Tak jsme se taky přihlásili. Jsme zatím dva (Milan má enduroškolu) ale další snad seženeme.
Těšte se, tým TT bude závodit!!! Nejedeme se projet.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Aha tak team UGANDA už je tady. Už to chápu tak protos v tejdnu čechral motorku, to vám ale stejně nepomůže.
My Bulhaři jsme totiž srdeční lidé ale PSICHO.
TUTO EL MUERTE - počkáme na vás u kolárny protože Bulharsko výtězí.
Robert přiložený následující obrázek:
[176.44Kb]
Upravil Robert dne 16.04.2009 22:36
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
No ...... na tý koze to bude teda třída
BMW R1200 GS Adventure ......... super stroj!!!!
Jízda na motorce je dobrá droga :-) ... a FORD je LORD
tywe chlapi, ste mně fakt vylekali... jede tenhle závod taky nějaká parta lůzrů, kterejm by nevadilo, že si povezu broskvovou zavařeninu a řízky? Potřebuju partu s heslem : cesta je cíl, takže do cíle dojet netřeba...
Roberte to vis ja si radeji jedu svym pomalejsim tempem :-). Nerad vidim svoji motorku porad na zemi... Az bude casem na lehci kozu tak se treba zrychli, ale ted nechci Hrosika trapit
3/6 Marines SEMPER FI
TOLI napsal:
Tajné informací hovoří o tom že tým Bulhaři si jede pro vítězství .Zatím potvrzeno 2xKTM 2xDakar 1x Xchallenge
No vy se tady s Tím týmem Bulhaři nějak moooc kasáte. Škoda, že Páji nepojmul ten Vytrvalostní závod opravdu jako vytrvalostní včetně dojezdu určité vzdálenosti a tankováním to Vám na těch Kozách nějak nestížil. Velkou zajížďkou pro béňo, nebo tak něco *pissed* To bude tým, samej prskolet
Ale my s těma BULHARAMA bojovat BUDEME, a to na pořádnejch STROJÍCH
Osobně si myslím že vyhraje ten kdo dojede do cíle na čase až tak moc nezáleží.V sobotu sme lítaly celej den a najeli sme 150km a z toho 40po silnici takže to bude spíš boj o přežití.Jezdce na hroších obdivuji a přeju hodně štěstí.Jinak já na tom s 200kg dakarem a svýma 62kg nejsem taky buhvíjak ve výhodě.
PS:už vám někomu přišel informační mejl?
Upravil toli dne 21.04.2009 13:57
Mně zatím nic nepřišlo
Mně psal, že to pošle po víkendu