Vida, jsem pomalejší...
Ještě doplnění - KaN filtr, Y svod, sériová koncovka. Vstřiky jsou trochu slyšet jen bez helmy a výfuk je opravdu cítit jinak.
Upravil kolous dne 13.04.2019 21:15
Dnes jsem vyjel první nádrž s novými vstřiky, mám y svod, stage 8, K&N, origo výfuk. Nejdříve jsem si myslel, že mi nějak moc stoupla spotřeba, ale tak mě ta motorka bavila a nutila mne za to hodně tahat. Po výměně jsem ještě ani sinchronizaci nedělal. Spotřeba je srovnatelná jako s předchozími vstřiky a jinak stejné konfiguraci, když jsem se hodně rozvášnil. Spotřeba 6.3 l/100km.
Upravil vsezved dne 22.04.2019 21:25
'02 BMW R1150GSA, bylo '05 BMW F 650GS
Jakube- tak jsem se nechal pozitivními ohlasy "zblbnout"- jednu sadu na 1150 bych rád vzal... Díky.
Chtěl jsem být v životě šoustár. Splnilo se mi to na 50%. Jsem stár...
vsezved napsal:
Dnes jsem vyjel první nádrž s novými vstřiky, mám y svod, stage 8, K&N, origo výfuk. Nejdříve jsem si myslel, že mi nějak moc stoupla spotřeba, ale tak mě ta motorka bavila a nutila mne za to hodně tahat. Po výměně jsem ještě ani sinchronizaci nedělal. Spotřeba je srovnatelná jako s předchozími vstřiky a jinak stejné konfiguraci, když jsem se hodně rozvášnil. Spotřeba 6.3 l/100km.
Nevšiml jsem si,
Občas si zapisuji spotřebu a pohybuji se v rozmezí spotřeby. 5,2-6,5 l/100km. Nevydrżím se courat.
SAM napsal:
vsezved napsal: