schrek napsal:
Presne tak , ta provizorni packa z imbusu a stahovace byla super ulet ale fungovala. Nicmene Triumph zazlobil jeste jednou (pichla duse, asi ventilek KO) a musel byt odvezen na vozejku.
ale jasne ze to byl torx, ale to je jedno, to bylo napsano pro predstavu, proste zahla tycinka do pismene L , ale jak se hodila packa z BMW musim sehnat novou. Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Každopádně se na akci ukázala lidská vynalézavost a je to ukázka toho, že i v největším srabu, když se použije mozek, tak se dá z průseru nějakým improvizováním vybruslit a člověk se i trochu poučil. (První problém se zlomenou spojkovou páčkou byl daleko v lese na kamenité cestě, kde to bylo daleko dopředu a z5 to bylo sice zprvu trochu z kopce, ale o hodně dál.) Další problém nastal po provizorní opravě, kdy páčka byla hrozně daleko od heftu a proto jsme museli nějakým způsobem proházet motorky (většina z nás měla vysoké a těžké mastodonty). Jediná trochu schůdná možnost byla, že Šárka pojede na ostrém enduru, ze kterého byla schopna stát alespoň na špičce jedné nohy. Nikdy předtím na takové motorce nejela a zvládla to na výbornou. Šárko, zvládla si to skvěle a máš můj obdiv.
Přátelé, rád jsem se opět zúčastnil
'02 BMW R1150GSA, bylo '05 BMW F 650GS
Každopádně se na akci ukázala lidská vynalézavost a je to ukázka toho, že i v největším srabu, když se použije mozek, tak se dá z průseru nějakým improvizováním vybruslit a člověk se i trochu poučil. (První problém se zlomenou spojkovou páčkou byl daleko v lese na kamenité cestě, kde to bylo daleko dopředu a z5 to bylo sice zprvu trochu z kopce, ale o hodně dál.) Další problém nastal po provizorní opravě, kdy páčka byla hrozně daleko od heftu a proto jsme museli nějakým způsobem proházet motorky (většina z nás měla vysoké a těžké mastodonty). Jediná trochu schůdná možnost byla, že Šárka pojede na ostrém enduru, ze kterého byla schopna stát alespoň na špičce jedné nohy. Nikdy předtím na takové motorce nejela a zvládla to na výbornou. Šárko, zvládla si to skvěle a máš můj obdiv.
Přátelé, rád jsem se opět zúčastnil
'02 BMW R1150GSA, bylo '05 BMW F 650GS
JJJ Sarka byla statecna , ale jak jim dosel s Axmanem benal, tak jsem pak jel pred ni a jela dost dobre. Jinak jde videt jak se vsichni, kdyz je nekdo ve srabu daj dohromady a pomuzou. Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček