Motorku mam 4. den, servis mi na tom bude delat jeden manik z Jihlavy, dela bmw a docela vi. Dneska jsem se na ty vibrace soustredil a dela to vlastne 4,5,6 . Jde v podstate o rychlost, jak to prekroci 120 a vic tak se to stupnuje, zadni kolo lehce haze, cca 2mm a pneu jsem k vuli tomu dal funglovky. A kdyz vic vemu za plyn tak ty vibrace jsou vetsi a kdyz vemu plynule tak to je lepsi, na 6 kvalt je to nejhorsi a myslim ze to je vlivem otacek/rychlost, ty vibrace jsou i kdyz mam motorku vytocenou na 4,500 ot a mam 6 kvalt. Kdyz ve stejne rychlosti podradim 5 a vemu za plyn tak vibruje taky ale tim jak je to vic vytocene, tak to neni az tak citelne.
Aprilia af1 futura 125
Husqvarna wr 125
Bandit 600
Hornet 600
Gas gas ec 300
Bmw gs 1200
Husaberg 450
Ktm 300, 250, 525
Medik napsal:
....Jinak taková optimální rychlost je kolem 80 - 90 max do kila. To Bobeš nežere, brouká si a já mám čas čumět kolem a Eva fotit. To mě baví.....
....Hitler s tím prohrál válku a furt to jede :-)
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Josefber napsal:
Srovnavam to, ze motorka je skoro neriditelna pri akceleraci, prepokladam ze to neni bezna vlastnost gs, jinak vim co cekat od dvouvalu. Kdyby to byla bezna vec tak to tady neresim. Myslim si ze to spravne neni jestlize se neda jezdit na 6 kvalt
těžko říct... jak píše Tonda... nechal bych na tom někoho svézt.
To je to nejmenší a je to zadarmo.
Jestli ty vibrace taky nebudou nějakou banalitou, jako že na tom nikdo neseřídil synchronizaci klapek... nebo jestli máš dvousvíčku a nezakukala ti jedna cívka... ale nic z toho by nebylo tak brutální, že by se to nedalo řídit kvůli vibracím a neprojevovalo by se to jen na 6ku... kdo ti na tom dělá servis?
Kdyz u dvousvice zakuka civka, tak to sakra poznas... A ver mi, ze o vibrace nejde
Jako me taky Erich vibruje. Kdyz po dlouhy jizde, treba vecer slezu z motky, tak mi uplne mravencej ruce. Zalezi co pisatel mysli jako vibrace
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Vibrace znamena ze se motorka uplne rozkmita a stava se neriditelnou, zkousel jsem zatnout zuby zalehnout a zkusit co to udela i ve vyssich rychlosti ale bylo cim dal horsi . Max jsem vydrzel 160 a to uz jsem za tim lital jak hadr na kosteti.
Aprilia af1 futura 125
Husqvarna wr 125
Bandit 600
Hornet 600
Gas gas ec 300
Bmw gs 1200
Husaberg 450
Ktm 300, 250, 525
Hm, nemohlo se stát, že by motorka byla v minulosti bouraná? Vím, že rám tvoří pár trubek k motoru...Jsou gumy, nebo byly sjeté uprostřed?...Když máš motorku na hlavním stojanu a chytneš za zadní kolo, není třeba vůle na zadním převodu? Je možné, že zadní převod může být špatně sestaven...
Je potřeba, aby se na tom svezl někdo, kdo tyto stroje opravuje..
Lítám pomalu a nízko..
Kdyz u dvousvice zakuka civka, tak to sakra poznas... A ver mi, ze o vibrace nejde
tak samo nemyslím hlavní cívku, ale tu spodní.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Josefber napsal:
Vibrace znamena ze se motorka uplne rozkmita a stava se neriditelnou, zkousel jsem zatnout zuby zalehnout a zkusit co to udela i ve vyssich rychlosti ale bylo cim dal horsi . Max jsem vydrzel 160 a to uz jsem za tim lital jak hadr na kosteti.
tak to je tam něco fakt špatně... to nebudou pneu ani žádný drobnosti... tohle ti neudělá ani nevyvážený kolo.
Bejt tebou, tak už na tom radši nejezdím, dokud ti to někdo neprohlídne a neurčí jasnou závadu.
To byl zase kauf, co? Určitě nepadlá voňavka
Bohuzel jsem moc duverivej, ted uz s tim nic neudelam, jinak na miste kdyz to vytocim tak nic, to je v pohode. Aprilia af1 futura 125
Husqvarna wr 125
Bandit 600
Hornet 600
Gas gas ec 300
Bmw gs 1200
Husaberg 450
Ktm 300, 250, 525
Jinak gumy byly sjete presne uprostred, tedkom co to testuju jsem si jeste vsiml ze motorka kolem 50 konstantni rychlosti jakoby po silnici skace, jak kdyby tam byly male hrbolky ale silnice je krasne rovna, jak pridam tak je klid. Dost si zacinam myslel ze budou v ****u kola, protoze mam klasiku gs a nekdo tam dal kola z adv. Potom asi zacnu patrat dal. Znate nekoho kdo tyhle kola je schopnej vycentrovat, nebo sehnat novy rafek a potom vycentrovat?
Aprilia af1 futura 125
Husqvarna wr 125
Bandit 600
Hornet 600
Gas gas ec 300
Bmw gs 1200
Husaberg 450
Ktm 300, 250, 525
Tak mne pri male rychlosti vrni po turanckach i ty bezpohlavni shinka odpredku. Toto nevypada na spatne synchro, ale na vule na zaveseni atp. Rozstelovany motor by s nim nemlel po ceste. 160 je prd rychlost. Vypln si aspon decentne profil at se da rozeznat z kama si a trrba se Ti dostane rady za kym zajet at to tu nelustime z pismenek;-)
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
Ja jen jestli od te motorky necekam vic nez muze dat
Aprilia af1 futura 125
Husqvarna wr 125
Bandit 600
Hornet 600
Gas gas ec 300
Bmw gs 1200
Husaberg 450
Ktm 300, 250, 525
Josefber napsal:
Ja jen jestli od te motorky necekam vic nez muze dat
Jako že by to bylo od 120km/h neovladatelný normálně, jo? Co si myslíš, že sis koupil? Jawu?
Takhle je to vždycky... někdo koupí "100letej" vrak, kterej mělo před ním 20 neandrtálců z motorkari.cz, co ani neměnili olej, protože to je BMW a to, to musí vydržet ... a vždycky na to doplatí ten poslední (někdo je vždycky "ten poslední" ) a pak všude vykládá, že BMW stojí za hov.no, protože se mu rozpadlo pod pazourama.
Upravil Mr GS dne 11.10.2018 21:52
To bych rozhodne netvrdil, vzdycky jsem k tomuto stroji vzhlezel s respektem!!!!jen nechci ani videt co me vsechno ceka, ale dam to do servisu a uvidime co me bude zdeleno, potom dam featback.
Aprilia af1 futura 125
Husqvarna wr 125
Bandit 600
Hornet 600
Gas gas ec 300
Bmw gs 1200
Husaberg 450
Ktm 300, 250, 525
Medik napsal:
Jinak taková optimální rychlost je kolem 80 - 90 max do kila. To Bobeš nežere, brouká si a já mám čas čumět kolem a Eva fotit. To mě baví.
Naprosto souhlasim - na 4ku, 80-90 podle tacho. Letos jsem vcetne dovolene najel asi 5k km a z toho myslim tak 90% bylo takovouhle rychlosti.
Na čtyřku 80km/h ano, ale na pětku a dlouhodobě je to o podpálené ventily. :-D
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Josefber napsal: