Mám docela bordel, kdo to chce poslat a kdo to už dostal
Kdyžtak napište PM a pošlu vám to klidně já Teda to, co přišlo mě
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
honza2596 napsal(a):
Zdravím tak ten návod je knižečka s cca 80 strany ted momentálně ji skenuju tak mi sem hodte emaili a já bych se ji pokusil příští týden poslat
Ahoj, jsem na těchto stránkách nový, protože jsem si koupil Dakara teprve nedávno, a měl bych taky zájem o český serv. manuál. Tak tě chci porosit, jestli by jsi mi ho neposlal na karcik@email.cz Díky Karel
tak vás zklamu ale již to nemam. Včera jsem koukal doma a já si to nezálohoval protože tam pro mě nic moc nebylo a zhruba před měsícem jsem musel čistit komp takže už to tam neni. na tom torrentu by to ale stále mělo být tak to můžete stáhnout přímo odtud
Zdravím, chci Vás poprosit jest-li by mě někdo neposlal taky ten manuál mám teď kozla zrovna dost naporcovanýho tak by se to šiklo. Děkuju za vstřícnost. Josef Bartoň barton.mb@seznam.cz
>Vondri; Zdar tak ty jsi už taky do toho praštil? Já jsem Dominátora prodal včera,k oboustranné spokojenosti(mé i kupujícího) Ty jsi Domino prodal nebo ho máš ještě? Rankon.
to kim: domino už sem v létě vyměnil za Kawasaki Zephyr 55O ale to se poznal že není to pravé pro ě takže se mi ji podařilo prodat a sešlo se mě dostatek financí takže doufám že vše dopadne dobře a za cca tři týdny by mě měl kámoš dovézt Dakara