Díky Bobe.. , zatím mám Wranglera cca dva měsíce, najel 5 k a jsem stále nadšený jednak z jízdy v něm i z koukání na něj z verandy.. :-)) I kdybys mi svou recenzi napsal dřív, stejně bych do něj šel.. Hard offroud s ním nebudu jezdit, spíš to budou expediční cesty, ovšem v rámci Evropy ( doufám :-)
Bez jakéhokoli patosu, pro mě a moje představy o dalším ježdění a cestování , je to to nejlepší auto co jsem měl.. ;-)
Jen nevím, jak moc budou na sebe s géesem žárlit.. :-))
Upravil bluesbery dne 09.01.2020 18:41
Hahaha, nevím jak 8kvalt, ale dsg/dct mají odvěké problémy. Do dnes. S polovičním nájezdem toho co před repasí zvládne hydroměnič. Hydroměnič se dá dát silnější.
Apropó jak tak koukám, jeep přecejen používá zf převodovky s hydroměničem
Nahdar_Vebb napsal:
Hahaha, nevím jak 8kvalt, ale dsg/dct mají odvěké problémy. Do dnes. S polovičním nájezdem toho co před repasí zvládne hydroměnič. Hydroměnič se dá dát silnější.
co ma dsg za odveke problemy?
a ze hydro je silnejsi (respektive umi prenest vice Nm) je z podstaty konstrukce .... proto je variantne treba v touaregu, protoze holt kila plus umi na kouli ..
Nahdar_Vebb napsal:
co ma dsg za odveke problemy?
a ze hydro je silnejsi (respektive umi prenest vice Nm) je z podstaty konstrukce .... proto je variantne treba v touaregu, protoze holt kila plus umi na kouli ..
DSG skutečně nemá moc dobrou pověst, kdybych osobně neznal majitele Superbu 2.0TSI, který měnil spojku i motor ještě než dovršil 20 tis. km tak bych nevěřil.
hydroměnič a ZF je to nejlepší, co můžeš koupit. proto je ZF v prémiových značkách tak rozšířená, včetně zmiňovaného LR a Wrangleru.
ale osobně by mi vadil spíš kvůli jízdnímu projevu - "šalina".
pod trvalým dohledem
Bobe, kdybys věděl o někom kdo by chtěl podložky na kola, tak mam jedny k dispozici. Koupil jsem je s druhou sadou kol na Grand Cherokee. Kluk měl 18" kola origo na Granda nasazený na Wrangleru, ale byly třeba podložky.
BTW myslim že mam příspěvek na fóru tak po třech letech
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
JJ Tomáš Hlaváč je šikovnej,wrangler je nekonečné lego můžeš do něj sypat peníze neomezeně,podvozek,kola,nárazníky,trubkové dveře bikini top,půlky dveře není to žádná X5 nebo RR nebo ML kde koupíš a jezdíš majitelé wranglerů nechtějí mít seriovou motokáru a zvedají velká kola prostě tuníš dle pokladničky,ale to svezení bez střechy a dveří je bomba
Upravil Bob dne 24.01.2020 09:47
Bob napsal:
JJ Tomáš Hlaváč je šikovnej,wrangler je nekonečné lego můžeš do něj sypat peníze neomezeně,podvozek,kola,nárazníky,trubkové dveře bikini top,půlky dveře není to žádná X5 nebo RR nebo ML kde koupíš a jezdíš majitelé wranglerů nechtějí mít seriovou motokáru a zvedají velká kola prostě tuníš dle pokladničky,ale to svezení bez střechy a dveří je bomba
Na to stačil svého času Velorex :-) Sundals střechu, vyndal okna a dveře byly spíš symbolický :-D
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz