Mates napsal(a):
Mám rád Krušné hory. Od Klínovce po hřebenech až po Děčín, občas sjezd do údolí a zase nahoru... Teď tam jsou i nové silnice. Už se těším na jaro!!!
to je nádherná trasa, daj se tam najít i úseky lesníma cestama
Zdravím,
zvažujem víkendový výlet niekam na Šumavu, nepoznám to tam, dá mi niekto nejaké tipy ? Mám záujem o pohodovú jazdu, žiaden stres, kde sa mi páči, tam zastanem, kochačka...
Archie napsal(a):
Zdravím,
zvažujem víkendový výlet niekam na Šumavu, nepoznám to tam, dá mi niekto nejaké tipy ? Mám záujem o pohodovú jazdu, žiaden stres, kde sa mi páči, tam zastanem, kochačka...
tak dojeď přes Č Budějovice na Č Krumlov dál Rožumberk Frymburg Černá v Pošumaví okolo Lipna buď po cestě nebo od hráze na levo Frydava a do Zadní zvonkové pak na Volary Lenora v pravo na Horní Vltavici tam do prava na Kvildu tam do leva na Srní okolo Vydry směr Sušice můžeš navštívit Kašperské hory je tam pěkné moto muzeum hezkej hrad dale obec Prášily pokud jsi turista rozhledna Poledník nebo jezera Prášilské, Laka a dál na Železnou rudu ,,Klatovy a tak to pokračuje až do Českého lesa na výkend až až
když ho miluješ není co řešit
Archie napsal(a):
Zdravím,
tak dojeď přes Č Budějovice na Č Krumlov dál Rožumberk Frymburg Černá v Pošumaví okolo Lipna buď po cestě nebo od hráze na levo Frydava a do Zadní zvonkové pak na Volary Lenora v pravo na Horní Vltavici tam do prava na Kvildu tam do leva na Srní okolo Vydry směr Sušice můžeš navštívit Kašperské hory je tam pěkné moto muzeum hezkej hrad dale obec Prášily pokud jsi turista rozhledna Poledník nebo jezera Prášilské, Laka a dál na Železnou rudu ,,Klatovy a tak to pokračuje až do Českého lesa na výkend až až
Mezi Kvildou a Srním bych zastavil v Antýglu a na Lipně bych zkusil některý z přívozů... to jen tak, co se líbilo mně
Hoši, chtěl bych objet celou ČR po hranicích. Na jak dlouho to cca může být? Nikdy jsem nikde nebyl a bude to můj první větší výlet na motorce. Právě si vypisuju body, kde bych chtěl stavit/nocovat/min. projíždět... Myslím si, že vhodný denní přesun by byl max. 500km, je to reálné? Nepadnu po 2 dnech na hubu únavou?
Jinak, Plzeňsko:
Cesta z Plzně do Karlových Varů je nejratší po rychlostní... Ovšem když z ní hned za Plzní sjedete a budete ji kopírovat v oblasti asi 10km nalevo či napravo (dá se na několika místech přejíždět), jsou zde malé vesničky, nový asfalt, hodně zatáček a výškových převýšení... Nebo když jedu od nás ze Stříbra do Plzně, beru to přes Pernarec, přejedu Varskou a do Plzně se vracím směrem od Třemošné... Kdo to tu trošku zná, jistě ví o čem mluvím...
Upravil xHackerM dne 13.06.2010 10:22