Já si zase říkám, že dušovku, když píchneš, tak je hned prázdná, ale bez duše uchází pomaleji...... A rozdíl mezi dušovou a bezdušovou je fakt jen v hladkých a silnějších (širších) patkách.
Pomatenost, zvaná BMW.
FRN napsal:
Tento olej nemůžu nikde najít,pravděpodobně ho nahradil fuch silkolene aten stojí přez 300 za litr a obsahuje aditiva pro spojku a převodovku.
Kolena mám taky modrý, ale neřeším. Je to přeci normální, jsou z nerezu a ten horkem modrá. Když nemám zapalovač, tak si zapaluju cigáro o koleno.
Pomatenost, zvaná BMW.
Jen mě trosku znepokojovalo že když se někde s Gskem oběvím tak ve všem zdají divný modrý kolena. Třeba Harleje je mají stříbrný a když je s motorem něco špatně tak zmodrají to sem někde slyšel. Ale HD asi namá výfuky z nerezu ale v chromu.
FRN napsal:
Tento olej nemůžu nikde najít,pravděpodobně ho nahradil fuch silkolene aten stojí přez 300 za litr a obsahuje aditiva pro spojku a převodovku.
Jo ten je taky v pohodě. Podle specifikace API tam muže bejt. ale už sem se rozhod pro ten repsol protože je to minerál 20w50 a ten doporučuje výrobce.
FRN napsal:
Jen mě trosku znepokojovalo že když se někde s Gskem oběvím tak ve všem zdají divný modrý kolena. Třeba Harleje je mají stříbrný a když je s motorem něco špatně tak zmodrají to sem někde slyšel. Ale HD asi namá výfuky z nerezu ale v chromu.
FRN napsal:
proto jsem si nekoupil HD
to jo no,u harleje se určitě špatně chladí ten zadní válec
Ještě mě teď napadlo jestli někdo nevíte jak svítí to dvojitý světlo na 1100gs. nechá se sehnat za docela dobrou cenu na ebay ale podle ně to nesvítí tak dobře jako to starý dobrý světlo z ávie. nemáte někdo zkušenost?
FRN napsal:
Ještě mě teď napadlo jestli někdo nevíte jak svítí to dvojitý světlo na 1100gs. nechá se sehnat za docela dobrou cenu na ebay ale podle ně to nesvítí tak dobře jako to starý dobrý světlo z ávie. nemáte někdo zkušenost?
mě teda to origo.světlo svítí hodně mizerně - kupuji přídavný
Jedu? Jedu!
R1150GS
FRN napsal:
mě teda to origo.světlo svítí hodně mizerně - kupuji přídavný
Mě teda připadá že to orogo světlo svítí docela dobře. Je teda faklt že před tím sem měl XT 600 takže kdo říká že mu mašina špatně svítí ať se sveze v noci na Xtéčku. Na GSku nůžu v noci valit úplně nornálně a přijde mi že vidím dobře,ze začátku světlo svítilo moc dozemě tak sem to poladila ted paráda a ani tam nemám žádnou speciální žárovku. Ale zase sem nejel na mašině která svítí víc takže nemůžu soudit. Přídavná světla touratech to je ranec,tuším 10 000 za jedno?
Napájení jsem vzal z obrysovky v hlavním světlometu, přes osvětlený vypínač na přístrojovce, takže svítí při jakýchkoliv zapnutých světlech. Čím víc svítíš, tím víc jsi vidět.
Pomatenost, zvaná BMW.
Koupil jsem je v obyč. krámu na autodíly. Jsou to zřejmě výrobky Made in China, ale jsou bytelné a svítí dobře..... Přežily i několik pádů v terénu.
Pomatenost, zvaná BMW.
Ja sem takovej blázen do originality takže se do toho zatím vrtat nebudu. Jenom se teda nevyhnu montáži vyhřívanech heftů. Nemáte někdo zkušenost se zepojením? po motorce je sposta nevyužitejch konektorů a některej by snad mohl bejt i na ty hefty ne?
FRN napsal:
ne ne ne i HD je maj krásně modré je to jen pouzitým materiálem,mam ještě 1100gs a tam mám kolena nahoře modré a dole orezlé čím to může být
FRN napsal:
ne ne ne i HD je maj krásně modré je to jen pouzitým materiálem,mam ještě 1100gs a tam mám kolena nahoře modré a dole orezlé čím to může být
No třeba tím že v zimě jezdíš v soli,to je svinstvo. Ale měl by to bejt nerez ne? Jinak teda známej dělá do nerezu a říkal že je různě kvalitní nerez a že udělali někde nerezovou kuchyň a za 3 roky začala reznout. Prostě modrý vejfuky už řešit nebudu,mají to fakt všichni a i v katalogu touratech nají ty GSka modrý kolena.