milan enduroskola napsal:
jsem zvědavek, kolik nových speciálů na jaře vyjede .-)
do jara je casu nic, ja teprveresim model svarovaciho pripravku....
ale nema nekdo na prodej abs "vejirek" na 21" kolo na prodej?
at se pohnu se skladanim kola....
Bohumil napsal:
A kcemu budes mit na hartkore enduromotokros hpspecial abs ? Abys tam mel 10 kilo navic ?
Bude to líp seděd, ne.
ABS tam nedávej zpět
Nedávat zpět..... no ono tam pořád ještě je, já bych ho rád dal pryč, ale zase komplikace..... co musím všechno udělat (kromě toho že ho vyškubu)?
Nebude mít problém řídící jednotka? Na abs je samostatná?
Omlouvám se, že se tak blbě ptám a ani sem se nepodíval, jak to je na bike,
ale jednodušší je se zeptat, když už někdo ví.
Upravil Pama dne 02.01.2019 11:25
Bohumil napsal:
A kcemu budes mit na hartkore enduromotokros hpspecial abs ? Abys tam mel 10 kilo navic ?
Bude to líp seděd, ne.
ABS tam nedávej zpět
Nedávat zpět..... no ono tam pořád ještě je, já bych ho rád dal pryč, ale zase komplikace..... co musím všechno udělat (kromě toho že ho vyškubu)?
Nebude mít problém řídící jednotka? Na abs je samostatná?
Omlouvám se, že se tak blbě ptám a ani sem se nepodíval, jak to je na bike,
ale jednodušší je se zeptat, když už někdo ví.
Jenom uděláš jednu propojku na hadice od brzd. Mohu ti ji nechat udělat.
Upravil joe dne 02.01.2019 11:56
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
U 1100 (a 1150 - ABS bez posilovače) to jen "vyškubneš". Hadice (nechej udělat nové pancéřové) propojíš přímo: pumpa - brzdič.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Díky moc za rady, to zní dobře, tu pomoc s hadicema Joe využiju (prosím kontakt do SZ), navíc teda jestli mohu prosit, byla by i nějaká páčka s pumpou na předek? (ta je rozbitá a budu ji muset taky řešit).
chlapaci, nevali senekomu zmuchlanej ram nebo samotnej krk rizeni s loziskovym ulozenim pr.52mm?
zeptat sem se musel nez budeme strouhat novej z trubky.
ma nekdo filtr vzduchu nad nadrzi?
zda se mi lakave strcit baterku misto airboxu a nad nej filtr vzduchu.
nema to prosim nekdo a nemohl bych to okopcit?
ma nekdo filtr vzduchu nad nadrzi?
zda se mi lakave strcit baterku misto airboxu a nad nej filtr vzduchu.
nema to prosim nekdo a nemohl bych to okopcit?
R 900 RR měla filtr "nad" motorem, ale i karburátory, jezdil jí Deacon myslím.
Před 900 RR do Dakaru 2000, měly všechny "stavby" na 11ce klasický airbox propojený s karburátorami, tuším i od HPN.
Ale můžu se plést ...
barborina přiložený následující obrázek:
diky Barborino za info, zajimavy.
u hpn se prave domnivam, ze filtr je v tom perforovanym plechu mezi
sedadlem a nadrzi.
prijde mi ze by to melo vsechny klady, ale prave, ze je to jen domnenka....
to reseni na obrazku je zajimava alternativa, ota kde to ma nadrz, okolo?
Já myslím, že oni věděli proč, jaký filtr a kam ho umístit. Určitě probíhalo nějaký ladění a testování prototypu než to vyjelo. Né že ty by jsi to ve své garážové samomanufactuře nezvládl, ale věřme tomu, že třeba měli nějaký tým vývojářů.
Jinak Pavle, soutěžní R900RR měla nádrže i vzadu a nemyslím si že obě byli na vodu. Na předešlém obrázku na rámu jsou vidět gumové pásky na kterých právě nádrž ležela. https://www.alamy...06024.html
Mozna je to k nicemu ale tu je par usd vidli k mani zadarmo mi prijde https://motorky.b...zdice-.phpWilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
[quote]barborina napsal:
Já myslím, že oni věděli proč, jaký filtr a kam ho umístit. Určitě probíhalo nějaký ladění a testování prototypu než to vyjelo. Né že ty by jsi to ve své garážové samomanufactuře nezvládl, ale věřme tomu, že třeba měli nějaký tým vývojářů.
Jinak Pavle, soutěžní R900RR měla nádrže i vzadu a nemyslím si že obě byli na vodu. Na předešlém obrázku na rámu jsou vidět gumové pásky na kterých právě nádrž ležela.
[url]https://www.alamy.com/bmw-r-900-rr-motorcycle-motorbike-bike-rally
prave ze vyroba se zvladne, ale nez to vyrobit podle myho napadu blbe,
prosim o rady. A mozna nebude uplne blbe se kuknout primo k hpn,
nejsou daleko, ale jestli budou ochotni dat rady......
Řídítka- má někdo zkušenost s obyč. řídítky? Dají se na 1100ku dát aniž by byl problém? (už to začíná být aktuální a nejlepší zkušenost je cizí zkušenost:-)).