Kdyz jsme u tech levaren.
Tady je na prodej 1150 po nehode. Do inzeratu napsali takovou prkotinu, jako je viko hlavy valce a zobak, ale at delam co delam, na fotkach vidim prasklej telelever! Prkotinka v cene pulky motorky, kterou preci neni potreba tam psat.
Treba se pletu a jsem slepej.. http://www.motork...18340.html
Alda napsal:
Tady je na prodej 1150 po nehode. Do inzeratu napsali takovou prkotinu, jako je viko hlavy valce a zobak, ale at delam co delam, na fotkach vidim prasklej telelever! Prkotinka v cene pulky motorky, kterou preci neni potreba tam psat.
Alda napsal:
Prodejce je ten dobrák co kdysi inzeroval to hnusně celočernou GS1150 Adv.Před časem tady kolovalo foto té hrůzy.Jinak prodejce je ultrapodvodník.Známý se nechal nachytat a koupil od něj motorku.Taky byla prezentovaná jako jen lehce padlá.Že to nebyla pravda se zjistilo až později.
Tenhle izerát smrdí úplně stejnou lumpárnou.Má totiž takovou vychytanou taktiku, opraví část aby nebyly poškození tak rozsáhlé a zbytek nechá tak jak je.Potom to prezentuje jako lehce havarované.Samozřejmě se při provalení lumpárny nemá k ničemu.
No .. nevím, možná je to jen škrábanec, ne prasklina, ale každopádně je ten telelever promáčkej
od vidle
No, nebrat, nebrat
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
smazak73:
Tady je foto části rámu motorky která prý byla jen položená.Zřejmě nějakým záhadným zásahem vyšší moci se při tom kousek rámu sám utrhl,zavařil a zastříkal barvou.Stopy po smirku jsou ještě vidět.Držák na motoru pod trubkou je samozřejmě vařený taky.Při prodeji ani slovo o nějaké podobné opravě.
pavelgs přiložený následující obrázek:
smazak73 napsal:
JJ asi v tom jel po revoluci něco takovýho říkal že měl problémy se zakazníkama a že už na to s..e se s někým hádat a tak se zabejvá dovozem bouraček asi už na to přišel že tímhle způsobem prodávat je kokotina ale já jsem s jeho jednáním spokojenej co slíbil to dodržel a má pohoda ceny.Taky řikal že v dnešní době už se nevyplácí prodávat moto opravené a že se spíš živý tím že doveze a prodá, já osobně ten inzerát nezavrhuju evidentně tomu nic není a s těma km a minulostí oprava plus mínus 40000 a máš ji za 135000 v plný palbě nehledě na to že když jsem ji kupoval dal mi k ní i spousta nahr dílu v ceně to je každýho uvaha a kdo nená love a je šikovnej tak je to jistá alternativa něco mám nasyslený a zbytek časem tož tak
To foto je z roku 2007,takže až tak dávno to není.Já nezavrhuju dovoz bourané motorky,ale když už se s ní dodatečně něco děje,má se jednat se zákazníkem na rovinu a ne jako s hejlem kterého je třeba oškubat.Mimochodem.K té motorce ze které mám to foto,slíbil dodat nějaké věci.Dodnes pokud vím se nestalo nic.Pokud máš moto OK buď rád,jiný tu kliku nemá.Pro mě je tahle firma synonymem podvraťáctví a tak tomu bude napořád.
smazak73 napsal:
Hele Pavle já chápu že máš asi špatnou zkušenost s tou firmou nic méně já ne pan Janáček se mě jeví jako člověk kterej má sice zkušnost s moto ale už to vzal za jinej konec ted prodáváš tu svoji s poruchou uvidíš sám jak je těžký to prodat já bych se toho nebál ale spoustu lidí jo.Třeba pan Pavelka z Olomouce se mě jeví jako totální sráč ten to už ani nemaskuje lidi tam choděj okukujou moto ze předu toho super marketu když jdeš ze zadu tak tam stojej rozšlehaný mašiny z holandska německa atd servis valí na plný kule a nikdo se tomu nediví má to tam hezký kozatý holky co prodávaj o moto vědí naprosto kulový ale asi to maká jak se říká neviditelná ruka trhu . To je jen můj názor. A taky jak jsem koukal na to foto tak zas tak špatně to svařený neni dobrej svár nedělalo to žádný prase ale prodávat to jako nepadlou moto je prasečina měl to říct na rovinu až se s ním uvidím tam mu to řeknu do ksichtu .
Na hodnocení toho člověka se asi neshodnem,ale když se tak změnil ,proč nevyrovnal staré účty? Asi ta změna nebyla tak zásadní.No necháme to být.
Zkušenost s Pavelkou nemám,ale moto které jsem tam viděl,důvěru moc nevzbuzovalo.
Ještě k tomu svaru.Motorka byla prodávaná jako položená,ovšem podle všeho to byla zamaskovaná totálka po čelním nárazu.Trubka se hned tak neutrhne.Ono vařených věcí tam bylo víc,ale už to nebyly tak zásadní věci.
Srát na to.Jdu na ryby.