Ahoj. Abyste měli nakupování co nejjednodušší, spustili jsme nový e-shop, kde si zboží jednoduše vyberete do košíku, zvolíte způsob dopravy/předání, odešlete objednávku a za pár dní Vám vše dorazí až domů. http://www.moto-d...mobilu.cz/
Upravil karf dne 10.01.2019 07:59
NOVINKA: Mám v nabídce nový typ montáže - přímo na řidítka pomocí jednoduché sady. Vhodné, pokud telefon nepoužíváte vyloženě pro navigaci a stačí vám umístění "po ruce" níž pod zorným úhlem.
to vyrabis sam? vypada to pekne!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
NOVINKA: Hlavně pro majitele BMW F750GS a F850GS mám nově možnost montáže přímo na řidítka. V zásadě se jedná o robustní můstek přes klemu řidítek namontovaný pomocí objímek. Je kompatibilní se všemi GPS (díry pro montáž 38x30) a samozřejmě mým držákem telefonu
http://www.moto-drzak-mobilu.cz/prislusenstvi-montaz/montazni-sada-riditka2
Jde to i s 3D tiskárnou, sice to mám na Triumphu, ale na funkci to nemá vliv ;-)
Kdo je šikovný v 3d kreslení, tak doporučuju, dají se vychytat detaily přímo na míru.
Zámek v plastu asi nemá cenu řešit.
looker přiložený následující obrázek:
Chvalim
Včera ráno jsem objednal s dodáním poštou do Beskyd a den na to večer už mám namontovano na motorce.
Funkčnost je jasná a jeví se mi dost robustní.
Praxe ukáže jak vše bude fungovat.
Osobně by se mi víc líbilo ovládání zajištění i bez klíče ale to bude asi o zvyku.
Jedinou poznámku mám k tvaru upevňovací plotnicky. Nevypadá jako ta zde výše na obrázku z 3D. Na obrázku je celistvý hladká plocha do které jsem chtěl návrat otvory na mou objimku k hrazde. Skutečná plotnicka má prostrih a ohyby. Takže jsem musel inprovizovat.
Doporučuji vyměnit obrázek z 3D aby v detailu plotnicky pro připevnění odpovídal skutečnosti.
Upevňovací plotnicka vypadá jinak.
Má prostrih a ohyby uvnitř plochy.
Díky za pochvalu. Prostřihy a ohyby jsem doplňoval kvůli možnosti montáže na hrazdu v orientaci nejen na šířku, ale i na výšku - aby byla plocha vyztužená. Foto opravím
Karfe, prosim Te, nenasel jsem u Tebe v nabidce primo moji Xperii. Mam Z5. Mel bys na ni drzak?
Dost vazne o tom zacinam uvazovat, misto Garminu
Edit: tak to vypada ze ,,Drzak 2.0" by byl nastavenim rozmeru asi o.k.
Upravil Kubrt dne 29.05.2019 09:43
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
kubrt napsal:
Karfe, prosim Te, nenasel jsem u Tebe v nabidce primo moji Xperii. Mam Z5. Mel bys na ni drzak?
Dost vazne o tom zacinam uvazovat, misto Garminu
Edit: tak to vypada ze ,,Drzak 2.0" by byl nastavenim rozmeru asi o.k.
Xperia Z5 je naprosto bez problémů. Sám mám Z3 compact. V podstatě se dá říct, že do Držáku 2.0 pasuje úplně vše a co nepasuje, na to držák upravím :-) ale to se týká dvou teleofnů - xiaomi mi max a nebo blackview 10000.