Dneska dalsich 210km dalnice a to ve velmi sviznem tempu 135+ km/h , Mitasky porad krasne drzi.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Miguel napsal:
A mimochodem, já to byl první, kdo ve vláknu Rockway psal, že to s výdrží pneu od MOTOZ není nijak valné, respektive, že se nijak neodlišují od jiných...
Tuhle značku jsem jezdil už asi před 6 léty (Desert) a opravdu jiné značky ničím nepřevyšuje,ani výdrží.
Ted jsem sundal předmí Army a vydržela 10000km..
Miguel napsal:
A mimochodem, já to byl první, kdo ve vláknu Rockway psal, že to s výdrží pneu od MOTOZ není nijak valné, respektive, že se nijak neodlišují od jiných...
Tuhle značku jsem jezdil už asi před 6 léty (Desert) a opravdu jiné značky ničím nepřevyšuje,ani výdrží.
Ted jsem sundal předmí Army a vydržela 10000km..
Jjj Armycko kdyz ho v pulce otocis neni to smerova gumy, vydrzi tech 10tis a to je super.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Přidávám foto pneumatik po 11 dnech ježdění v Albánii. Přesun do Benátek pak trajekt. Nájezd po Albánii cca 1200km. Jeli jsme ve skupině takže stejný způsob jízdy. Pouze Motoz měla před začátkem cesty cca 4t na asfaltu, ale v Albánii na kamení se teda vůbec neosvědčila a vedení na šikmém povrchu také dost strašné. Ale nájezd nebude špatný.
Karoo po návratu do ČR na plátno.
machcomp přiložený následující obrázek:
[82.92Kb]
Upravil machcomp dne 12.06.2018 16:16
BMW F800GS Adventure
abychom dokoncili tuto diskuzi. Mitas se vyjadril, ze pneu s timto vyrobnim cislem mohou byt vadne a nahrazuje mi 95% castky (5% pry je kvuli opotrebeni).
Tuto informaci jsem dostal ted od bestdrive.
Muj nazor: zachovali se korektne, jejich pristup je to, co bych ocekaval, a samozrejme, ze se najde nejaky "shit".
já zůstanu u TKC80. Nikdy mě nezklamala. Nájezd sice nic moc, ostatní vlastnosti naprosto OK (mimo bahna, tomu už se snažím vyhýbat) a hlavně vlastnosti už 8 let identický. Na suchu i mokru držej solidně, na šotolině pohoda a na dálnici ve 160 taky v klidu, jen vydržej jen jeden 5tis vejlet a je po nich. Mě ty vyšší náklady za jistotu stojej.
Co navrhuje Mr. GS na 5 tis vejtet směr Rumunsko, Bosna atp. kde se dotyčný hodlá věnovat se šotolinám?
říkám si hurikán
Celkove bych tuto diskuzi zakoncil s tim, ze nikdo, a ani zadna firma, nemuze byt vzdy 100% dobra. Ten pristup co udelal Mitas ke mne, jako k zakaznikovi, je mnohem dulezitejsi.