Pokud by nekdo chtel AVANTA malo pouziteho zejtra ho asi hazim ze skaly v Kotoru, jestli mi po celonocnim nabijeni rekne po hodine pouzivani, ze je baterie opet malo nabita, mrdka jedna zajebana.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Návod je v souvisejících souborech, volali jste že ho nemůžete najít. Níže na stánce produktu.
Ja vím že to je na prd, ale počkal bych na aktualizace, tím se jistě spousta věci zlepší, a pokud je nějaký hardware problém, tak my to našim zákazníkům měníme obratem. to se týká interphone zakoupených u nás. (pokud jinde musíte řešit se svým prodejcem)
schrek napsal:
Pokud by nekdo chtel AVANTA malo pouziteho zejtra ho asi hazim ze skaly v Kotoru, jestli mi po celonocnim nabijeni rekne po hodine pouzivani, ze je baterie opet malo nabita, mrdka jedna zajebana.
A co to zkusit třeba řešit s člověkem co ti to prodal? Je to elektronika, prostě se něco po ... takže bych řekl, že ti ho vymění, nebo vrátí prachy.
Podle mě to je lepší řešení, než tady nadávat a brečet ... protože si stejně nepomůžeš.
https://www.youtu...tla/videos
OFFROAD|GUIDE www.offroad-guide... https://www.faceb...403911829/
Řekl bych, že je to problém SW.. Nikoliv HW.. Po vybalení mi vydržel fakt dooost dlouho.. Ale teď jsem ho nabijel v sobotu, v neděli vyrazil na 4h kdy mi hrála hudba + GPS, v pondělí do práce (celkem 30min) včera jsem ho nechal ve standby a dneska cestou do práce umřel.. Takže odhadem tak 5h hraní + cca 30h standby.. Po vybalení vydržel 2 víkendy cestování (intercom + GPS) a necelých 14dni jízdy do práce..
Je potřeba vydržet do nějaké aktualizace.. Je to opravdu ušité hodně horkou jehlou :/
Jjj asi vydrzime na aktualitaci. Jde jen o to ze porad rikali ze to bude tehdy a tehdy porad to odalovali a pak vypusti neodladeny produkt to mi vadi nejvic. Jen by me zajimalo kolik se toho uz prodalo. Ja mel primo z Recallu.
Čeština můj koníček
Tak se mi to začalo automaticky nepřipojovat k telefonu (chápu, že je to zvláštní obrat ). Myslel jsem, že jednoduše zruším párování a spáruju znovu. No tak to byl omyl. Při vybalení z krabice trvalo spárování okamžitě. Při novém spárování velmi dlouho a musel jsem na několikrát. Teď už se to zase dva dny připojuje automaticky. Vypadá to, že je tam nějakej extrémně nestabilní soft. Ještě, že to rádio hraje dobře
Po přečtení návodu - konečně, se pár věcí vysvětlilo. Hlasové ovládání funguje velmi slušně. O tom, že se odpojí navigace, když se připojí více než jeden interkom tam píšou. Tak tohle kdybych věděl dopředu, tak do toho nejdu. Takže jediná výhoda dvojitého BT modulu je ta, že to funguje, je-li připojen pouze jeden interkom. To mi hlava nebere. Z podpory jim funguje jen prográmek na aktualizaci - resp. ověření aktuálního softwaru (nyní aktuální, nic nového nevydali). Program setup menu s Avantem nefunguje. Mobilní aplikace rovněž zatím neexistuje. Takže, ještě že to rádio hraje dobře
Sem zvedavej na novej soft zda se neco zmeni. Ja GPS povely do helmy nepotrebuju, ale stve me to nabijeni , jak mam poznat ze je to nabite, kdyz po 20 minutach blikne zelena indikujici plnenabiti a ostatí viz vyse. Jinak kdyz sem to nechal pres noc nabijet tak to pak vydrzelo dva dny (20 hodin) nepretrziteho spojeni z dalsim interkomen, nevypinal jsem ani u benzinky ani na obedove pauzy, bylo to tedy bez hudby a ke konci zacalo blekotat slaba baterie, ale uplne jsem to nevystavil, tak by jeste asi neco vydrzel.
Jinak pokud to neopravi to nabijeni a jeste i to preskakovani hudyb pri spojeni a odpojeni treba kvuli telefonatu tak to opravdu asi Recallu vratim.
Čeština můj koníček
Další poznatky po 5ti denním výletu s připojením několika dalších interkomů. Můžete to zkoušet připojovat podle jakýho návodu chcete, tak nějak si to dělá, co chce. (Já avant, žena F4MC, ostatní 4 interkomy Tour). Párkrát se nám povedlo, že se slyšelo všech 6 naráz, ale vždycky jeden až dva blbě. Ale co je na pikaču... Avant vám neřekne, jestli je interkom připojen nebo se odpojil. Jen to pípne, což při jízdě není absolutně slyšet. Takže když mi nikdo neodpovídá, tak furt zapínám a vypínám. A asi dva dny se odmítal připojit telefon. Poté se v průběhu jízdy sám od sebe připojil a už to drželo. To nechápeš.
czgros napsal:
Já když ty recenze čtu, tak jsem rád, že jsem ho nekoupil a zůstal u Toura...
To mi povídej... jsem na tom úplně stejně...
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
neres Release a zkus to, ja tam dal 047 soft a vcera i dnes vyzkouseno a pisnicky se uz nesekaji po tom co jsem ukoncil hovor, a to nabijeni jsme nekde cetl, ze bay se presne vedelo kdy je nabito je potreba nabijet avanta az ve chvili jak se ozve nabijte baterii, zkusil jsme a je to tak zelena dioda se rozvitila az za dost dlouho a pak bylo plne nabito
Čeština můj koníček
Doma zkusím. No jo, jenže když vyjedu na celej den a za 20 minut mi to nahlásí dobijte baterii, tak jsem v pr.... Protože za dalších 20 minut se to vypne.
Edit: Tak já jsem měl verzi sfw 047 již z prodeje. Tedy bez aktualizace.
Upravil Pistolnik dne 29.08.2019 18:02
Protože se asi 6 měsíců rozhoupávám s přechodem z TOURa na AVANT (dva BT kanály opravdu potřebuji pro komunikaci BMW Navi6 + spolujezdec), tak trochu oživím vlákno - na Google play je napsáno, že apka "Interphone" již konečně od 29.10. podporuje i AVANT - super
Ještě mám dotaz ohledně nabíjení a fw - jaká je poslední verze FW a zda updaty vyřešily problémy s nabíjením.
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
Včera jsem updatoval (tuším 061) a spojil s appkou v telefonu. Tohle funguje bez problémů. Aspoň něco. Jestli se změnilo k lepšímu něco v Avantu zjistím, až začnu jezdit.