nejaky jabka, pomerance, parkrat croissant nepocitam
Upravil hicks dne 27.02.2020 19:12
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Kubrt napsal:
honem vykupte vsechny obchody vy sra.cinky vyjanceny
A nezapomente na rousky
koronavirus napada jen dustojniky, takze Kubrt je zcela z obliga... to se tak nekdo ma. Misto aby projevoval ucast tak se nam jeste posmiva
Kubo, to jsi pos.... já jsem důstojník. Sice v záloze, ale pořád důstojník. Jak bude bída, sežeru napřed tebe a potom Bobíka. Aby ti ho nebylo líto :-) Jak jsi psal to krmení, tak špatný maso to nebude. Pravda, bylo by lepší ho vykulčit a ještě půl roku krmit :-D Apropó, jsi kastrovanej?
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
jencekgs napsal:
Hicksi, bud v klidu, jak bude mit Bob s Medikem hlad, postaraji se Ti o Bobika aby hladem netrpel
Jenže bez Kašáka to nezbouráme.........
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Kubo, to jsi pos.... já jsem důstojník. Sice v záloze, ale pořád důstojník. Jak bude bída, sežeru napřed tebe a potom Bobíka. Aby ti ho nebylo líto :-) Jak jsi psal to krmení, tak špatný maso to nebude. Pravda, bylo by lepší ho vykulčit a ještě půl roku krmit :-D Apropó, jsi kastrovanej?
nevim, jestli to plati i pro XXXL dustojniky CSLA... zjistim
17 cm
Novej napsal:
Hicksi, mám objednanou 1250, bude v březnu, myslíš že to mám zrušit?
jakoze brezen se vubec neuskutecni...?
17 cm
Je divné že koronavirus zabíjí jen nemocné a staré lidi nebo ty s oslabenou imunitou... například děti do dvou let (kteří jsou na tom s imunitou stejně jak kdejaký člověk v důchodovém věku velmi špatně) zatím nebyly nijak postiženy (zaplať Pánbůh) a to tuším ani případným napadením..... Trocha konspirace se nabízí - účelné snížení populace kdy výkonní prostě nedokážou pokrýt potřeby lidí v důchodu viz problematická důchodová reforma - netýká se zcela jistě jen ČR.... a samozřejmě přelidnění planety kdy jsme podle mě těsně před maximem....?
TAKE IT EASY
Why SARS-CoV-2 is not just "the flu" with sources
General
The virulence (R0) of SARS-CoV-2 is estimated between 1.4-6.49, with a mean estimate of 3.28[1] . This mean estimate is much higher than the seasonal flu, which has an R0 of 1.3[2] . What this means is that SARS-CoV-2 spreads signficantly faster than the seasonal flu.
The Case Fatality Rate (CFR) of SARS-CoV-2 is at least 2-3%[3] . This is 20-30 times higher than the CFR of the season flu, which is around .1%[4] .
SARS-CoV-2 can be transmitted without the infected showing any symptoms[5] . This makes it much more difficult to control.
Roughly 20% of SARS-CoV-2 infections result in serious symptoms that require medical intervention[6] . This is more than 10 times the hospitalization rate of the seasonal flu[7].
Symptoms from SARS-CoV-2 can persist over a month[8] compared to the seasonal flu where symptoms typically tend to clear after 5 days[9] .
There is no vaccine for SARS-CoV-2[10] whereas people regularly get annual flu shots.
There is no herd immunity for SARS-CoV-2 which means that it can theoretically infect the entire population. See, for example, a Korean psychiatric department where the virus infected 99/102 people.
Now, consider the multiplicative effect that all of these attributes have for the virus. Compared to the seasonal flu, SARS-CoV-2 (1) spreads faster; (2) kills far more; (3) is harder to control; (4) requires use of far more medical resources; (5) for far longer a period of time; (6) has no effective treatment; and (7) can infect entire populations.
These factors mean that SARS-CoV-2, if left unchecked, is far more likely to overwhelm a country's medical infrastructure. Additionally, when medical infrastructure is overwhelmed, the CFR will skyrocket because we know that 20% of cases require medical intervention.
It doesn't take a genius to piece it all together. This virus is potentially devastating if containment measures fail. Far worse than the seasonal flu.
17 cm
Mortalita je zdá se tady v Evropě zcela jiná, než v Asii, tam opravdu umírají i mladí a zdraví. Osobně nemám strach z tohohle aspektu, víc mi vadí 14denni neschopnost, chápu, že jedinci na sociálních dávkách a pracovním úřadě nebudou dotčeni (taxametr běží tak co ale člověk v produktivním věku bejt 14 dnů mimo prostě nedává, stojí to peníze. A čistě z lidského hlediska, zápal plic taky není nic, bez čeho bych se neobešel.
pod trvalým dohledem
Miguel napsal:
Mortalita je zdá se tady v Evropě zcela jiná, než v Asii, tam opravdu umírají i mladí a zdraví. Osobně nemám strach z tohohle aspektu, víc mi vadí 14denni neschopnost, chápu, že jedinci na sociálních dávkách a pracovním úřadě nebudou dotčeni (taxametr běží tak co ale člověk v produktivním věku bejt 14 dnů mimo prostě nedává, stojí to peníze. A čistě z lidského hlediska, zápal plic taky není nic, bez čeho bych se neobešel.
Souhlas..... tahle epidemie bude stát ještě hodně peněz... a tím nechci stavět peníze nad lidský život....
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
tomtom napsal:
Zase kecy!
Na obyčejnou chřipku je úmrtnost 0,2%!
Na koronavirus jsou to 2-3% tudíž to je o řád výš.
V česku obyčejná chřipka postihne ročně caa 1 mil lidí - umře 2 000 lidí v případě koronaviru by to bylo při stejném počtu nemocných 20 - 30 000 lidí. což je trochu jiné číslo, nemyslíš? No a ještě si to cvičně doplň do těch 7,5 mld.
Tome souhlas, jenom doplnuji, ze podle mych informaci je umrtnost na chripku 0,05%, tj. cca 50x mene, nez na koronavirus.
Odhad co jsem cetl je v pripade nakazeni tretiny populace 80 tisic mrtvejch. To proste neni malo.
A koronavirus je narozdil od SARS mrcha, co ma rada HORNI DYCHACI TRAKT.. vcetne ust atd. SARS vegetoval jen v plicnich sklipcich.
Ani ti nevadi, ze tady s panem antilogikem motate dve ruzny cisla dohromady, jen aby jste dosahli sveho, co? Jedem bleje o procentu mrtvych, ale pouze uz z nakazenych lidi a druhej si do toho prida jeste procento mrtvych z celkove populace, aby byl rozdil evidentni. Ze pan "nikdy se nezamyslim, ale musim nesouhlasit" pocita procento z nakazenych a jeste do toho argumentuje 7,5 mld, coz je celkovy mnozstvi lidi, me uz ani neprekvapuje. Je to celkem bezny prubeh jeho argumentace k cemukoliv, co se tady sustne... Kdyby vzal aspon kalkulacku a spocital si, kolik je 0,2% ze 7,5mld. Ale ze ty do toho budes pritakavat, tos me teda dostal...
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
Kdyby vzal aspon kalkulacku a spocital si, kolik je 0,2% ze 7,5mld. Ale ze ty do toho budes pritakavat, tos me teda dostal...
sorry, v tomhle nemas pravdu.
V tom clanku co jsem posilal mas virulenci. Nema smysl ten virus lakovat naruzovo, neodpovida to skutecnost a urcite neni porovnatelny s beznou chripkou.
17 cm
Nejhorší smrt je z viděšení,a hlavně čtěte tyhle hovna z netu.Kdyby lidi používali obyčejnej selskej rozum,to bylo na světě krásně.Všichni si jak dementi nakupte zásoby utečte do lesa a tam vás koronavirus nedostane.Ňákej dement napíše článek na net a panika je na světě.Prd.el z toho mám.Eště si kupte za 12 stovek roušky
...a tim... tim je receno vse
17 cm