Tak mam cca 51min filmu a z toho mam 15min cernych protoze jsem zapomel sundat krytku pred jizdou :-D. Az se mi to podari stahnout z kamery do pocitace tak hodim link
3/6 Marines SEMPER FI
Mosquito napsal:
Tak mam cca 51min filmu a z toho mam 15min cernych protoze jsem zapomel sundat krytku pred jizdou :-D. Az se mi to podari stahnout z kamery do pocitace tak hodim link
Už se těším :-) na video...
Každý dobrý skutek má být po zásluze potrestán...
Nejlepší byl Pepův "waterboarding" GéeSa :-) Poučné, minimálně. Ale byla to příjemná akce.
Těším se na další...
Každý dobrý skutek má být po zásluze potrestán...
pipo to logoval, tak muzeme priste jet z tankodromu minimalne do rokycan a priste jeste dale ps na lita kola by to slo urcite i do toho velkeho brodu
WILL RACE FOR FOOD
Se někdy domluvíme, mám to všechno najeté Praha-Plzeň; Příbram-Kralovice..., výborné trasy, všechny možné terény jaké budete chtít, tak Vás protáhnu. Jestli budete chtít i super louži, není problém, tuhle jsem objevil včera u Holoubkova.
Tak to mi mrzí Jel jsem okolo Dobřanské benzínky v neděli v poledne a stála tam 1150 Nemohl jsem se bohužel přidat protože jsem o tom nevěděl dřív než když jsem jí tam viděl a došlo mi to
V sobotu jsem byl na akci a na net jsem se nedostal Kdybych to věděl tak jsem někomu z Vás brnknul a mohl jsem se přidat během dne
Asi se to vyvedlo Podle fotek
hrdinou neděle byl vyhlášenej Pepa.Za odvahu a poté i servisní práce uskutečnený na odvodňování svýho 12 gs
Upravil becka dne 20.04.2009 19:25
hlavně, že je pivo ftlamě
becka napsal:
hrdinou neděle byl vyhlášenej Pepa.Za odvahu a poté i servisní práce uskutečnený na odvodňování svýho 12 gs
Už mám objednanej orig. svíčák a příště do toho můžem zas. Olej jsme vypustil, ale ta voda asi vyschla - žádná tam nebyla vidět Nicméně dám už novej s filtrem.
Pepa gs PM