Mr GS napsal:
To se hádat nebudu, ale přijde mě to jako blbost. Jak někdo může vymáhat doménu, pokud je nefunkční a nezpůsobuje ani škodu ani neoprávněný obohacování protistraně?
jednoduse.. muzou argumentovat, ze brani vykonu jejich prav.. napr. ze tam chteli pustit veeeledulezitej portal a ted nemuzou.. a maji skody.. a on se bezduvodne obohatil.. atd.
ale tohle je Milošova originální doména, kterou si sám vymyslel...
kdyby hákoši měli doménu bmwgs.de a Miloš si udělal tuto, jen s koncovkou cz, tak to chápu, ale nikdo z nich nic takovýho nemá, takže se můžou ohánět jen právem na písmena bmw a gs a případně logo, za který zase kostili Cyrila.
Tady logo není, takže jde jen o majetek v podobě téhle kombinace písmen. Když tedy na stránkách nebude nic, tak jim nemůže vznikat žádná škoda, ani se na tom nemůže nikdo jiný obohacovat.
Teď můžou argumentovat tím, že Miloš vybírá polatky za banery a přitom lidi láká na jejich majetek v podobě kombinace písmen.
Pokud stránka bude neaktivní, tak si můžou políbit perdel, protože oni nevlastní písmenka abecedy, takže jim nevzniká škoda. Nárokovat si něco, co vymyslel Miloš, mě nepříjde úplně v pořádku... a to je doména, jako taková.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Konečně příspěvek k věci. Ndmůžu si zaregistrovat doménu gambrinus.cz s tím, že sdružuju příznivce pěnivého moku, potom brát peníze z reklamy a divit se, že se z Plzně ozvou...
Zase bych to svatořečení nepřeháněl. A naivní názory typu " tak nebudeme kupovat ojeté motorky" to mi vážně cuká v koutku... Můžeme si vsadit na to, jak se projeví - tedy jak by se hypoteticky projevilo, takové embargo...
Řekl bych, že tahle diskuze je o motorkách a bude fungovat, i když nebudou v názvu magické písmenka.
pod trvalým dohledem
tohle všechno podporuje to, co jsem psal výše...
doména je naprosto originální- first come, first served
teď mají jedinou páku v podobě vybírání peněz za banery.
Pokud bude stránka neaktivní, tak nevzniká žádná škoda, žádný parazitování na jméně a značce....
Takže nemají nárok na tuto doménu...
Pokud tady nebude vznikat žádná činnost, která by vedla k poškozování jména nebo k obohacování na základě registrované značky, tak si můžou nas.rat
Upravil Mr GS dne 02.02.2019 17:40
Miguel napsal:
Zase bych to svatořečení nepřeháněl. A naivní názory typu " tak nebudeme kupovat ojeté motorky" to mi vážně cuká v koutku... Můžeme si vsadit na to, jak se projeví - tedy jak by se hypoteticky projevilo, takové embargo...
to neni uplne pravda ... muzes nakupovat v DE/AT/PL/SK... ale zatim to nehrotme
Upravil hicks dne 02.02.2019 17:46
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Nový ano, byla řeč o ojetých, jinak já si koupím motorku klidně venku ale je to trochu opruz, a tohle forum nestojí na názvu... úkol je jasný, není tu žádný kreativec? mě fakt nic nenapadá.
Hrosiste.cz?
pod trvalým dohledem
Miguel napsal:
Nový ano, byla řeč o ojetých, jinak já si koupím motorku klidně venku ale je to trochu opruz, a tohle forum nestojí na názvu... úkol je jasný, není tu žádný kreativec? mě fakt nic nenapadá.
Hrosiste.cz?
mne se nelibi se nechat takhle sikanovat po tech 12ti letech prace. Ty tu nejses tak dlouho.. zas tolik jsi neinvestoval.. (i kdyz uz asi taky neco).
17 cm
strive napsal:
Však nech im doménu predá a celý obsah dá pod inú doménu a je to. Nebude dlho trvať kým si to ľudia nájdu a všetko bude po starom
Ale oni tu domenu nechcu kupit, ale ukradnut.
Aspon tak mi to vychadza.
Je tu mnozstvo ludi kupujucich nove stroje, prislusenstvo...kazdy si uz moze zvazit ci bude podporovat tuzemskych zlodejov.
Jestli na ni nemají žádný právní nárok, není problem se soudně bránit. Takhle je to jednoduché.
Mimochodem se o tom mluví už půl roku, tak ani řeči o nějakém sibenicnim termínu jsou taky mimo.
Kdyby ji chtěli ukrást pane kolego výše - co by z toho měli?
Inspiroval bych se u výše zmiňovaného BMW klubu...
pod trvalým dohledem
Pokud bude stránka neaktivní, tak nevzniká žádná škoda, žádný parazitování na jméně a značce....
Pokud tady nebude vznikat žádná činnost, která by vedla k poškozování jména nebo k obohacování na základě registrované značky, tak si můžou nas.rat
presne tak hledal jsem, aby tam bylo i to vyjadreni ustavniho soudu, vedel jsem ze to nekde je , jelikoz to same jsem pouzil i ja na svou domenu, takze zadnou domenu neprevaded, jen z neaktivnit a pak bych jednal primo z BMW v nemecku
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Chlapi řešíte přejmenování webu, právo a co lze a co ne.
Přemýšlejte dál v čase, prosím.
Myslíte že vstoupíte 2 krát do stejné řeky a že všechno bude tak jak bylo? No nebude.
Řekněme že máme další web, který se bude jmenovat jakkoliv ale přijatelně a dohledatelně, takže ho najdou i noví členové.
To je určitě možné....
Jenže bude vás bavit jezdit na motorce té značky, která vás připravila o to co jste pomáhali X let budovat?
Bude vám dělat radost přitahovat další nové kluky ke značce BMW svými radami a tím sloužit těm, kteří vás obrali?
Bude ten duch webu stejně otevřený jako doteď a vy večer neusnete dřív než se tam mrknete co je nového s VAŠÍ oblíbenou značkou BMW, která pro vás znamená tak hodně?
Budete cítit radost, když potkáte na cestě další BMW a tím pádek člověka, který uznává podobné hodnoty jako vy?
Co budou ty hodnoty?
Odvážná pokroková technika, vůle postavit se většině a vymyslet něco nového, svoboda myšlení, svoboda cestování, ryzí radost z jízdy?
A nebo zbude sedím na nejdrahší motorce, od firmy která se nesere ani se svými zákazníky a lezu do prdele někomu koho nezajímá čest a spravedlnost?
presne tak hledal jsem, aby tam bylo i to vyjadreni ustavniho soudu, vedel jsem ze to nekde je , jelikoz to same jsem pouzil i ja na svou domenu, takze zadnou domenu neprevaded, jen z neaktivnit a pak bych jednal primo z BMW v nemecku
prosimte jakej text ctete? jestli ten tvuj, tak ten jasne imho potvrzuje naroky bmw, ktere ma reg. ochr. znamku dele, nez je registrovana domena.
vubec nechapu vase zavery...
17 cm
jeste porad nemame reakci ani Mnichova, ani CZ zastoupeni....
17 cm
prosimte jakej text ctete? jestli ten tvuj, tak ten jasne imho potvrzuje naroky bmw, ktere ma reg. ochr. znamku dele, nez je registrovana domena.
Ale to není jediná směrodatná věc. Přečti si všechno, ne jen to, na co oni mají nárok. Nároky má taky majitel originální domény.
Registrovaná značka neznamená, že nikdo nikdy a nikde nesmí použít písmena BGMSW... pokud jim nevzniká škoda a doména neparazituje na jménu, tak nemají nárok na tuto doménu... ta je ORIGINÁLNÍ a ne ukradená.
Jen se musí zařídit to, aby si nemohli i sebepokřivenějším pohledem na věc, zdůvodnit parazitování na značce... a to se IMHO zařídí tím, že stránka bude neaktivní.
Ale to není jediná směrodatná věc. Přečti si všechno, ne jen to, na co oni mají nárok. Nároky má taky majitel originální domény.
Registrovaná značka neznamená, že nikdo nikdy a nikde nesmí použít písmena BGMSW... pokud jim nevzniká škoda a doména neparazituje na jménu, tak nemají nárok na tuto doménu... ta je ORIGINÁLNÍ a ne ukradená.
Jen se musí zařídit to, aby si nemohli i sebepokřivenějším pohledem na věc, zdůvodnit parazitování na značce... a to se IMHO zařídí tím, že stránka bude neaktivní.
mmch schreku ty ses fakt lama. TEN TEXT JE Z ROKU 2009(!).. a sam tam konstatuje, ze neni zatim dost judikatu NS.
mmch spory o domeny tusim resi ten pseudosoud pri Hospodarske komore. je to .. nebo bylo... tusim... v Pravidlech registrace...
17 cm
Mr GS: presne tak, proste zneaktivnit a basta, tak na to nemaji zadny narok, GS Adventure Tomas porad vlastni jen se nepouziva a je to
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
hicks: ja pouzil to co jsem resil nekdy v roce 2011, nevim jak se co zmenilo , ale pohled by mohl byt stejny, muj pravnik je momentalne v zahranici a nedovolam se mu, v pondeli bych mu to hodil na stul at se stim popere Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
paja1 napsal:
Chlapi řešíte přejmenování webu, právo a co lze a co ne.
Přemýšlejte dál v čase, prosím.
Myslíte že vstoupíte 2 krát do stejné řeky a že všechno bude tak jak bylo? No nebude.
Řekněme že máme další web, který se bude jmenovat jakkoliv ale přijatelně a dohledatelně, takže ho najdou i noví členové.
To je určitě možné....
Jenže bude vás bavit jezdit na motorce té značky, která vás připravila o to co jste pomáhali X let budovat?
Bude vám dělat radost přitahovat další nové kluky ke značce BMW svými radami a tím sloužit těm, kteří vás obrali?
Bude ten duch webu stejně otevřený jako doteď a vy večer neusnete dřív než se tam mrknete co je nového s VAŠÍ oblíbenou značkou BMW, která pro vás znamená tak hodně?
Budete cítit radost, když potkáte na cestě další BMW a tím pádek člověka, který uznává podobné hodnoty jako vy?
Co budou ty hodnoty?
Odvážná pokroková technika, vůle postavit se většině a vymyslet něco nového, svoboda myšlení, svoboda cestování, ryzí radost z jízdy?
A nebo zbude sedím na nejdrahší motorce, od firmy která se nesere ani se svými zákazníky a lezu do prdele někomu koho nezajímá čest a spravedlnost?
Přemýšlejte o tom co se děje.
Mě příjde, že ty už ses dávno rozhodl pro KTM a teď si to potřebuješ "omluvit"
Nezneužívej tenhle problém, jdi si koupit KTM a všem to bude u pr.dele.
Kalendáře se budou hodit i na KTM fóru
Tyhle výlevy tady fakt nikomu momentálně nepomůžou.
Já motorku prodávat nebudu, protože je spolehlivější, než 99% lidí, tak čím tady mám demonstrativně mávat?
Přemýšlej o tom, co píšeš... tady nějakej nedoceněnej právníček dělá bubáky, protože dostal až moc prostoru od vedení a vsadím boty, že o většině toho, co ten bl.beček způsobuje, se na vedení v Německu ani neví. Dostal prostě zakázku řešit zneužívání značky a aby měl vůbec co dělat, tak se hnidopišsky se.re naprosto do každýho náznaku zneužití. Kdyby někdo "ze shora" sledoval, co dělá za bordel a jak spíš značce škodí, tak nevěřím tomu, že mu někdo nezatne tipec.
Nevěřím tomu, že v Mnichově jsou tak padlí na palici, aby si tímto odrazovali zákazníky, když jim to ve výsledku naprosto nic nepřidá... naopak. Co získají tím, že zavřou fanouškovskou stránku?
A já tady teď podle tebe mám prodat demonstrativně motorku? Ty seš snad na drogách?
Pro mě bylo tohle forum, taky rozhodující ve vybírání motorky. Jiná komunita lidí, kteří jsou schopný si pomoct s problémy skoro okamžitě i na cestách a dokážou se kvůli tomu kusu železa zhádat do krve, by se těžko hledala. Když je BMW schopný dát cestovateli, kterej rozmlátí motorku na cestách novou, tak by snad mohli pochopit stránky, který jim dělají takovou reklamu.
Přesně tak...
Jak píšu... na tuty se o tomhle v Německu vůbec neví.
To smrdí čecháčkovinou na sto honů