Super, díky moc, už vyhlížím pošťáka. Jakmile to drazí, tak to zkomprimuju do DIVXu a hodím někam ke stažení. Nemáte někdo k dispozici to FTPko ? Předpokládám, že to nahraju na Rapidshare.com, ale ne každému se chce za jeho používání platit...
Miták
Mitak: pokud to bude do 1GB, tak to muzu hodit k nam na ftp. Bohuzel to tam nebude moct viset na veky veku, ale tak 14 dni si myslim projde. Lepsi pro zdejsi osazenstvo nez Rapidshare. Jinak navod na 1150 bych uvital.
David - Brno, 1150 GS.
Tak už je to doma - před chvíli volala matka Zítra tam jedu a v pátek se vracim do Práglu, takže se Ti Emilio v pátek ozvu a pokud Tě někde chytim, tak Ti to přivezu!
Dývko jsem si právě vytáhl ze schránky, děkuju moc a zítra to hodím k dispozici na web, jestli to chcete někdo hodit na nějaké vaše FTP, tak mi pošlete kam to chcete uploadovat.
Miták
To Wing: pokud mi vezmeš jednu placku sebou, až se v sobotu uvidíme, mohu z toho spáchat též divx a umistit k sobe na ftp. Tzn. na dlouho... Jsou tam již fotky třeba z teamoffroadmaratonu...
Radek
Každý dobrý skutek má být po zásluze potrestán...
DVD včera dorazilo......velký dík Wingovi! 5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
asi jsem si toto téma přečetl pozdě, ale měl bych velký zájem o toto DVD. Kdo mi k němu pomůže? Jsem z Prahy 4 a nebyl by pro mě problém někam přijet a stahnout si ho ns NTB
To Pol: Já jsem z Prahy 5, tak mi cinkni a nebude problém si to přebrat. Buď v pátek nebo v sobotu jdu na 24, ale můžeš se tam stavit, případně i další dny.
Wing napsal:
Dobrá tak to uděláme jinak .
Kdo chce to video napálené na DVD, ať mi napíše na PM. Pošlu mu adresu, kam zašle obálku se svojí zpáteční adresou a během příštího týdne, všem zájemcúm napálím a naráz pošlu poštou.
Jedná se o toto DVD: http://www.marcpa..._Video.htm
A je natáčené na modelu 07, což je prakticky stejné jak 04,05,06. 08+09 mají brzdy bez posilovače, čili jednodušší, ostatní taky stejné.