chury napsal:
Zatím je to daleko, ale najde se někdo z okolí Prahy (spíše východního), kdo by jel v pátek odpoledne na motorce? Že by to společně lépe utíkalo.
chury napsal:
Zatím je to daleko, ale najde se někdo z okolí Prahy (spíše východního), kdo by jel v pátek odpoledne na motorce? Že by to společně lépe utíkalo.
Jasné,my pojedeme v pátek odpo,jsme z Vinoře
Taky pojedu v pátek odpoledne z Prahy
BMW 1200GS, ČZ 125C, Honda Forza
Měl jsem: Java 21 zvaná Pionýr, ČZ 175, Jawa 350/634, Yamaha 1100 Virago, Honda CBF 1000
V prvním příspěvku doplněni platiči, pokud někdo chybí neváhejte mi zavolat. Noclehárna se nám pomalu plní.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Na pátek večer se pokouším dojednat přednášku o poskytování první pomoci v případě dopravní nehody - přednášející RZS, čas přednášky cca 2 hod. dle zájmu
Noclehárna je obsazena
Upravil joe dne 26.02.2019 03:17
Rudo mohl bych na sobotu objednat noclehárnu pro sebe a pro kámoša = 2 lůžka. Já jsem pernamentně přichcíplej a kámoš je už pernamentně starej. :-D
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Rudo mohl bych na sobotu objednat noclehárnu pro sebe a pro kámoša = 2 lůžka. Já jsem pernamentně přichcíplej a kámoš je už pernamentně starej. :-D
Nocležna už je plná, vemte stan a budete doufat, že se vejdete
Nevadí, mě v žilách po půlnoci koluje nemrznoucí směs. ;-). I tak se budu těšit.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
lupen napsal:
Rudo, prosím tě přišly peníze platil jsem 2 dny 2 stany. Stále tam nejsem napsání. Díky.
Mrknu na to. Neboj, dlouho jsem tam nekoukal. Byl jsem v nemocnici a teď nějak není čas.
Upravil joe dne 24.03.2019 08:26
Po dnešní domluvě s Bobem obsazuji jedno místo v "jeho" chatce. Super a díky Bobe.
Pro svého jmenovce zajišťujícího catering - dorazím už v pátek a zamlouvám si jídlo až do neděle.
Upravil Ruda dne 24.03.2019 19:22
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
Přátelé mám přislíbeno, že v průběhu "Radarky" bude platit 10% sleva v případě objednávky všech radiálních pneu Mitas, což je ušetřených 470,-Kč třeba za sadu TerraForce na vzducháče.
Upravil joe dne 25.03.2019 20:03