Robert napsal:
Děláte z toho fóra pěknou sr.ačku. Asi se nepletu když si myslím že podobné výlevy tady každého otravujou a vadí mu.
Dřív jsem sem chodil rád protože to tu bylo opravdu o motorkách, ale dneska kdy jsou to Emilovo Rémusovy stránky to tu přestává být pro normální lidi zajímavé.
To si nemůžete ty duchaplný výlevy posílat osobníma vzkazama, to k tomu potřebujete i obecenstvo ? Možná by jste se mohly přestěhovat na jiné stránky třeba libým se ti, protože tady jste to už docela rozvařily.
A jsem zvjedavej kdo z vás dvou na to napíše rychlejš duchaplnější plk,...... tak co kluci ukažte nám všem jak jste inteligentní a VFTIPNÝ.
Proč si to psal Z hecu?
jsi ze stejného těsta jen o dost hloupější co pozorujem
REMUSOVI SE PÍŠE MĚKÉ iiiiii
AT TI PŘISTĚ ŽENA PŘEKONTROLUJE CO NAPIŠEŠ!
...trochu vedle, když už jsme u té gramatiky, co Koudelka?? ( Rémusovy stránky ), zeptej se paní učitelky jestli to je dobře a dej vědět
Tomáši, máš pravdu, unikají mně už běžně věci potřebné, protože to tu začínám vypouštět...
Upravil bmwivo dne 22.05.2009 08:21
myslím si, že o pravopis tu jde až na posledním místě. Jestli je někde měkké i neboo Y je úplně jedno. Když člověk něco píše do fóra či chatu, tak to po sobě moc nečte. Toto bych nechal stranou, ale osobní urážky typu "velká prdel" apod. už jsou opravdu silné kafe. každý je nějaký a mnohdy za to člověk ani nemůže. Je to podpásovka,která se může mnoho lidí dotknout. Je potřeba se takto urážet? Abych řekl pravdu, tak po registraci na těchto stránkách jsem hltal každou zprávu a připojoval jsem se, jak jen to bylo možné. Teď sem občas juknu, ale i to začínám omezovat. Začíná to tu být trošičku pod úroveň slušných lidí.
Mě jde především o to, že když se chce člověk dozvědět něco o travel eventu, musí se prokousat tunou nesouvisejícího písemného projevu... Takže dnes večer na TE
Kdyby nebyl takový stres, tak bych se nebál moderovat alespoň tuhle diskuzi.. a mazal a mazal Jinak to prostě nejde.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Jedu zítra s přítelkyní na TOURATECH TRAVEL EVENT z Prahy 4. Nechce se někdo přidat? Samozdřejmě má přítelkyně jede na své motorce :-)
BMW GS 1200, Yamaha XTZ 750 www.roadbook.cz
Emilio napsal:
Fakt má chcát???
Tak to ať jdou do pryč,já myslel,že ty vejři z turatechu mají objednaný i počasí...
To by nám mohl zinknout do počasí Zmijon jak bude na víkend...
Kdy pojedeš Randolfe?
Kdyby sutry z nebe padaly, tak i tech je pro Tebe skoda.
Z tohodle je jasný, kdo ten plevel zasel a není to poprvé. Taky by mně to nas.... a reagoval bych neslušně, bejt Emilem.
Osobně neznám NP, ale znám Emila i Remuse. S Remusem jsem byl v Maroccu a jel bych s ním znova. Jsou to kluci, na který je spoleh a to jak se tady vyjadřujou je z velké míry reakce na nepochopení jejich net.humoru. Taky jsem jednou reagoval na výrok Emila v mém vlákně tak nějak unáhleně a pak mi došlo, že to myslel jinak. Dneska ho znám osobně a beru ho tady jinak. Hoši a dámy, tluču to do hlavy svým dětem dnes a denně. Nedělejte si obrázek o lidech podle toho, co napíšou na netu nebo do SMS. Osobní setkání a rozhovor z očí do očí je naprosto jiná liga!!!
TomášiTT, sorráč za tento plevel, ale musel jsem reagovat. Když to sem NP vložili, nechápal jsem vůbec proč!!! Jen mám pocit, že v tomhe právě ten plevel koření.
Upravil Jarda-vopic dne 22.05.2009 12:04
BMW R1200 GS Adventure ......... super stroj!!!!
Jízda na motorce je dobrá droga :-) ... a FORD je LORD
v sobotu brzo ráno někdo z olomouce? a okolí?vidím to na šestou a pojedu po offroadové trati D1kdyby se chtěl někdo přidatzměna plánu,ráno musím letět za prágl a pak teprv dójdu na ten tóratech slezino
Upravil bystricke dne 22.05.2009 17:23
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
onroad vyjizdka byla moc pekna :) utopenci vcera to same... skoda, ze jsme nezustali dele, ale ten cas by mi pak nekde chybel.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
necekane hodne povedena akce vcetne prekvapeni
voda a blato na offroad trati, obed dovezeny "donaskovou sluzbou" , zajimave promitani z cest a skvela spolecnost
Upravil sibyla dne 24.05.2009 02:07
BMW: Ryzí radost z jízdy v každém zlomku vteřiny
Díky touratechu za super akci!
a na další fotky se samozřejmě taky těším, kór kdyby byla nějaká, jak se tam nazačátku válím s BIGem
www.motoreport.cz
..Dakar is Dakar..
Akce byla supééér. Offroad program i trať , polní kuchyně , Martin Macek nám poradil a předvedl užitečný věci a jeho ježdění byla pastva pro oči. Kdo umí ten umí. Veliké díky celému organizačnímu teamu.
Jarda BMW GSA napsal:
Akce byla supééér. Offroad program i trať , polní kuchyně , Martin Macek nám poradil a předvedl užitečný věci a jeho ježdění byla pastva pro oči. Kdo umí ten umí. Veliké díky celému organizačnímu teamu.
Tak tak, moje rec. Vsechno super (neprijemnym prekvapkem byly sprchy 20kc/3min, ale Vltava to jistila).
Martin Macek je podle mne vyborny instruktor, alespon podle te kratke zkusenosti. Neplanuje delat nejakou enduroskolu?
Touratech, diky!
Randolf
Edit: Prosiiim, kdokoli ma nejake fotky, dejte je sem... idealne v plne velikosti. Predem vsem diky!
(Jo, a zarekl jsem se a priste uz v offroadovem zavode skoncim nanejvys predposledni!)
Upravil randolf dne 24.05.2009 21:41
Pár fotek z trati:
Jarda-vopic přiložený následující obrázek:
[288.75Kb]
[233.56Kb]