Ty, Migueli, podivně obracíš smysl celku, který jsem napsal. Vypadá to, jako bys mi vkádal do úst, že Karel byl v STB a že jeho úspěch vzešel z jeho neštěstí (té větě m.j. vůbec nerozumím). Rovněž tak zákaz zpívání u nás mu asi hrozil -pokud vím- jen jednou, kdy uvažoval o emigraci do NSR a následovala právě ta dohoda s Husákem...
Je spousta lidí, kteří jsou ve svých oborech vynikající a celkem jejich smrt ve stáří nikoho nevzruší. Proč, **** (fur Gott), má mít celý národ smutek, že umřel Gott?
Chtěl jsem být v životě šoustár. Splnilo se mi to na 50%. Jsem stár...
Úplně nerozumím proč se slovo p_r_o_b_o_h_a vyhvězničkovalo a fur Gott zůstalo. Že by to bylo sprosté slovo?
Ja myslim ze uz stacilo...jo a gdo nechce tak prece smutek drzet nemusi, ani na televizu se divat nemusi,ani na pohreb nemusi...du se projet na motorce nebo si montuju v garazi a kafezrumem....je to jako se statnim svatkem, vetsina lidi akorat vi ze se ulije z prace a co je za svatek nikdo nevi .Ze mate furt potrebu se v necem stourat a stejne prt viresite, akorat tady mlatite praznou slamu misto teho abiste ho nechali f klidu spat.
Kupredu spatki ni krok...
Miguel napsal:
[
jen se zeptám, tys tu hru hrál? protože pak by mi to dávalo smysl, ale jestli jsi ji ani nehrál a kopíruješ to, protože je to teď moderní.... tak je to vážně trochu zvláštní...
...jo, MoH jsem hral a stale hraju... ..stejne jako kdysi CS ... ..motal jsem se i kolem vyvoje her.... ..a tak vseobecne jsem ajtak..... ..takze nejsem pozer... jsem F ...
V tom článku se píše, ze je to z Call of Duty
pod trvalým dohledem
Miguel napsal:
[
jen se zeptám, tys tu hru hrál? protože pak by mi to dávalo smysl, ale jestli jsi ji ani nehrál a kopíruješ to, protože je to teď moderní.... tak je to vážně trochu zvláštní...
...jo, MoH jsem hral a stale hraju... ..stejne jako kdysi CS ... ..motal jsem se i kolem vyvoje her.... ..a tak vseobecne jsem ajtak..... ..takze nejsem pozer... jsem F ...
truk napsal:
Ty, Migueli, podivně obracíš smysl celku, který jsem napsal. Vypadá to, jako bys mi vkádal do úst, že Karel byl v STB a že jeho úspěch vzešel z jeho neštěstí (té větě m.j. vůbec nerozumím). Rovněž tak zákaz zpívání u nás mu asi hrozil -pokud vím- jen jednou, kdy uvažoval o emigraci do NSR a následovala právě ta dohoda s Husákem...
Je spousta lidí, kteří jsou ve svých oborech vynikající a celkem jejich smrt ve stáří nikoho nevzruší. Proč, **** (fur Gott), má mít celý národ smutek, že umřel Gott?
Abych to nějak zkrátil. Sám jsem tu dobu zažil do cca 15teho roku života, takže me to nijak zásadně neovlivnilo, a nemůžu říct, jaky hrdina bych nebo nebyl osobně. A proto ho ani nebudu soudit.
pod trvalým dohledem
Miguel napsal:
[
MoH i CoD hraju
do včerejška jsi nevěděl, co to znamená, dneska sis to přečetl na seznamu a seš in ale jo, v pohodě, však mně to nijak neubližuje
pod trvalým dohledem
Miguel napsal:
[
MoH i CoD hraju
do včerejška jsi nevěděl, co to znamená, dneska sis to přečetl na seznamu a seš in ale jo, v pohodě, však mně to nijak neubližuje
...hraju i WT kdysi driv i WoT/WoT Blitz.. byl jsem i v dost dobrem klanu premyslejicim o e-sports ...
virtuální sportovec. virtuální akční hrdina. rozumím tomu správně? k tomu sedí ty virtuální nadávky a virtuální hrdinství... běž si zahrát, tam ti nehrozí žádné riziko...
pod trvalým dohledem
Miguel napsal:
virtuální sportovec. virtuální akční hrdina. rozumím tomu správně? k tomu sedí ty virtuální nadávky a virtuální hrdinství... běž si zahrát, tam ti nehrozí žádné riziko...
..co to **** placas?
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Hrabe_X napsal:
...Každopádně klobouk dolů za jeho celoživotní pokoru, vtip, nadhled, žádné trapné kauzy a aféry, což se málokterému umělci povede =RESPEKT!!!
...
Mně to teda nedá neotřít se o to, jak se někteří lidi nesmyslně zbožšťují. Jasně uměl super zpívat. To, co po většinu života zpíval, dosvědčuje, že jeho životní uměleckou hodnotou byl střední proud (byť perfektně odzpívaný). No a v ostatním životě spíš nic moc. Páteř měl ohebnou- viz jeho podíl na antichartě, od kterého se nikdy nedokázal distancovat (jako to například dokázala Pilarová). Malování je umělecky zjevně bídné, ale teď když umřel, půjde hodnota jeho děl jistě vzhůru. A jeho názory o významu osudu a předurčenosti věcí vyššími principy mě kupředu rozhodně taky neposunuly. Jak se zasloužil o stát? Snad nejvíce tím, že s Husákem uzavřel dohodu, že bude moci jezdit ven a být na domácí scéně šoustárem, za to že nezdrhne. Ano v těžkých časech dával lidem "klid na práci".
A teď to poslední, z čeho se mi chce zvracet. Mnoho lidí připomíná v těchto dnech dojemnou scénu, kdy na Václaváku zpíval hymnu s Krylem. Nikdo nepřipomene, že Kryla tam strčili na poslední chvíli ke Gottovi a defacto Kryla tak mediálně zneužili ve prospěch jekési lidové rehabilitace Gotta. Všichni přece viděli, jak dojemné to byla. "Padouch nebo hrdina, my jsme jedna rodina" (já vím, to jsem trochu přehnal, ale je to citát...). Každopádně Kryl z toho byl velmi znechucen...
Ještě k tomu uctívání VIP- kdo to vlastně je? Zpěváci, herci, fobalisté a hokejisté? Tak to je fakt pecka... To je ta sbírka, která si zaslouží státní pohřeb? To nevidíte, jak se zcela jedná o zneužití státních symbolů a zvyklostí. Jak to (nevím jestli úmyslně) degraduje poslední zbytky národní hrdosti?
No a osobně proti Karlovi nic nemám (kdysi mi zaplatil pivo a pečené koleno- Karle díky...).
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
truk napsal:
.... Proč, **** (fur Gott), má mít celý národ smutek, že umřel Gott?
Myslim, že proto, že se tím daj vytřískat politický body.... jinak je to podle mě chujovina. Máme mrak lidí, co se o "blaho národa" zasloužili mnohem víc a ví se o nich mnohem míň... vědci, doktoři...
Takže za mě: Karlovi Gottovi budiž země lehká, rodině kondolence, ale toť vše. Pro mě žádnou legendou není a nebude.
Upravil Woodman dne 03.10.2019 17:30
...songs from the wood make you feel much better...
Tak já jsem byl dost příkrý. Ale tady se Karla musím zastat. Legendou ve svém oboru nezpochybnitelně je a zůstane...
hoši vy mě vážně bavíte... počkejte až bude mít pohřeb, kolik přijde lidí. a woodman řekne: pro mě nebyl žádná legenda. oukej díky za info, pro drtivou většinu našeho národa byl. co dokázal v populární hudbě tomu se nikdo z našich nepřiblížil a ani nepřiblíží. pod trvalým dohledem
to Truk:
Já o Karlovi psal jako o zpěvákovi a jak na mě působil jen jako zpěvák.
Nezajímá mě charta, ani anticharta, dokonce ani většina charit. Nezajímá mě, kde na jakým chodníku stál s Krylem (kterej údajně byl pořádnej kus hayzla, nicméně byl super písničkář,před kterým rád smeknu) , nezajímá mě, ani jakej načmáral obraz a zda byl lepší, než obraz např. od F.R.Čecha, který byl zase vynikající muzikant-klobouk dolů.
Nějaký smutek, státní pohřeb atd. jsou mi arci u zadele.To nechám Novinkám, Blesku, jeho čtenářům a hladovým politikům.
Pokud se pitváš v těchto všech věcech a zvedá tě to jakkoliv ze židle a přitom píšeš, že jsi stár, prožil jsi smutný život. Já si raději dám pár km na motce a pak se budu věnovat rodině a věcem, které mě baví. Bohumilův názor je mi velmi sympatický!
To jen tak abych to nenechal bez reakce.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Sorry, ale když píšeš o celoživotním nadhledu, žádných aférech atd..., tak nemohu tušit, že myslíš jenom zpěv. Ano souhlas, zpěvák mimořádný...
A ještě to HrabeX. Každý je nějaký. Když je někdo stár (což zase tak strašně nejsem- je to přece fór), je to spíše důvod k úctě, než k lítosti. A jestliže vidím nějaké věci kriticky, neznamená to, že jsem prožil smutný život. Ale je možné, že ti s růžovými brýlemi, jsou šťastnější. Inu i v bilbli najdeš: blahoslavení chudí duchem...
Bohumil napsal:
Ja myslim ze uz stacilo...jo a gdo nechce tak prece smutek drzet nemusi, ani na televizu se divat nemusi,ani na pohreb nemusi...du se projet na motorce nebo si montuju v garazi a kafezrumem....je to jako se statnim svatkem, vetsina lidi akorat vi ze se ulije z prace a co je za svatek nikdo nevi .Ze mate furt potrebu se v necem stourat a stejne prt viresite, akorat tady mlatite praznou slamu misto teho abiste ho nechali f klidu spat.
Děkuji všem kteří dokážou projevit pokoru a úctu v těchto pro jeho rodinu těžkých chvílích, nad osobní záští a nenávistí.
V srdcích naší rodiny navždy zůstaneš Karle!