znam hustsi pribehy... je tu jeden clen, ktery prodal motorku aby jeho baba S TCHYNI mohla jet na dovolenou
nepatří toto do sekce: "vtipy"?
tohle je true story (tm)
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
znam hustsi pribehy... je tu jeden clen, ktery prodal motorku aby jeho baba S TCHYNI mohla jet na dovolenou
nepatří toto do sekce: "vtipy"?
tohle je true story (tm)
smutné
jedině že by si člen někde "užil" bokem,a takhle se chtěl vykoupit
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Keďže táto dilema čaká skôr-neskôr každého, ktorý si založí rodinu ponúknem riešenie, ktoré bude asi jednou z odpovedi na otázku pri rozhodovaní sa o predaji a to je: “využijem tu motorku keď mám teraz deti?”...hlavne otázne spoločných dovoleniek (ktoré som doteraz trávil s kamošmi na motorke) Ja osobne som motorku predal keď sa mi narodil prvý syn a kúpil späť po 6 rokoch trápenia keď mal druhý syn 2 roky. Od vtedy chodíme na dovolenku spôsobom ja na motorke a žena s deťmi lietadlom , vyjde to cenovo rovnako, máš v destinácii vlastný prostriedok a môžeš voziť decká (v niektorých už od 6 rokov, aj tak na to seru). Okrem toho môžeš pobehať zaujímavé miesta , nakúpiť ..... dokonca raz keď sme išli na Malorku tak som “ omylom “ letel a dostal som od vtedy zákaz ísť inak ako na motorke. Vraj som nebol prepnuty do dovolenkového režimu , furt som hľadal požičovňu s veľkou motorkou. Tá cesta napr do GR trvá 4-5 dni, pojazdis, zažiješ, hlavne vypnes, po 4 dňoch si už aj vzácny pre zbytok rodiny. Akurát sa mi to začína trochu komplikovať, starší už má 17 a berie mi motorku
... tp jsou ty smiseny pocity, jak rikaji moji kolegove v Reichu ... to je, jako kdyz se Ti protivna tchyne zrakvi v Tvym novym 911, co si chtela zkusit ....
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
cvrnda : no prostě jsem byl mladej a blbej. Bylo mi 22let neměl jsem kde bydlet čekal jsem rodinu o kterou jsem se chtěl postarat. Byly doby kdy jsem si posouval 2kolečka salámu na rohlíku. Ne všichni vydělávají balík ,tenkrát jsem potřeboval prachy tak šli z domu. Teď už je pro mě doba lepší tak si můžu tyhle radosti dopřát. Jinak babu mám skvělou to bez debat. Bohužel byla taková doba.
... tp jsou ty smiseny pocity, jak rikaji moji kolegove v Reichu ... to je, jako kdyz se Ti protivna tchyne zrakvi v Tvym novym 911, co si chtela zkusit ....
jj
17 cm
cvrnda napsal:
Nechci se tě nějak dotknou,
ale co je to za ženskou že donutí chlapa prodat motorku,
a co je to za "chlapa" že se nechá donutit prodat motorku
aber .. aber SEHR möglich
17 cm
Stala mi 6 let v magacinu. Cena klesala. Ale vzdy sem si moh rict, ze kdybych chtel a mel na benzin, tak muzu vyjet. A za ten pocit to stalo. Po 6ti sem vyjel.
Ale kazdyho boj...
zlomenakost napsal:
cvrnda : no prostě jsem byl mladej a blbej. Bylo mi 22let neměl jsem kde bydlet čekal jsem rodinu o kterou jsem se chtěl postarat. Byly doby kdy jsem si posouval 2kolečka salámu na rohlíku. Ne všichni vydělávají balík ,tenkrát jsem potřeboval prachy tak šli z domu. Teď už je pro mě doba lepší tak si můžu tyhle radosti dopřát. Jinak babu mám skvělou to bez debat. Bohužel byla taková doba.
To znám, byl jsem na tom kdysi podobně, manželka na mateřské za 3200.- já výplata 14tis a z toho jen nájem byl 6500,- Hrozná doba
v roce 2007 jsem začal stavět barák a prodal svoje 1150 GS. Trvalo mi 9 let, něž jsem si opět koupil vysněné 1150 GS Adv. Těch 9 let bylo fakt smutných a celou dobu věděl, že jsem prodávat neměl a nějak bych to utáhnul. Takže jakmile je nějaká kačka volná, udělám si radost a jednou, až tu nebudu, tak ať si to můj dnes 10 letý synek rozprodá sám.
skippygs napsal:
v roce 2007 jsem začal stavět barák a prodal svoje 1150 GS. Trvalo mi 9 let, něž jsem si opět koupil vysněné 1150 GS Adv. Těch 9 let bylo fakt smutných a celou dobu věděl, že jsem prodávat neměl a nějak bych to utáhnul. Takže jakmile je nějaká kačka volná, udělám si radost a jednou, až tu nebudu, tak ať si to můj dnes 10 letý synek rozprodá sám.
skippygs napsal:
no jistéééé a proto sis koupil 3 krásnou motorku
tvl ten skunk skippy ma 1150 25 Jahre(!)
17 cm
skippygs napsal:
Bobe, být tvým sousedem je z pohledu mé manželky tůze nebezpečné, naposledy, když jsem jí řekl, že přijedeš na kafe a dovezeš malý dáreček to s sní málem seklo
skippygs napsal:
tvl ten skunk skippy ma 1150 25 Jahre(!)
Kubajs má,pokochej se,bohužel už ji dneska takovou nekoupíš
Bob přiložený následující obrázek:
Před lety jsem řešil stejnej problém, 1. dítě, pak přišlo druhé, najeto 500 Km za rok, moc sebejistě jsem se na tom necítil a za každou nepřehlednou zatáčkou jsem si představoval náklaďák v protisměru a říkal si co ty moje dětičky si počnou bez tatínka. Tak jsem za pár peněz prodal, 5 let smutně koukal po ostatních motorkářích a pak to nevydržel a koupil F650GS. Teď mě manželka opouští i s dětma, tak nevím, zda pořídit novou ženu nebo motorku. Asi spíš tu ženu, on ten malej motor mě alespoň neláká dělat velké kraviny a na to moje kochání krajinou to stačí.
Jo a kamarád na tom byl s motorkou ještě hůř, léta mu to doma stálo bez užitku, tak se konečně dokopal vyměnit zpuchřelé gumy, olej....., udělal dávnou propadlou STK a nakonec na tom začal jezdit, protože, když do toho přece narval 10 litrů, tak je škoda to prodávat.