lexus is 250 napsal:
no to u nás v SK som bol na týchto akciách 10x, stále v luxusných hoteloch, nikdy to nestálo viac ako 100 Euro/osoba. Nuž CZ je z pohľadu SK západoeurópska krajina, preto je to za 160 Euro/osoba. A to som tam chcel ísť ....
Mas na mysli srazy BMW na Slovensku? Tak to jsi tam byl asi vzdy jen ze soboty na nedeli... nikdy to nestalo 100 eur.. naposled 350 eur pro dva od ctvrtka do nedele, 250 eur od patku do nedele. Zadne motorky na testovani tam nebyly, zadne workshopy.. jen 2 vyjizdky (silnicni a off), vecer muzika a tombola. To je vsechno. Jina akce BMW se na Slovensku nekona.. tak nevim co mas na mysli.. kdyz porovnam ceny, sluzby a zabavu, prijdou mi tyhle akce dost vyrovnane.. a to i cenove.. zapad nezapad.. tcoje chyba ze nejedes. Potkal by jsi par kolegu z SK kteri jedou..
No naposledy som bol v SK, na Orave, hotel ALTIS, 3 dni = 2 noci (piatok - nedeľa), cena pre 2 osoby bola 200 euro. Áno, je pravda, že predvádzačky a podobné veci tam nikdy neboli. Ale nie je to podstatné, len sa mi to zdalo trochu drahé. Teraz som volal paní ......xy a dohodol som sa, že do zajtra mi podrží 2 izby, uvidím, možno nakoniec pôjdem (podľa voľna - nevolna manželky).
Takže ty srovnavas cenu za hotel za cenu hotelu s programem
To je jedno, čo porovnávam, asi nakoniec prídem, uvidím, zažijem. Až potom budem vedieť porovnať úroveň / cena. Podotýkam ale, že to nie je podstatné. Kto chce ide, kto nechce tak nejde.
Zkusím najít společnou řeč.
Půjdeme na oběd sestávající z polívky a řízku. A ty řekneš, že to je drahý, protože posledně jsi byl na obědě, kde byla jenom polívka, ale bylo to levnější a proto to bylo lepší. A že do té předražené restaurace, kde stojí oběd 200 korun nepůjdeš, protože jsi byl posledně na polívku za stovku.
Ale to vlastně není podstatné, protože je to vlastně jedno, a není to podstatné
pod trvalým dohledem
Nicméně samozřejmě respektuju, že přiznat se, že jsem napsal 3.14vinu není tak snadné, ale je to v podstatě jedno, a není to podstatné, protože je to vlastně jedno
pod trvalým dohledem
Miguel napsal:
Nicméně samozřejmě respektuju, že přiznat se, že jsem napsal 3.14vinu není tak snadné, ale je to v podstatě jedno, a není to podstatné, protože je to vlastně jedno
........ a najlepšie je robiť si z niekoho prdel. Preto mi je to jedno a hodnotím to ako nepodstatné veci, lebo v mojom živote bolo a aj je oveľa viac dôležitejších - podstatnejších vecí a problémov, ako motorka a veci s ňou súvisiace (aj cena za BMW Motorrad dni CZ). Ak prídem a budeš tam, tak môžeme dať na tu tému debatu ....
nesnáším motorkářské srazy všeho druhu a úplně nejvíc se děsím jet na společnou vyjížďku s více než dvěma motorkama a v Rallye munduru
ale kdyby mi někdo slíbil, že si domů dovezu svrab, tak bych nad tím uvažoval pod trvalým dohledem
Kluci neblbněte. Místo vybrali parádní a někde na Slapech by to bylo za stejný prachy. A opravdu to není povinné. Kdo chce, jede. Mě se kupříkladu nechce. Zaprvé jsem škrt, ale to by se dalo překonat a za druhé - mě to neláká. A za třetí? Stejně bych se zase akorát ožral a udělal ostudu. Tak je lepší, když se zmastím doma. Nepřijdu o papíry a okolí už je relativně zvyklé
Ale poježdění i procházky tam jsou hezký. Byl jsem tam s průvodcem, jináč by mě ani nenapadlo, že takový místo existuje.
Tak tedy všem účastníkům přeji pěkné počasí a dobrou zábavu.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Zdravím všetkých BMW Motorrad pacientov. Dnes sa mi v rodine stala vážna udalosť (zdravotný problém matky), preto vám ponúkam 2 posteľovú izbu, resp. účasť pre dve osoby na BMW days CZ. Ja to mám všetko zaplatené a zaregistrované, avšak zúčastniť sa nemôžem. V prípade záujmu kontaktujte pani Oulickú, +420777654360. Rezervácia je na mňa, teda Igor Kuruc - SVK. Kontakt na mňa: +421904192230. V prípade, že sa nezúčastním , je reálna možnosť, že mi peniaze nevrátia, je to 317.- euro. Ak sa to neobsadí, tak som zasponzoroval BMW days CZ touto sumou. Hold sú veci medzi nebom a zemou a nič na tom nezmením ........
Medik napsal:
Kluci neblbněte. Místo vybrali parádní a někde na Slapech by to bylo za stejný prachy. A opravdu to není povinné. Kdo chce, jede. Mě se kupříkladu nechce. Zaprvé jsem škrt, ale to by se dalo překonat a za druhé - mě to neláká. A za třetí? Stejně bych se zase akorát ožral a udělal ostudu. Tak je lepší, když se zmastím doma. Nepřijdu o papíry a okolí už je relativně zvyklé
Ale poježdění i procházky tam jsou hezký. Byl jsem tam s průvodcem, jináč by mě ani nenapadlo, že takový místo existuje.
Tak tedy všem účastníkům přeji pěkné počasí a dobrou zábavu.
Priznej se ty stara vojno ze se bojis na setkani se mnou!! Ja totiz na Tatre pracuji a pekny dracek by te neminul!
martas napsal:
Priznej se ty stara vojno ze se bojis na setkani se mnou!! Ja totiz na Tatre pracuji a pekny dracek by te neminul!
Jen se rouhej V září se chystáme zase vyrazit, akorát už Tlusťoch pojede na tom svém parníku, tak holt jen čisté asfalty. Možná pojedeme 3 motorky, jen já budu mít Evíka za zády a může se ti stát, že se zastavíme. A nebo mě začne hrabat z malty a urveme se na vejlet Přeci jenom to mám kousek do Vrútek k příbuzenstvu.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Nevim proc to davas do tohoto temata kdyz uvedena nehoda s touto akci, krome toho ze se to stalo blizko, nemela nic společného. Nebyl to nikdo z ucastniku akce a to ani vinik ani poskozeny...
A jestli jsi prodejce motocyklu BMW z Renocaru jak se naoko tvari tvuj FB, tak si tenhle odkaz dat na firemni stranky tak to musis byt fakt masochista...
Ale koukam ze se pouze jako Renocar tvaris ale zatim prodavas houslicky ve Vsetine..
Upravil bmwgsa dne 25.06.2018 11:50
Nevim proc to davas do tohoto temata kdyz uvedena nehoda s touto akci, krome toho ze se to stalo blizko, nemela nic společného. Nebyl to nikdo z ucastniku akce a to ani vinik ani poskozeny...
A jestli jsi prodejce motocyklu BMW z Renocaru jak se naoko tvari tvuj FB, tak si tenhle odkaz dat na firemni stranky tak to musis byt fakt masochista...
Ale koukam ze se pouze jako Renocar tvaris ale zatim prodavas houslicky ve Vsetine..
Tak já vím že se tam na vás chlapci jel podívat a nedojel. A nejsem prodejce z Ostravy abych nedostal a nechápu tolika agrese v tvém textu.
Tak já vím že se tam na vás chlapci jel podívat a nedojel. A nejsem prodejce z Ostravy abych nedostal a nechápu tolika agrese v tvém textu.
LOL. bmwgsa je jezek? tvl. tyhle zmeny nicku by se mely zakazat...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Co je agresivního v textu? Nic nevidim...nenapsal jsem nic co by nebyla pravda.. jestli te neco pohorsuje tak se ti hluboce omlouvam. Jinak samo o te nehode vime, resilo se jestli to neni nikdo z ucastniku aby se popripade zajistila nejaka nasledna pomoc, atd.. - nebyl. Tato nehoda byla bohuzel take zavinena ridicem motocyklu. Na akci bmw motorrad days nastesti k zadne nehode nedoslo az na nejaky ojedinely pad motocyklu na miste. Jinak si myslim ze si to vsichni dosyta uzili, prostredi bylo fantasticke, program plny zazitku, lidi akorat a veselo a dobra nalada..
Upravil bmwgsa dne 25.06.2018 18:13
Za žádnou práci se člověk nemusí stydět, ani za prodejce housliček
Když jsem viděl nehodu u Karlovic, taky mě napadlo, jestli to nemá souvislost s BMW Motorrad days.
A kdyby se tam nějaká nehoda stala - tak by to vážnost akce snížilo? pod trvalým dohledem
Tak to je hodne zvlastni. Ty vis tohle a ja jsem se dozvedel od par ucastniku co jeli okolo a primo u nehody zastavili a ptali se ridice motorky ktery tam stal ze pry se jel jen projet a pry o zadnem srazu ani nevedel.. to jsou paradoxy.. leda ze by tam tech nehod bylo vic.. zadna nehoda urcite nesnizi vážnost akce ale kazda nehoda je vzdy neprijemna a rozhodne radost neudela. Na teto akci dle mne organizatori se snazili zajistit bezpecnost ucastniku na 1000%. Cimz netvrdim ze se nikdy nemuze nic stat..
bmwgsa napsal:
Tak to je hodne zvlastni. Ty vis tohle a ja jsem se dozvedel od par ucastniku co jeli okolo a primo u nehody zastavili a ptali se ridice motorky ktery tam stal ze pry se jel jen projet a pry o zadnem srazu ani nevedel..
tvl kdyz se zeptas nekoho na Morave, tak z 95% stejne nic nevi... tohle bych nebral vazne. Treba to mezitim zapomel, mohl byt klidne uz 30 minut na ceste...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2