... a taky jsem si jednou skripnul pytel do zipu od jeansovych kratas... Od vcerejska nenosim jeansovy kratasy
Upravil Kubrt dne 20.04.2020 21:44
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Hrabe_X napsal:
Přidám jednu asi 20let starou historku, kterou jsem doteď měl jen pro sebe.
Kdysi jsem s kámošem chytil fakt velkýho kapra u jeho dědy v takovém zapomenutém obecním rybníčku. Byla to taková trochu pytlačina a potřebovali jsme ho vykuchat u kámošova dědy. A nikde při ruce nic ostrého, jít k dědovi pro nůž, tak se prozradíme.... Tož jsem zapnul cirkulárku, kaprovi uřízl hlavu, ocas, nařízl břicho... v tom přišel děda, kterej uslyšel cirkulu a byl zvědavej,co se děje. Dědek ve dveřích, já se otočil, ruce od kaprovi krve, s dědkem to švihlo, protože si myslel, že jsem si u něj v dřevníku ufikl pracky a nesnášel pohled na krev. Takže bába v panice, dědek v limbu a pozdvižení minimálně v půlce vesnice. Já slavnej, že jsem se tam dalších 5let styděl jenom projet na motorce.
Kluci už dost Nebo to někdo vydá knižně a prásne tam, že to jsi ti od BMW motorek. A zmrzlináři smíchy umřou......
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Já jsem ve třetí třídě jel od nás z kopce na kole a vezl jsem kamaráda na štangli...no a nenapadlo mě nic lepšího než zařvat a provést : "tááák...a teď pojedeme bez řízení..."
Obě jedničky vyražený, sešitý oba rty a půl držky zedřený jak Terminátor.
Mám z toho památku na celej život a "takový ty zahnutý žuby nachoru"...
zetor přiložený následující obrázek:
Ahoj. Tak sem byl na prvnim prevazu. Neni to moc dobry. Ve ctvrtek musim do uplny narkozy na nejaky vetsi zakroky . Konzultujou to s nejakyma odbornikama z Vinohradsky nemocnice. Budu mit fotky- pro silnejsi povahy
hlavně, že je pivo ftlamě
Ahoj. Tak sem byl na prvnim prevazu. Neni to moc dobry. Ve ctvrtek musim do uplny narkozy na nejaky vetsi zakroky . Konzultujou to s nejakyma odbornikama z Vinohradsky nemocnice. Budu mit fotky- pro silnejsi povahy
becka napsal:
Pořád to máš dobrý. Koukej na to z té lepší stránky. Pod Vinohradskou bydlím a i se po ní občas pohybuju. Kdo přijde pěšky, tak dobrý, koho přiveze sanita, ujde to. Ale ty vrtulníkový, s těma bych neměnil ani na vteřinu. Na heliport čumím z okna.
Až na nějakou tu jizvu to dáš. Možná ti stáhnou kus kůže z největšího svalu na těle a pokud ti nehnije maso, tak je to vlastně pohoda.
Letos stejně pojedeš přesně tam, kam i my ostatní, tak pěkně srůstej.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Woodman napsal:
Kubrt ale nehavaroval. On na to koště hrál tak rychle, že prostě lokty nevydržely...
to bylo pekelny soooolo zakonceny skokem do lidi... Bohuzel, me jaxi zapomeli moji fans chytnout
...to znam, jsem za mlada z podia (hral jsem v bandu) taky skocil do lidi (bez nastroje), ale asi jsme se jim moc nelibili, tak se jen zpusobne rozestoupili a ja hodil strasnou drzku na parkety... uplne zlomenyho sice nic, ale dokrapanej a nastipanej jsem byl radne....
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Hrabe_X napsal:
Přidám jednu asi 20let starou historku, kterou jsem doteď měl jen pro sebe.
Kdysi jsem s kámošem chytil fakt velkýho kapra u jeho dědy v takovém zapomenutém obecním rybníčku. Byla to taková trochu pytlačina a potřebovali jsme ho vykuchat u kámošova dědy. A nikde při ruce nic ostrého, jít k dědovi pro nůž, tak se prozradíme.... Tož jsem zapnul cirkulárku, kaprovi uřízl hlavu, ocas, nařízl břicho... v tom přišel děda, kterej uslyšel cirkulu a byl zvědavej,co se děje. Dědek ve dveřích, já se otočil, ruce od kaprovi krve, s dědkem to švihlo, protože si myslel, že jsem si u něj v dřevníku ufikl pracky a nesnášel pohled na krev. Takže bába v panice, dědek v limbu a pozdvižení minimálně v půlce vesnice. Já slavnej, že jsem se tam dalších 5let styděl jenom projet na motorce.
...to je ukrutnej pribeh...
Bubak
..no pekny to neni... a bude to na delsi dobu. ..ale drzim place - to bude nakonec ok...
Upravil Bubak dne 21.04.2020 10:43
Bubak
měl jsem něco podobného, když jsem se ve svých 16 letech z mladické nerozvážnosti a blbosti si popálil na předloktí, obličeji a trochu na prdel. Měl jsem hlavně na ruce popáleniny druhého stupně.
Nebylo to sice od benzínu, ale byl v tom ledek atd.
Byl akorát začátek prázdnin, doktor říkal že budu rád když stihnu začátek školy. Za dva týdny jsem byl venku z nemocnice a za dalších 14 dní jsem skákal u nás ze splavu. Dnes to není skoro poznat pokud nedám ruce k sobě a kdo to neví si ani nevšimne.
Hlavně drž si dobrou náladu (chápu v této době dost problém). Jinak Vinohrady jsou špička, moje teta právě na popáleninách tam pracovala.
Ouuuuuuu, no tyvoe
Nevypada to uplne nejlip... Ale bude to cajk a pak muzes holkam rikat, ze to mas z valky
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Hergot. No jako je to 2.stupeň jak vyšitej. Budu držet palce, aby to se to hojilo co nejrychleji. Předpokládám, že do tebe perou ATB, aby potlačili riziko infekce co možná nejvíce.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
nic den dva po úrazu nevypadá dobře, ale půjde to raz dva, a jak řikám, za rok u pivka už to bude s úsměvem.
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
ty jo... to teda vypada jako solidni zraneni, dik za fotky.
Doufam, ze nebudes mit omezenou hybnost ruky ani ze tam nevleti nejakej zanet.
ten wohen je ale svinstvo...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2