A chčije a chčije
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
To je takovej pech... A ja chtel zrovinka letos do ty Prahyyy jet
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
servisak napsal:
no ja to mam jasné ja nevytahnu paty z omu. nehodlam to prosolit
Copak ono je v stredoceskem kraji prosoleno?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
HeLe, sůl odplavil d隍, ale to bláto a sračky zústaly. Uvidím, až vystřízlivím. Kluci, chybíte mě, i když do mě rejete. Z toho nescházení už mě mrdá..... I Kubíkovo prASE BYCH SNAd obejmul, než bych ho sežral....... I jdi do prde.le je teplé lidské slovo.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
HeLe, sůl odplavil d隍, ale to bláto a sračky zústaly. Uvidím, až vystřízlivím. Kluci, chybíte mě, i když do mě rejete. Z toho nescházení už mě mrdá..... I Kubíkovo prASE BYCH SNAd obejmul, než bych ho sežral....... I jdi do prde.le je teplé lidské slovo.
no nic rano si volame
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Ja jeste, ze se mnou nepocitejte. Jeste se nevyhoupnu do sedla
yr.no věští na ráno jasno, později polojasno, malá přeháňka kolem druhé odpolední.
Dnes bylo odpoledne 12°C a v noci má být 10°C = solit nebudou ;-)
Pršelo nemálo, sůl z minula je důkladně omytá :-)
Patrik Dobrichovice napsal:
A ze mě se stal po 20 letech “svobodnej”, tak bych konečně snad taky mohl.????
No vidisto,a me se to nechce spinit a moja už včera otravovala jesi pojedeme....takže sem musel ted vstát abych udělal polívku a odpoledne budu umývat motorku.stastny a veselý.
Kupredu spatki ni krok...
No, mě Řízkárna nespasila. Musel jsem mazat domu a tak jsem pěkně zmoknul. V Praze bylo dobře jen v tunelu. A pak, jen co jsem přejel Labe - azuro. Než jsem dojel dom, tak jsem většinově oschnul. Takže jsem nakonec přeci jenom vyjel a dal Vánočních 112km.
Ale do náklonů jsem se nehnal a byl víc podělanej. Kolem nás vrcholí řepná kampaň a vesnice je komplet na jílu. Jen vyjet z vrat a zajet dovnitř smrdělo válenicí.
Medik přiložený následující obrázek:
[354.42Kb]
[204.46Kb]
[183.3Kb]