Prej ano,slyšel jsem že v BMW ve stodulkách to tam mechanik přehrál někomu na počkání ale jestli je to pravda to nemohu sloužit.Já to mám dohodlé u kluků v CART centru u nemocnice ale musím tam motorku nechat.
Normálně Ti to v Autecu přehrajou. Mě to udělali na počkání spolu se seříením synchra asi za 500,-Kč, ale někdo tady psal, že za to chtěli i podstatně víc, tak nevim
Tak nazdar chlapi, odedneška patřím mezi Vás GSo 1150 je doma .
Světlo už je pootočené a tacometr se skusím domluvit v BMW Hradec Králové, budeme od nich brát na firmu 3auta, tak by to mohli udělat grátis.
No na 1150 gs ti s tachometrem nic neudělaj.Přehrát jde jen digi. na 1200 gs.
Musíš koupit novej , nebo jetej jako já na ebay za 20 euro + pošta.Jinak gratulace ať ti slouží spousty km bez nehod.
MALI napsal(a):
Normálně Ti to v Autecu přehrajou. Mě to udělali na počkání spolu se seříením synchra asi za 500,-Kč, ale někdo tady psal, že za to chtěli i podstatně víc, tak nevim
V polsku v Bielsko Biale 170 zl,nový software dle modelu + evropský firmware a taky sdělili sami od sebe zdali podle VIN měl vyrobený kus nějaký problém,např:výměna z důvodu nějaké vady materiálu a pod.
Upravil Discoverer dne 02.01.2010 13:46
Alan 2 napsal(a):
Aha, no bylo mi ti divné, že by se 1150 dala přehrát, ale nechtěl jsem se blbě ptát
Jé tak to sorry, nějak mi uniklo, že se ptáš na 1150. Možná, že ten budík by šel rozebrat a šla by tam vyměnit jenom ta stupnice. Jednou jsem si nechával vyrobit podklady a pak je měnil na budících (Škoda 110R), ale na BMW
Alan 2 napsal(a):
To je v poho, ještě jsem se chtěl zeptat, jak poznám že je v motoru dost oleje?
Když jsem ji kupoval bylo 3/4 okénka plného a nyní je tam pouze 1/4?