce
v sobotu přijedu na jarní setkání do středu země,do číhoště,přijedu v plné palbě,s černýma kuframa,dokonce i s novýma taškama v kufrech,pokud to nemáte daleko a chcete je vidět na vlastní oči,přijeďte
do pátku bych to měl mít komplet,tak sem potom hodím foto
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
taška do bočního kufru+malá na drobnosti,vercajk atd
tyto vnitřní tašky se nechávám dělat u fa.Lojzo,což je záruka qalityto že jsou vyrobeny z nepromoku,že maj popruh přes rameno na přenášení,je zbytečné otom psát,to každej ví
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Ty černé vypadají fakt na 1150 luxusně , ty stříbrné se hodí opravdu zase víc na tu 1200, jen jedno doporučení z praxe - je dosti kufrů , které nemají na zadní části "reflexní samolepku (odrazku)" a navečer, za tmy, nebo třeba za hustějšího deště jsou na moto dost špatně zezadu vidět a u těch černých to bude asi ještě horší
Upravil Ruby dne 29.07.2009 11:40