PROBLÉM VYŘEŠEN!!!
Před chvílí jsem se vrátil z Autecu. Udělali mi synchra - prej byly rozhozený jako prase Motor se už neklepe a já mám zase letadlo HURÁ Jinak cena velmi slušná (i pro státního zaměstnance) a ještě mi přemázli tachometr na kilometry. Taky jsem si tam koupil anténu na imobilizér, ale doufám, že jí nebudu muset použít Takže ještě dodělat pár zkoušek ve škole a honem na výlet do Alp
Upravil MALI dne 14.05.2009 16:12
To jb: Mám dobrou pracovní dobu - dělám 24 h šichty a pak obvykle 4 dny volno. Ve volnu ještě jezdim dodávkou, když je práce - někdy 3x za měsíc, někdy vůbec. Jezdim na otočku třeba 2500 km, takže jsou to dobrý peníze k vejplatě, ale je to raubířina. Jinak studuju státní školu a někdy je to fakt mazec, ale dá se to - chce to pevnou vůli! Kdybych měl děti, tak bych si asi moc nevyskakoval Můžeš dokázat všechno co chceš, ale musíš chtít. Já si svý sny plnim a zatim se mi to docela daří
Upravil MALI dne 14.05.2009 17:21
no ja skolu mam jenom jak ted chodim par let po 10hodinach dom a mam dve prace, tak si to moc nedokazu predstavit jeste po vecerech studovat.. a volne nedele, to musi byt..
jinak to tvoje heslo je fajn, pokud ti slouzi zdravi..
Upravil jb dne 14.05.2009 17:38
MALI napsal:
PROBLÉM VYŘEŠEN!!!
Před chvílí jsem se vrátil z Autecu. Udělali mi synchra - prej byly rozhozený jako prase Motor se už neklepe a já mám zase letadlo HURÁ Jinak cena velmi slušná (i pro státního zaměstnance) a ještě mi přemázli tachometr na kilometry. Taky jsem si tam koupil anténu na imobilizér, ale doufám, že jí nebudu muset použít Takže ještě dodělat pár zkoušek ve škole a honem na výlet do Alp
No mě dělali synchra před 2 tkm, čili by měly bejt OK, nicméně dělá mi to zejéna za pořádnýho prohřátí, 30 km a výše, jako kdyby byly fajfky náchylný na prohřátí.......
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
To jb: Jo - zdraví je nejdůležitější - proto jsem rád, že už jsem konečně slezl ze silnice - možná budu žít dýl
To Tom_P: No já je mám dělaný cca 4000 - 5000 km zpátky a změnilo se to ze dne na den. Zkus to píchnout na vodováhu a uvidíš - já tam měl celkem velký odchylky. Co třeba nějaká cívka?
tak moje vybavení "dílny" se omezuje na golu sadu se sadou torxů jsem rád, že parkuju, natož abych měl vodováhu
Na vodováhu Ti to klidně píchnu, ale pokud budou podtlaky rozhozený tak jako jsem je měl já, stejně Tě to nemine - v Autecu to vyšlo na 565,-Kč což je super. Když budeš chtít, tak to přivez (do 10 dnů už snad budu mít volněji) - pokud Ti teda neva, že se svezeš 50km od Prahy po D5. Taky mi někdo řikal, že dobrá cívka se pozná tak, že hází jiskru svíčka aspoň 4 cm, co je na tom pravdy nevim
Motorka jela hůř - byla líná do otáček - moc se jí nechtělo (bylo to znát hlavně se spolujezdcem) a na volnoběh se motor víc klepal. Taky mi to trochu víc začalo prdět do výfuku, ale to zůstalo i po seřízení, tak se chi ještě mrknout, jestli se mi někde něco nepovolilo.
mě to právě vibruje v zátahu jak prase .... dneska sem jel naloženej s mladou, což je téměř 200 kg a bylo to znát uplně surově, dřív mi to nedělala ....
MALI napsal:
Na vodováhu Ti to klidně píchnu, ale pokud budou podtlaky rozhozený tak jako jsem je měl já, stejně Tě to nemine - v Autecu to vyšlo na 565,-Kč což je super. Když budeš chtít, tak to přivez (do 10 dnů už snad budu mít volněji) - pokud Ti teda neva, že se svezeš 50km od Prahy po D5. Taky mi někdo řikal, že dobrá cívka se pozná tak, že hází jiskru svíčka aspoň 4 cm, co je na tom pravdy nevim
Co ti tam vlastne teda delali jineho s podtlaky, ze by sis to nemohl seridit doma na vaze?
To Tom_P: U mě to ve dvou bylo znát nejvíc - při předjídění - horší akcelerace a na dálnici asi ve 160 víc vibrovala.
To Milanosor: seřizovali mi ty serva, to víš s 12kou už neni na servis taková sranda jako 1150 - zrovna včera tady u mě v práci byl David_BO, tak jsem si na 1150 zavzpomínal - začínám na 12 jezdit jako čuňátko a to se mi nelíbí - asi to zase vyměnim za 1150 GSA
Upravil MALI dne 24.05.2009 05:36
Já mam podobnej problém..Motorka při zátahu dost vibruje a nechce se jí do otáček..V sobotu jsme s Malim stále vedle sebe s nastartovanejma motorkama a bylo vidět jak mě to vibruje o dost víc než jemu..Tak snad taky Autec - synchra..
Jinak taky máte tak nepresný ukazatel rezervy? Na dipslay mam dojezd 0 km,když se mi to stalo poprvé,tak jsem celý vystrašený zajel hned na benzínku s tím že situace je kritická. a ono tam bylo ještě 6 litrů v nádrži..Prý to umí řešit Autec aktualizací software?
Tak se zastav porovnáme ty naše, máš taky 2008? ..... docela mě to štve, tenhle tejden se chystám do servisu. Muj tip je spíš na vadný fajfky .....
Nevim, u mě to byly ty synchra. Až budeme dělat ty svíčky, tak Ti to píchnu na váhu a uvidíme. Přesně takhle se mi to totiž klepalo taky (na plégu jsem to pozoroval nejvíc). Jinak zrovna se mi taky rozsvítila rezerva a ukazuje normálně dojezd. Fakt je, že když mi ukazuje dojezd ještě asi 40 kiláků, tak tam stejně nacpu 16l a víc ani ťuk.
To Tom_P: Maris má taky 04 myslim.
s tím dojezdem to mám stejný, měl sem na displeji dojezd cca 16 km a natankoval sem po víčko 17 litrů.
A kdy tam deš? Taky mě to zajmá, jen nevím, kdy se k tomu dostanu se objednat